Şimdi Ara

Hannibal Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • suan itinbariyle dizinin 6. bölümüne geldim ancak kurgusunu beğenmedim cok uzun cok sıkıcı konuşmalar geçiyor. filmlerdeki hannibalı bir türlü yakalayamadım. acaba dizi 6. bölümden sonra daha iyi bir yere gidiyor mu yoksa temposu hep aynı mı? izleyen arkadaşlar bi' aydınlatsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonnieeDarkoo

suan itinbariyle dizinin 6. bölümüne geldim ancak kurgusunu beğenmedim cok uzun cok sıkıcı konuşmalar geçiyor. filmlerdeki hannibalı bir türlü yakalayamadım. acaba dizi 6. bölümden sonra daha iyi bir yere gidiyor mu yoksa temposu hep aynı mı? izleyen arkadaşlar bi' aydınlatsın lütfen.

-1- Hannibal Rising (2007)
    -2- Manhunter (1986) (aynı film ikinci çevrimi) - Red Dragon (2002)
    -3- The Silence of the Lambs (1991)
    -4- Hannibal (2001)
    http://forum.donanimhaber.com/m_57770872/mpage_11/tm.htm

filmleri var. filmleri izlemeden diziye başlamışsın sanırım. diziyi izleyeceksen tavsiyem yavaş izle bence çok kafa yoruyor.

• Bence hannibal'ın olayı tamamen o diyaloglar. Vampirli kurt adamlı dizilerden değil Hannibal, psikiyatrik muhabbetler çok yer kaplıyor haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wintersun09

quote:

suan itinbariyle dizinin 6. bölümüne geldim ancak kurgusunu beğenmedim cok uzun cok sıkıcı konuşmalar geçiyor. filmlerdeki hannibalı bir türlü yakalayamadım. acaba dizi 6. bölümden sonra daha iyi bir yere gidiyor mu yoksa temposu hep aynı mı? izleyen arkadaşlar bi' aydınlatsın lütfen.

-4- Hannibal (2001)

filmleri var. filmleri izlemeden diziye başlamışsın sanırım. diziyi izleyeceksen tavsiyem yavaş izle bence çok kafa yoruyor.

86 yapımı hariç hepsini izledim hatta kitabı bile mevcut bende ama dizisi bana göre değil sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wintersun09

quote:

-4- Hannibal (2001)

86 yapımı hariç hepsini izledim hatta kitabı bile mevcut bende ama dizisi bana göre değil sanırım.

dizinin ismi her ne kadar hannibal olsada dizide Will Graham da ağır basıyor Manhunter (1986) yani Red Dragon (2002) filmlerin öncesi anlatılıyordu dizide ama dizinin 1.sezon finalinde filmlerinden değişik ilerleyeceği görülüyor sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.