Şimdi Ara

Hankook K425 Kinergy Eco isimli lastigi nasil bilirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
32.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Almanca anlamadığım için ne diyor pek anlamadım. Tyrereviews.co.uk sitesindeki Adac 185/65r15 baz alarak konuşuyorum ben de. Orada kuru, ıslak, wear vs değerleri veriliyor. Tabi bu değerler onların testlerinin değeri mi yoksa Adac testi detaylarımı bilmiyorum. Bana göre yine ciddi bir miktar 40 TL. Hani Hankook kullanıp, ömrünü bitirmedim ama şu an için çok iyi iş çıkarıyor. Jant tamiri ve balans sonrası babamın da hoşuna gitti. Sadece Michelin e göre hamuru biraz sert olduğu için direksiyona darbeleri hissettiriyor birazcık ama performansı iyi dedi. Yani özetle toparlayacak olursak 160 lira fazladan para vermek sizi zora sokacak mı sokmayacak mı orası önemli. Michelin falan neyse de lanet olası almanlar hakkaten lastik yapıyolar. TS850 var kışlık olarak biz de. Çok güzel iş çıkarıyorkar. Yıllık kaç km yapıyorsunuz? Güvenli Aralık olan 50 bin km ya da 3 yıl sınırını hesaplayarak düşünün işte. Ben bizim ölçüde adilik yapıldığı içinde aldırmadım babama. Jant 14 olunca aynı ölçü de 175 Hankook 240 Continental oluyor. Sizin ölçüde 180. Bu fark ne arkadaş böyle. Michelin fiyatları resmen değişmiyor 14 ve 15 de ama diğerleri patlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Almanca anlamadığım için ne diyor pek anlamadım. Tyrereviews.co.uk sitesindeki Adac 185/65r15 baz alarak konuşuyorum ben de. Orada kuru, ıslak, wear vs değerleri veriliyor. Tabi bu değerler onların testlerinin değeri mi yoksa Adac testi detaylarımı bilmiyorum. Bana göre yine ciddi bir miktar 40 TL. Hani Hankook kullanıp, ömrünü bitirmedim ama şu an için çok iyi iş çıkarıyor. Jant tamiri ve balans sonrası babamın da hoşuna gitti. Sadece Michelin e göre hamuru biraz sert olduğu için direksiyona darbeleri hissettiriyor birazcık ama performansı iyi dedi. Yani özetle toparlayacak olursak 160 lira fazladan para vermek sizi zora sokacak mı sokmayacak mı orası önemli. Michelin falan neyse de lanet olası almanlar hakkaten lastik yapıyolar. TS850 var kışlık olarak biz de. Çok güzel iş çıkarıyorkar. Yıllık kaç km yapıyorsunuz? Güvenli Aralık olan 50 bin km ya da 3 yıl sınırını hesaplayarak düşünün işte. Ben bizim ölçüde adilik yapıldığı içinde aldırmadım babama. Jant 14 olunca aynı ölçü de 175 Hankook 240 Continental oluyor. Sizin ölçüde 180. Bu fark ne arkadaş böyle. Michelin fiyatları resmen değişmiyor 14 ve 15 de ama diğerleri patlıyor.

michelin energy saver 245
    hankook k425 180
    conti 140
    petlas 130
    goodyerar efg 270

piyasa bu halde 15 ölçüleri için fiyat farkı neredeyse yok denecek kadar az gönlüm petlas diyor ama forumda hiç sıcak bakan görmedim %90 continental diyor yıllık 10bin km rahat yapıyorum

• Hocam Michelin bir kere bu yollar için falan değil. biz 4 tane aldık zamanında energysaver+ ondan sonra 3 sene içinde balon muhabbeti yüzünden 2 tane daha almak zorunda kaldık hiç hoş olmadı vesselam.

Conti 140 TL olamaz sanırım yanlış yazdınız :D ya da eco contact 3 falan için fiyat sanırım bu. O lastik çöp :D

Goodyear efg performance iyi olan. düz efg de çöp ıslakta. sessiz kuru yol lastiği kendisi.

