Şimdi Ara

hani golf 7 kütüphane gibiydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün golf test etme imkanim oldu. Internetten okudugum incelemeler yorumlardan okudugum kadariyla mercedes kadar sessiz bir araba beklemistim. Ama araba yol ve ruzgar sesi aliyor devirli kullanimda ise motor sesi de karisiyor. Sorun bende mi yoksa test edenler de ayni fikirde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizde bir sıkıntı yok.Karşı taraftada sıkıntı yok.Sadece beklentiler.Golf övülen sınıfına göre iyi bir araç olsada benim beklentimi karşılayacak bir araç değil en basitinden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf 7yi övenler 5 dakikada 250 eksi aldığı için o övenlerin soyu tükendi ama,

şunu söyleyebilirim golf 7 forumlarda yerlere vurulduğu kadar kötü bir araba da değil. sende abartıyorsun hatta bence. (vw fanboylarından da, doğuştanda nefret eden biri ve asla vw almayacak biri olarak söylüyorum)

sende mesela rüzgar ve yol sesi alıyor demişsin ama o sesleri hangi hızlarda almaya başladığını söylememişsin. ses duymaya başladığında kaç km ile gittiğini söylersen diğer c segmenti arabalarla kıyaslayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 11 Eylül 2014; 21:59:28 >
  • sorun sende.
    golf 6 ve 7 defalarca kullandım. kabin sessizliği çok iyi ve yol tutuşu çok iyi, kullanımı keyifli.
  • Astra ve focustan sessiz. Stepne bölümü bile halı kaplı bagaj bölümünden felan ses sızmıyor. 120 den sonra rüzgar sesi var. 90-110 bandında gayet sessiz yolculuk mümkün.

• Devirli kullanımda motor sesi almak ne demek

Ben her arabada sese göre vites değiştiriyorum. Her hangi bir arabaya yermek istiyorsanız tutarlı olun.

• Golf ses alıyor diyorsanız sınıfındaki diğer araçlarda sizi kesmez. D sınıfına bakmalısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açtığım bir konuda mercedes w211 kasa e200 yerine golf 7 alırım diyen çok kişi gördüm hocam.golf 7 kötü araba değil ama abartıyorlar,at yerine eşeği alırım diyiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55smsn -- 11 Eylül 2014; 22:41:49 >
  • Ben de ilk kez S serisine bindiğimde hiç sarsılmayacak hiç ses almayacak sanıyordum, o zamanlar kullandığım ilk kasa Passat tan Mondeo dan ve Laguna dan misli misli pahalıydı, misliyle de sessiz vb olacak sanıyordum ama o kadar da farklı çıkmamıştı :)

Sizinki de bu hesap. Bugün Golf 7 aracımız var evet önceki Astra J ve özellikle Focus 2 aracımdan daha sessiz ama sonuçta C segmenti bir araç, çok abartı konforlu değil tabiki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakiyasar

Bugün golf test etme imkanim oldu. Internetten okudugum incelemeler yorumlardan okudugum kadariyla mercedes kadar sessiz bir araba beklemistim. Ama araba yol ve ruzgar sesi aliyor devirli kullanimda ise motor sesi de karisiyor. Sorun bende mi yoksa test edenler de ayni fikirde mi?

vw sahibi değilim çokta sevmem ama golf c sınıfının en başarılı aracıdır diyebilirim sunduğu motor şanzıman seçenekleri iç mekanı görünüşü olsun eksiği yok mu var tsi motor gibi dsg gibi sorun çıkartmaya yönelik özellikleri var ancak diğer markalarda da sorun var

kısaca abartıyorsunuz ortada bir veri yok resim yok inceleme yok test ettim beğenmedim diyerek konu açılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakiyasar

Bugün golf test etme imkanim oldu. Internetten okudugum incelemeler yorumlardan okudugum kadariyla mercedes kadar sessiz bir araba beklemistim. Ama araba yol ve ruzgar sesi aliyor devirli kullanimda ise motor sesi de karisiyor. Sorun bende mi yoksa test edenler de ayni fikirde mi?

