Şimdi Ara

Hankook K425 Kinergy Eco isimli lastigi nasil bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
32.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu lastiği alacağım ancak Van'da bulamıyorum. Bir yerde var, onlarda gemi ile gelir 1-2 ayı bulur dediler
  • 0 aracın üstünde geldi ilk yıl gayet iyiydi yanlız 2. Yılla birlikte ciddi manada lastık sertleşti ve sesi arttı yol tutuşunca şuanlık bir problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

ben de bu lastiği alacağım ancak Van'da bulamıyorum. Bir yerde var, onlarda gemi ile gelir 1-2 ayı bulur dediler

Hocam emniyet kavşağının ilerisindeki Continental bayisi hankook da satıyor. Ben daha önce oradan bakmıştım.

Arkadaşıma aldık bu lastikten şimdilik geri dönüş gayet güzel.
  • Hankookların hepsi berbat lastikler.Sportageyi aldığımda hankook vardı yol tutuş ve konfor olarak zayıf lastiklerdir ses bakımındanda zayıf özellikle yol tutuş bakımından hiçbirşey yok.Kesinlikle tavsiye etmem.
  • kinergy lastikleri daha bugun aldım lastikçinin tavsiyesine uyarak. sonrada pişman oldum ben niye araştırmadan böyle bi anlık gaza geldim diye :) ama gene olarak yorumlar iyi gibi o yüzden mutluyum şuan. 195/15 olanın tanesi 150tl den aldım ama nette bu ebat için fiyat göremedim. 2 kez ani fren yapmam gerekti önceki lastikte abs devreye girerdi kesin ama ikisinde de gayet güzel kontrollu şekilde durdu. f/p olarak gayet iyi duruyor şuan için. birkaç bin km sonra gene yorumlarımı yazarım.
  • 195/55/15 mi?
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    hayır hocam lastikler 195/65/15
  • pentikost P kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız? Lastiklerin durumu nedir acaba ? Kullanan arkadaşlar diğer lastiklerle kıyaslayacak olsa özellikle Lassa ile ne düşünüyorlar ? Daha öncesi EnegrySaver+ kullandık ama 2 kere balon yaptı. Bir daha tövbeliyiz michelin'e. Conti alsak eco 3 tırt, eco 5 artık çok pahalı. Geriye Asyalılar ve Lassa kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Hocam ne yaptınız? Lastiklerin durumu nedir acaba ? Kullanan arkadaşlar diğer lastiklerle kıyaslayacak olsa özellikle Lassa ile ne düşünüyorlar ? Daha öncesi EnegrySaver+ kullandık ama 2 kere balon yaptı. Bir daha tövbeliyiz michelin'e. Conti alsak eco 3 tırt, eco 5 artık çok pahalı. Geriye Asyalılar ve Lassa kalıyor.

Konuya yazmıştım bir daha yazıyorum benim eski lastiklerimdi lastik yumuşak ve konforlu aynı zamanda sessiz bir lastik

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Peki şimdi hangi lastiğe neden geçtiniz acaba ? Eski lastiğimdi diyince sorayım istedim. Gönlüm Lassa'dan yana aslında. Herkes iyi lastik yaptıklarını söylüyor. Bizim malımız vs diye alasım var fakat araba bunların üstünde gittiği için rizikolu bir karar da veremiyorum. Kaldım öyle arafta
  • quote:

Eyvallah hocam. Peki şimdi hangi lastiğe neden geçtiniz acaba ? Eski lastiğimdi diyince sorayım istedim. Gönlüm Lassa'dan yana aslında. Herkes iyi lastik yaptıklarını söylüyor. Bizim malımız vs diye alasım var fakat araba bunların üstünde gittiği için rizikolu bir karar da veremiyorum. Kaldım öyle arafta

Yenisi bridgestone modelini unuttum 4 mevsim eskileri bittiği için lastikci bunu önerdi 155 veya 160a almıştım galiba lassa hakkında pek bir bilgim yok