Petlas malesef arge marge yapılmayan bir şirket gibi ilerliyor. Hala çıkardığı lastikler E sınıfı, F sınıfı yakıt tüketim değerine sahip olarak çıkarılıyor. Islak yol performansları C de falan geziyor. Bu lastiği alıyosanız sakin kullanım için vs alın. Zaten işi 50 bine'e vurunca yakıt ekonomisine olan zararından ötürü o KM leri gördüğünüz zaman size kaybettireceği yakıt parasını şu an verseniz daha iyi lastik alabilirsiniz. İllaha bizim malımız olsun diyorsanız gidin lassa greenways alın daha iyi. çok iddaalı eu etiket değelerine sahip kendileri. Yola temas eden kısım sert biraz. Eğer araçta lastik sesine çok kulak veren biri değilseniz lastik mi lastik denecek performansa sahip ama 155 vs o olsa hankook varken o alınır mı ? alınmaz kanımca :D

Bugün iyice test ettik. Michelin'e göre fren mesafesi biraz uzuyor gibi hankook da ama aracı patiye, kaymaya atmıyor hiç. Çok ilginç bir performansı var yav. Bizim araba için önerilen lastik basınçlarına indirince bir daha bakıcam mesafelere. Bakalım ne olacak. Yalnız bu listede Nokian'ı koymayı unutmuşsunuz. Finlandiya yolları bizim yollara benziyormuş. Adamların lastikleri çok iyi sessizlik vs arayanlar için. iline serisi ucuz yakalanırsa kapılır. Hele şimdi eLine2 çıkarmış ki yakıtta A yağmur da A almış ve 68 desibel lastik. İnanılacak gibi değil. adac testlerini merakla bekliyorum yani :D Çok pahalıdır tabi orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 10 Nisan 2017; 0:54:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Hocam Michelin bir kere bu yollar için falan değil. biz 4 tane aldık zamanında energysaver+ ondan sonra 3 sene içinde balon muhabbeti yüzünden 2 tane daha almak zorunda kaldık hiç hoş olmadı vesselam.

Conti 140 TL olamaz sanırım yanlış yazdınız :D ya da eco contact 3 falan için fiyat sanırım bu. O lastik çöp :D

Goodyear efg performance iyi olan. düz efg de çöp ıslakta. sessiz kuru yol lastiği kendisi.

Petlas malesef arge marge yapılmayan bir şirket gibi ilerliyor. Hala çıkardığı lastikler E sınıfı, F sınıfı yakıt tüketim değerine sahip olarak çıkarılıyor. Islak yol performansları C de falan geziyor. Bu lastiği alıyosanız sakin kullanım için vs alın. Zaten işi 50 bine'e vurunca yakıt ekonomisine olan zararından ötürü o KM leri gördüğünüz zaman size kaybettireceği yakıt parasını şu an verseniz daha iyi lastik alabilirsiniz. İllaha bizim malımız olsun diyorsanız gidin lassa greenways alın daha iyi. çok iddaalı eu etiket değelerine sahip kendileri. Yola temas eden kısım sert biraz. Eğer araçta lastik sesine çok kulak veren biri değilseniz lastik mi lastik denecek performansa sahip ama 155 vs o olsa hankook varken o alınır mı ? alınmaz kanımca :D

Bugün iyice test ettik. Michelin'e göre fren mesafesi biraz uzuyor gibi hankook da ama aracı patiye, kaymaya atmıyor hiç. Çok ilginç bir performansı var yav. Bizim araba için önerilen lastik basınçlarına indirince bir daha bakıcam mesafelere. Bakalım ne olacak. Yalnız bu listede Nokian'ı koymayı unutmuşsunuz. Finlandiya yolları bizim yollara benziyormuş. Adamların lastikleri çok iyi sessizlik vs arayanlar için. iline serisi ucuz yakalanırsa kapılır. Hele şimdi eLine2 çıkarmış ki yakıtta A yağmur da A almış ve 68 desibel lastik. İnanılacak gibi değil. adac testlerini merakla bekliyorum yani :D Çok pahalıdır tabi orası ayrı.

hankook alacağım hocam kampanya bekliyorum ramazan gibi gelecek kart kampanyaları

• Başkan lastikleri alınca bir çok kişinin yaptığı gibi kafanıza göre değil de kitapçıkta ne yazıyorsa basınçları ona göre yapın. Babam bayıldı lastiklere şimdi hem yağmur hem kuru performansını gördü. Bütün sorun hava basınçları ve yamuk janttaymış. Kesinlikle tavsiyedir. Energysaver+ vs premium lastik kullanmış birisi olarak bu lastik de yakında Premium sınıfa geçip fiyatları bize geçirecektir diyoruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 11 Nisan 2017; 21:53:52 >
  • varmı halen kullanan
  • Arkadaşlar merhaba lastik konusunda 3 model buldum eleye eleye. hangisi daha iyi olur kilometre olarak az kullanıyorum. Yazlik 4 adet alacağım fakat ıslak zemin ve konforu iyi olmalı
    1- Petlas Progreen pt525.
    2- Hankook Kinergy eco 2 k435
    3- Nokian Line

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentegram60 -- 27 Şubat 2019; 14:25:49 >
  • pentegram60 P kullanıcısına yanıt

Hocam hangi lastiği aldınız?

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Bridgestone turanza aldim. Falken ile ayni fiyatti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.