mercedes kadar sessiz abartısı dışında golf sınıfına göre yalıtım anlamında iyi bir araçtır

golf kullandıktan sonra aynı platform ortak parçalardan üretilen skoda octavia ya binerseniz skoda nın yalıtım konusunda eksiklerini çok daha rahat anlarsınız

yol sesi ve rüzgar konusunda özellikle golf 7 nin ön kelebek camından ses geldiği barizdir.( 12o km/h den sonra başlıyor)

golf 6 da rüzgar sesi daha azdı ancak yol sesi daha belirgindi ( lastiklerden kaynaklı olabilir)

yol tutuş konusunda ise zorlanmadıkça sıkıntı yaratmayan golf , ford focus un bu konuda gerisinde

• esmerce kullanıcısına yanıt
    hocam kaç km hızla giderken içeri ses alıyordu ?
  • Golf segmentinde iyi arabadir.
    Fiyatı ve dsg sorunu harici alinasi bir araçtır.
    Ama fanboylarin Mercedes ve bmw ile kıyaslamak sayesinde antipati kazanmıştır.

• Bende Volkswagen e bayılmıyorum ama Golf bence sınıfının lideri hatta Volkswagen in 2 alınası aracından biri diğeri ise Passat.Ayrıca o Mercedes ile kıyaslayanları pek takmayın konuşur konuşur gider.

• Golf 7 yi sessizlik konusunda bmw 3 den daha başarılı buluyorum, merak eden denesin görsün. Ancak mercedes bir nebze iyi golften, ona bişey diyemem. Golf orta sınıfın üstünde ancak premiumun giriş seviyesindedir. Kusursuz izolasyon isteyen 200 bine kıyacak.

• Hangi kütüphane?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağkur_borcu

Golf 7 yi sessizlik konusunda bmw 3 den daha başarılı buluyorum, merak eden denesin görsün. Ancak mercedes bir nebze iyi golften, ona bişey diyemem. Golf orta sınıfın üstünde ancak premiumun giriş seviyesindedir. Kusursuz izolasyon isteyen 200 bine kıyacak.

Golf bikere volswagenin yüzüdür,o yüzden daima kaliteli materyaller kullanırlar,dayanıklı ve sağlamdır.3 serisi dondurma gibi arabadır ama hakkını yemeyelim

• yok artık haddini bilsin
  • 30 bin kmdir golf 7 kullanıyorum , sunu söyleyeyim C sınıfı olarak bakınca gayet başarılı bi araç.

Hatta yer yer D sınıfı bazi araclari bazi konularda yakalıyor.

Lakin arabayi aşırı abartir asiri seyler beklerseniz tabi hayal kırıklığı olur.

Yalıtım konusunda da oldukca iyi ama 120den sonra ruzgar sesi aldığı doğru.

Motor sesi açıkçası yok denecek kadar , aşırı bagirtmadikca ses almıyor.

Yol sesi ise 2 faktore bagli , asfalt ve lastik.

Puturlu asfalt ve sert lastik bi araya gelince lastik sesi alıyor haliyle.

Asfalt düzgün olunca ses yok ama en kesin çözüm sessiz lastik.

Özellikle ülkemiz yollarında modeli ne olursa olsun bütün araç sahiplerine sessiz lastik almalarini oneririm.

Oyle yollar var ki lastik sesi almayacak araba nadirdir...

• Golf sinifina gore sessiz ve kaliteli iscilige sahip bir aractir.ornek gerekirse harita ceplerinin icleri,emniyet kemer kilitleri tikirtiyi onlemek icin kece kapli bu sinifta pek araba bulamazsiniz.plastik kalitesi kiyasladim bmw 1 serisini aratmayacak duzeyde.

Bende eskiden Golf 5 vardi ve son derece sessiz sakin bir arabaydi.120-160 arasi gurultu duzeyi ayniydi neredeyse.yenisini eminim daha sessiz yapmislardir.sattim artik vw sahibi degilim.o yuzden objektif kiyasladigimi dusunuyorum.

gidip D sinifiyla kiyaslanmaz elbette.sadece aractan bahsediyorum dogus'u bir kenara ayirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 11 Eylül 2014; 23:26:31 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.