• Lastikleri bugün taktırdık. Babam frenleyince falan bir türlü anlatmayı beceremediği bir sıkıntı duydu lastiklerden. Michelin in daha iyi olduğunu söyleyip duruyor. Frene basıyor tutuşu farklı sanki tutmuyor gibi geliyor bilmem ne dedi. 120 ye çıktık uzun yolda araba titriyor. Aradım adamları yarın götürücez. Balans yaptıkları lastik nasıl böyle titriyorsa anlamıyorum. Bir sürü test ve kullanıcı yorumlarında sadece ömrümden yakınan insanların bulunduğu bir lastiği nasıl beğendiremedim babama anlamadım gitti arkadaş. Michelin de ne varsa onu diyip duruyor. Sessiz de gelmedi ona. Arkadaş Michelin 68, bu 69 desibel. Ben anlamadım gitti. Acep lastik mi sorunlu ki :/ ya da oturması için belli km sürmeli miyiz? :/ o kadar araştırdım. Asabımı bozdu beğenmemesi. Zaten neye heves edersem yaradan iyi bir kursağımda bırakıyor benim. 2016 Adac testlerinde premium markaların performans lastikleri ile kafa kafaya değerleri yakalamış lastik için bıdı bıdı ediliyor aklım almıyor. Lastikler mi sorunlu, adac testleri mi fake yoksa babam mı garip gurup düşüncelere dalıyor bilemiyorum ama hiç mutlu olamadık. Lanet olsun

• quote:

Lastikleri bugün taktırdık. Babam frenleyince falan bir türlü anlatmayı beceremediği bir sıkıntı duydu lastiklerden. Michelin in daha iyi olduğunu söyleyip duruyor. Frene basıyor tutuşu farklı sanki tutmuyor gibi geliyor bilmem ne dedi. 120 ye çıktık uzun yolda araba titriyor. Aradım adamları yarın götürücez. Balans yaptıkları lastik nasıl böyle titriyorsa anlamıyorum. Bir sürü test ve kullanıcı yorumlarında sadece ömrümden yakınan insanların bulunduğu bir lastiği nasıl beğendiremedim babama anlamadım gitti arkadaş. Michelin de ne varsa onu diyip duruyor. Sessiz de gelmedi ona. Arkadaş Michelin 68, bu 69 desibel. Ben anlamadım gitti. Acep lastik mi sorunlu ki :/ ya da oturması için belli km sürmeli miyiz? :/ o kadar araştırdım. Asabımı bozdu beğenmemesi. Zaten neye heves edersem yaradan iyi bir kursağımda bırakıyor benim. 2016 Adac testlerinde premium markaların performans lastikleri ile kafa kafaya değerleri yakalamış lastik için bıdı bıdı ediliyor aklım almıyor. Lastikler mi sorunlu, adac testleri mi fake yoksa babam mı garip gurup düşüncelere dalıyor bilemiyorum ama hiç mutlu olamadık. Lanet olsun

Psikolojik hocam bu olay daha çok yakıtta oluyor BP DEN MAZOT ALDIM ARABA AZ KM GİDİYİ,TOTALDEN ALDIM UZUN KM GİDİYİ halbuki ikisi aynı mesafede gidiyor sen hız yaparsan tabiki az gider

• Psikolojik olduğu kesin hocam. Lastikler ya da balans da bir sıkıntı var orası net. Araba 60 I geçince titreme yapıyor. Bugün götürdük ama çok dolulardı. Yarın sabahtan gidicez. Neye bakacaklar onu da bilmiyorum. Balans da sıkıntı yok sorun siz de demezler inşallah. Neyse, bugün güzel güzel demeye başladı. Belki lastik daha iyi oturdu Vs bilemiyorum ama hoşuna gitmeye başladı özetle :D bakalım şu titreme olayı nasıl çözülecek, çözülünce neler değişecek. Bilgilendiririm.

