kardeş expi 1250 o nasıl iş yav şaşırdım be acıkcası düz bişey olmadımı herneyse konuya gelem dl nin strsi calışır durumdamı bana onu soyle bide kuş var serverda de hemen atlayam gelem
kardeş cevap ver forumda gözüküyosun ona göre clien indirecem ha bide kuş varmı derken satılıyomuydu kastım yada sprit ve gerekli olan jweller satılıyomu ???
hayırlı olsun kardeş inş. uzun ömürlü olur....
kardeş eski clienti kullansak olur mu boşuna mı indirdik onu
Arkadaşlar Sadece Normalde res atınca 2000 stat geliyor...simdi res atınca 1900 gelcek
Arkadaşlar Kusra Bakmayın Ayarlayamadık:S:S Charlar Duruyor Strench DL calisir durumda destek cııkmanızı bekliyoruz
Serverin kopya olduğunu duymuştumad bu kadarını beklemiyordum.
bu uyarı neye göre veriliyor kendi kendinemi adminlermi yapıyor onu ???
İllaki konuşmak için tanınmış mı olmak gerekir? Beni tanımıyorsan o senin sorunun? Sen önce bir insanla nasıl konuşulacağını öğren. En azından tgbv emek vermiş editlemiş, sende yap sana da saygı duyalım. Yok getirir de direk koyarsan konuşurum. Sadece ben değil emeğe saygısı olan herkes konuşmalı. Görüldüğü gibi senin insanlara saygın yok ki emeğe saygın olsun.
beyler baslayalım mı bu oyna biz baslayınca online sayısı yukselir exp de quzel
Beyler Bu Konuya Polemik Taşımayın öteki Kapatıldı...Gelecek Olan Arkadaşlarım Gelsinler Başımın üstünde yerleri var
hurrancemi gm tmm bende geliyom oyunu indiriyom şuanda