Şimdi Ara

HaNNi-Mu Geri DonDU!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverdan bişe Olmaz daha res pointini ayarlamı bilmiolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

Serverdan bişe Olmaz daha res pointini ayarlamı bilmiolar

yapmöyaı bılmesem nası yapcam ben senın gıbı main yapmayı bılıyom en azından lan oglum azcık emege saygı duylan o yurekde o sende[:-

magic lordada tsk ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibael -- 13 Mayıs 2007; 13:20:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: konan17

Hayırdır bartu

• quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

Serverdan bişe Olmaz daha res pointini ayarlamı bilmiolar

HoRRoR Oteki Konu SabroN yuzunden Boklandı Bunuda Boklamıyalım Lutfen Karmaşa Yaratma...
  • oncelikle hayırlı olsun bir-2 sorun olcak

bende su anda site acılmıyor sizde acılıyo mu
    pacthı 1.0l clentine atsam calısır mı
  • HaNNiBaeL netten Düştü Heralde AÇılır Server birazdan vala 1si calistirmis 1.00 dan:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

HaNNi-Mu Geri DonDU!!!!

Serverin kopya olduğunu duymuştumad bu kadarını beklemiyordum.

+

Ds 5 + ds6 bugunu fixleyecek baba yiğit göremiyorum Dosyalar friendzmu nun piyasada dolasan tek version sahibi onlardı ve o bug fixlenemedi!
    +Zen bug u var.
    Ayrıca biletleri yapamazsınız bugdan dolayı...
    Ve son olarak move bug ı vardı sanırım adminler içindi.
    Ve ayrıca çoğu yer vietnamca son olarak 100 de & 100 alıntı server dosyaları client i vs vs + Luncher
    Son olarak hack olasılığı çok yüksekmiş tamam belki Türklerden yapan olmaz(beceremez) ama toplistlere koyduğunuz anda yabancılar gümletir serveri cok sürmez yakında elinizde patlar boşa kasmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugandali -- 13 Mayıs 2007; 18:25:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ugandali

quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

HaNNi-Mu Geri DonDU!!!!

Serverin kopya olduğunu duymuştumad bu kadarını beklemiyordum.

+

Ds 5 + ds6 bugunu fixleyecek baba yiğit göremiyorum Dosyalar friendzmu nun piyasada dolasan tek version sahibi onlardı ve o bug fixlenemedi!
    +Zen bug u var.
    Ayrıca biletleri yapamazsınız bugdan dolayı...
    Ve son olarak move bug ı vardı sanırım adminler içindi.
    Ve ayrıca çoğu yer vietnamca son olarak 100 de & 100 alıntı server dosyaları client i vs vs + Luncher
    Son olarak hack olasılığı çok yüksekmiş tamam belki Türklerden yapan olmaz(beceremez) ama toplistlere koyduğunuz anda yabancılar gümletir serveri cok sürmez yakında elinizde patlar boşa kasmayın derim.

ZaGo da Fixlenmis Hali Var Hanni ye Vermis Ama kullanmak İstememis Bizi Farkmaz

• Bir araştır bakalım dünyada bir tane kullanan bulabilecekmisin bu versiyonu?
    Neden kullanmıyorlar kim istemezki dünyada cok az olan bir versionu kullanmayı ve user cekmeyi?
    Herkezin bildiği gibi bu tür versionlar 2 versionun birleşmesiyle olur benim bildiğim kadarıyla çıkardan friendz mu fixleyemeyince vietnamlılar aldı onlarda işin içinden çıkmayınca piyasaya olmuş dünyadaki koskoca mu ustaları fixleyememiş zago dediğin kişimi fixlemiş ? ragezone da ortalık malı bu version ama ne hikmetse oradaki adamlarda bile yok fix hali =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugandali

Bir araştır bakalım dünyada bir tane kullanan bulabilecekmisin bu versiyonu?
    Neden kullanmıyorlar kim istemezki dünyada cok az olan bir versionu kullanmayı ve user cekmeyi?
    Herkezin bildiği gibi bu tür versionlar 2 versionun birleşmesiyle olur benim bildiğim kadarıyla çıkardan friendz mu fixleyemeyince vietnamlılar aldı onlarda işin içinden çıkmayınca piyasaya olmuş dünyadaki koskoca mu ustaları fixleyememiş zago dediğin kişimi fixlemiş ? ragezone da ortalık malı bu version ama ne hikmetse oradaki adamlarda bile yok fix hali =)

Hayır O fixlememis..
    FrienzMu Nun Adminini TAnıor Ondan Almıs Ama Alalı Cok Olmus 4 5 ay Falan once aLmıs...
  • ya aouto kuş programi varmi kimsede elim ağrıyo kuşu vurdururken
  • yav arkadaslar res atamıyorum sitden ayrıca pointde dağıtamıyorum buna bi çözüm bulun
  • topragım nası güzelmi server reset atmısın hemen ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

topragım nası güzelmi server reset atmısın hemen ??

toprağım 1.1e olduğu için kuyş canavar gibi kasıyor bug cok var ama acıkcası ozlemişim 1.1e yi ne diyeyim kus atılıyo sen kahve sigara devam ediyon ancak dedimya su bug olayları canımı sıkıyor yoksa server bi muhteşem
  • arkdaslar server buglarını soylenız acıkları kaptmaya casılıyoz
  • site açılsa bide
  • Kopya oLur Serverda Hemde Cok Rahat Chaos Goblin den deiL...

NasıL oldugunu zago dan ogreniniz. :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Orpheus- -- 14 Mayıs 2007; 18:59:19 >
  • ya bn clienti indiremiom biiri baska bi yere upload edermi?
  • yahu biri şu reset atma konusunu nezaman düseltecek res atamıyorum aloooo kimse varmı??????????????

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.