• quote:

Psikolojik olduğu kesin hocam. Lastikler ya da balans da bir sıkıntı var orası net. Araba 60 I geçince titreme yapıyor. Bugün götürdük ama çok dolulardı. Yarın sabahtan gidicez. Neye bakacaklar onu da bilmiyorum. Balans da sıkıntı yok sorun siz de demezler inşallah. Neyse, bugün güzel güzel demeye başladı. Belki lastik daha iyi oturdu Vs bilemiyorum ama hoşuna gitmeye başladı özetle :D bakalım şu titreme olayı nasıl çözülecek, çözülünce neler değişecek. Bilgilendiririm.

Rot yaptırın lastiklerin bijonları gevşekte olabilir her türlü şey geliyor insanın aklına bende alacağım hankook k425

• Rot ayarı 25 gün önce z rotlar, rotiller vs değişirken neredeyse mikron hassasiyetiyle yapıldı. Şimdi çıkıcaz bakalım ne çıkacak sorun. K425 hakkaten güzel lastik bence. Baya eğimli yokuşta ağır yüklü biraz fazla gazla kalktım ama patiye atmadı araba. Güzel güzel. Hayırlı olsun şimdiden sizinkiler de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 9 Nisan 2017; 12:46:7 >
  • quote:

Rot ayarı 25 gün önce z rotlar, rotiller vs değişirken neredeyse mikron hassasiyetiyle yapıldı. Şimdi çıkıcaz bakalım ne çıkacak sorun. K425 hakkaten güzel lastik bence. Baya eğimli yokuşta ağır yüklü biraz fazla gazla kalktım ama patiye atmadı araba. Güzel güzel. Hayırlı olsun şimdiden sizinkiler de.

continental premium contact5 ile aynı fiyata geliyor kararsız kaldım adac testlerinde conti 3.sırada,hankook 6.sırada
  • Hocam o zaman tartışmasız continental tabi ki. Bizim ölçüde bir mallık olduğu için lastik başına 80 lira fark ediyordu o yüzden K425 aldırdım. Aynı fiyatsa tabiki Premium marka olan contiyi alırım yani. Sizin ölçüde nasıl bilmiyorum ama Conti bizim ölçüde yakıtta B sınıfı, patlamaya karşı seal vs özelliği var. Ayrıca bu lastiğin en büyük eksisi olan dişlerin çabuk erimesi(wear puanı) gibi bir durumda yok Contide. K425 i geri düşüren eksisi wear seviyesinin düşük olması. Onun dışında 10 numara lastik. Bizim sorun da çözüldü. Söz de yaptıkları balans da göremedikleri ciddi jant eğriliği çıktı. Diğer 2 lastikte de baya balans yoktu yani. Resmen balans Vs yapmamış herifler. Tenha olunca halledildi. Jant tamircisinde düzeltildi. Uğultu kesildi. Birazcık sert olması dışında çok güzel oldu. Premium seviyesi ciddi pahalı olan 185/65R14 kullanıcılarına önerilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 9 Nisan 2017; 15:22:50 >

• quote:

Hocam o zaman tartışmasız continental tabi ki. Bizim ölçüde bir mallık olduğu için lastik başına 80 lira fark ediyordu o yüzden K425 aldırdım. Aynı fiyatsa tabiki Premium marka olan contiyi alırım yani. Sizin ölçüde nasıl bilmiyorum ama Conti bizim ölçüde yakıtta B sınıfı, patlamaya karşı seal vs özelliği var. Ayrıca bu lastiğin en büyük eksisi olan dişlerin çabuk erimesi(wear puanı) gibi bir durumda yok Contide. K425 i geri düşüren eksisi wear seviyesinin düşük olması. Onun dışında 10 numara lastik. Bizim sorun da çözüldü. Söz de yaptıkları balans da göremedikleri ciddi jant eğriliği çıktı. Diğer 2 lastikte de baya balans yoktu yani. Resmen balans Vs yapmamış herifler. Tenha olunca halledildi. Jant tamircisinde düzeltildi. Uğultu kesildi. Birazcık sert olması dışında çok güzel oldu. Premium seviyesi ciddi pahalı olan 185/65R14 kullanıcılarına önerilir.

ölçüler aynı hocam benim jant 15 inç :) hankook 140tl,conti 180tl
    test sonuçları

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.