Şimdi Ara

hani golf 7 kütüphane gibiydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devirli kullanımda motor sesi mi vay be. Oysa Golf ün rakipleri devir yükseldikçe sessizleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

hocam kaç km hızla giderken içeri ses alıyordu ?

S serisi mi?

Çok uzun zaman oldu, bindiğim ilk S hakkında en net hatırladığım "bildiğin arabaymış" gibi birşeyler düşündüğümdü :)
  • Geçen oğlan okuldan geldi
    Dedim sınıfta kaçıncısın 3.'yum baba dedi
    Dedim okulda kacıncısın
    40.'yım dedi
    Neden dedim
    Çünkü okulda başka çocuklarda var dedi
    Ağağağaaaağaga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakiyasar B kullanıcısına yanıt
    Çok taraflı yorum Kendi segmetinde en sessiz araçlardan Kıyaslama yerli yerinde yapılır Öle rastgele olmaz.
  • Premium araçlardan örnek vereyim E250 CGI kullanmış ve bizzat yolcu olarak yaklaşık 350 km gitmiş biri olarak onda bile yüksek hızlarda bir miktar yol, rüzgar ve motor sesi vardı. Golf'ün yapmamasının imkanı var mı? Golf'e lafım yok gerçekten güzel araçtır.( o kadar parayı haketmediğini düşünüyorum, fanboylara da uyuz oluyorum) ancak arabaya kötü diyen ya hayatı boyunca bentley ya da rolls royce kullanmıştır. Ya da vw düşmanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakiyasar

Bugün golf test etme imkanim oldu. Internetten okudugum incelemeler yorumlardan okudugum kadariyla mercedes kadar sessiz bir araba beklemistim. Ama araba yol ve ruzgar sesi aliyor devirli kullanimda ise motor sesi de karisiyor. Sorun bende mi yoksa test edenler de ayni fikirde mi?

audi kullanan bir arkadaşım da golf7 ile ilgili bana aynı şeyleri söyledi. demek tesadüf değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

Golf segmentinde iyi arabadir.
    Fiyatı ve dsg sorunu harici alinasi bir araçtır.
    Ama fanboylarin Mercedes ve bmw ile kıyaslamak sayesinde antipati kazanmıştır.

bmw 1i bir kenara koyalım mükemmel şanzıman, arkadan itiş vs. golfün a180 den yıldızı dışında ne eksiği var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bağkur_borcu

Golf 7 yi sessizlik konusunda bmw 3 den daha başarılı buluyorum, merak eden denesin görsün. Ancak mercedes bir nebze iyi golften, ona bişey diyemem. Golf orta sınıfın üstünde ancak premiumun giriş seviyesindedir. Kusursuz izolasyon isteyen 200 bine kıyacak.

rüzgar sesi anlamında kısmen katılıyorum. golf 7 110-120 km ve üstü hızlarda bmw 3 den daha az rüzgar sesi alıyor. 3 serisinde makyaj ile bu rüzgar sesini belki çözerler. fakat 70-80 km den sonra golf 7 de arkadan yol sesi gelmeye başlıyor. bu ses bmw 3 de çok daha az.

toplamda bakarsam golf 7 c sınıfı HB rakiplerine göre en sessizi.

sessizlik çok çok önemli ve bütçe uygun ise yeni C serisinden başlanmak üzere, E, F sınıfları şeklinde doğru adres mercedes olacaktır. ancak hiçbir mercedes de uçan halı değil beklentileri abartmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

quote:

bmw 1i bir kenara koyalım mükemmel şanzıman, arkadan itiş vs. golfün a180 den yıldızı dışında ne eksiği var ?

teknik olarak bir eksiği yok

ama prestij olarak var..birinin arkasında doğuş (vw değil) diğerinin arkasında mercedes var...

• quote:

quote:

quote:

ama prestij olarak var..birinin arkasında doğuş (vw değil) diğerinin arkasında mercedes var...

Pirestij olarak golf çok önde,bmw 1 serisi ile gittiğim mekanlarda hoşgeldin pis fakir diye karşılanırken,2013 model voluswagen Golf 1.2 tsi +Dsg +sürüş kaza pakediyle gittiğim mekanlarda,beni mekan sahibi karşılayarak,3 kavanoz anzer balı hediye etti.

• VW'e karşı bir antipatim yok. Ama çok da sevdiğim bir firma değil. Bunu en baştan belirteyim.

