Şimdi Ara

HaNNi-Mu Geri DonDU!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • heyyy bu serverı kuran adama diyorummmm adam gibi downloadlar koyun suraya patch dosyası fulll virüs ve trojen bilgisyaar kafayı yediii siz pc düşmanımısınızzz hepinizee
  • Hanni bu ilk 100 res set ödülü varya.

O sadece ilk önce atana mı veriliyor.Yoqsa her 100 rese ulaşana mı?
  • [Deleted by Admins]
  • kardes bunu hangi versiyonun içine atıcam ?? 1.0L uygunmu ?
  • Full Client İndirdim Kota ALt Ust Oldu Şifre İstiyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

Her100 e veriyoruz Maksat Eğlenin

Güzel daha 17 resetiz ama olsun
  • [Deleted by Admins]
  • Max Stat kaç?
  • 65535
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

hanni-mu sifre msnden bana niye sormuyorsun buraya yazıyorsun?

Sordum AMA Cevap Alamadım Hem Seni GöRmedim Hemde HaNNi Afk idi Galiba Onada SOrdum
  • 35. resi attım ve 964 point geldi.

siteden acc ye giriş yaptığımda 65k point var olarak gözüküyor ama oyuna giriyorum yoq.

Lütfen şu konuyla ilgilenin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 19 Mayıs 2007; 19:30:29 >
  • siteden indirdiğim cilenti acıyodum yarsına geldim ve söle bi yazıyla karsılaştım(DİKKAT dosya hatalıdır.)ok tusuna bastım işlem bİTTİğinde bütün dosya boştu...ayrıCa sitede vermiş olduğunuz patch te 3 tane virüs var ilgilenirseniz teşekkür ederim

EMĞE SAYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruli -- 19 Mayıs 2007; 19:46:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK

35. resi attım ve 964 point geldi.

siteden acc ye giriş yaptığımda 65k point var olarak gözüküyor ama oyuna giriyorum yoq.

Lütfen şu konuyla ilgilenin...

ya hala cevap yoq.

35 res boşuna mı kastım ben.

İlgilenin şu olayla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugandali

quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

HaNNi-Mu Geri DonDU!!!!

Serverin kopya olduğunu duymuştumad bu kadarını beklemiyordum.

+

Ds 5 + ds6 bugunu fixleyecek baba yiğit göremiyorum Dosyalar friendzmu nun piyasada dolasan tek version sahibi onlardı ve o bug fixlenemedi!
    +Zen bug u var.
    Ayrıca biletleri yapamazsınız bugdan dolayı...
    Ve son olarak move bug ı vardı sanırım adminler içindi.
    Ve ayrıca çoğu yer vietnamca son olarak 100 de & 100 alıntı server dosyaları client i vs vs + Luncher
    Son olarak hack olasılığı çok yüksekmiş tamam belki Türklerden yapan olmaz(beceremez) ama toplistlere koyduğunuz anda yabancılar gümletir serveri cok sürmez yakında elinizde patlar boşa kasmayın derim.

ben daha önceden uyarmıştım sizleri

• [Deleted by Admins]
  • ya huricane kardeş şu dl lerin point basma olayını bi çözmedinizya ilk açıldığına yemin olsun ALLAH ŞÜKÜR dedim çünkü dl kasacak adam gibi bi Türk serveri bulmuştum bide versiyon 1.1e süper olmuştu ama point basamadım kıl oldum bide command patlıyo 6k da tam kafayı yedim yanlış anlamyın kimseyi yada kimsenin emeğini karalamak istemiyorum bu buglar kapanırsa koşa koşa gene gelir kasarım serverinizda olmasada herzmanki gibi emeğinize sağlık uzun ömürlü olması dileklerimi sunarım
    ayrıca huricane sen ve serverda emeği gecenlere teşşekkür ederim 1.1e nin o eşsiz tadını bana tekrardan gozterdiğiniz için
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • 1.00L versionun icine atsak calisir mi?
  • Hayır 1.1e li bi clienti kullanman lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.