Sezarin hakkı Sezara. Golfü kendi sınıfında değerlendirecek olursak rakiplerine göre sessizlik olarak bir tık önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: SalutGilles

VW'e karşı bir antipatim yok. Ama çok da sevdiğim bir firma değil. Bunu en baştan belirteyim.

Sezarin hakkı Sezara. Golfü kendi sınıfında değerlendirecek olursak rakiplerine göre sessizlik olarak bir tık önde.

Ne bir tıkı,çatır çatır önde.Toyota'da bu konuda iyi ama hakkını yememek lazım,içi mübarek Metallica konser salonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug0 -- 12 Eylül 2014; 11:01:02 >
  • Golf 7 almak 43 yıllık hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri NOKTA
  • ses yalıtımı ve konfor olarak segmentinde iyi seviyede.
    fakat klima açıkken motorun sesi biraz fazla artıyor gibi geliyor bana.
  • quote:

quote:

quote:

yapma hocam prestij arayan adamın 90-100 binlira verdikten sonra kompakt sınıfta ne işi var misal e60 520d alırsın mis gibi binersin

A 180 Benzin 1.595 cm3 122 PS 7G-DCT Urban 56.575 TL 45% 900 TL 97.700 TL
    Golf 1.4 TSI BMT 122 PS DSG Highline 78.800 TL

şimdi elini vicdanına koy aradaki farkın arkasında kimin olduğuna değermi bana bir söyle

• Golf segmentinde iyi bir arabadir. Elbette daha fazla para verdiginiz surece daha iyi bir arabaya binmeniz beklenen birsey.

Golf ove ove bitirilmeyecek bir arac degil. Hatta ovguleri dinledikten sonra gidip test surusu yapildiginda bekleneni vermiyor. Cunku beklenti yuksek arac bu beklentiye gore vasat kaliyor. Bumuymus yani dedirtiyor.

H kasa astram varken yaptigim golf test suruslerinde astramla arasinda kaale deger veya verdigim paraya deger bir fark goremedigim icin almaktan vazgectigim bir aractir.

verdigim fazla paraya degecek olan tek arac c180 di gittim onu aldim. Golfun mercedesle veya bmw nin d segmenti araclariyla kiyaslanacak bir yani yok. Bu markalarin c segmentiyle kiyaslarsiniz begendiginizi alirsiniz.

golfu ove ove bitiremeyenlerin 2003 2004 model b segmenti renoult veya hyundai gibi araclardan inip golfe binenler ve hicbir zaman golf almamis ve alamayacak kisiler oldugunu dusunuyorum. Bu kisilerle ve araclarla kiyaslandiginda golf harkulade bir arac gibi gelebiliyor.

• Akrabamın Passat'ı kullandım geçenlerde. DSG vites geçişlerini hiç hissettirmiyor diyorlardı ama gayet iyi hissettiriyor. Ayrıca iç mekandaki tıkırtı ve zırıltı benim Linea'dan daha fazla. Sürüş keyfine diyecek yok tabiki ama yol tutuşu beni hayal kırıklığına uğrattı. Linea ile girdiğim virajlara bu araba ile girince biraz korkuttu beni. Kendi arabamı bir kez daha sevdim. Araç TSI motor olmasına rağmen yakıt ibresi yarım depo-çeyrek depo arasındayken 260 km menzil gösteriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer

Geçen oğlan okuldan geldi
    Dedim sınıfta kaçıncısın 3.'yum baba dedi
    Dedim okulda kacıncısın
    40.'yım dedi
    Neden dedim
    Çünkü okulda başka çocuklarda var dedi
    Ağağağaaaağaga

Oğlunuza iyi bir terbiye verin yoksa sizi anzer balıyla boğarak çikübük deyip,hint okyanusuna atatım

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

hocam kaç km hızla giderken içeri ses alıyordu ?

S serisi mi?

Çok uzun zaman oldu, bindiğim ilk S hakkında en net hatırladığım "bildiğin arabaymış" gibi birşeyler düşündüğümdü :)

buna birebir benzer bir yorumu arkadaşımdan da almıştım dostum,

s calss'a bindiğimde tıkırtı duymam sanıyordum ama bozuk yolda tıkırdamayan araba olmadığını anladım demişti.
  • c4 ve golf sınıfında bu konuda lider.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.