Şimdi Ara

Hapise Düşme - Jail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    insanın başına gelmeyince anlayamıyo başkalarını, başıma geleni anlatayım
    Gordion'da 83 lvl çarımla emc den eslant gateye yürüyerek giderken ape slotlarının yola yakın tarafında birden Loading ekranı geldi. anlayacağınız hapse atıldım. kullandığım hiçbir illegal program ya da uygulama yok.
    forumlarda biraz araştırma yaptığımda öğrendim ki artık hapisten çıkış için 999 cash lık bir item alınmalıymış, bunun için de minimum 1200 cash çekilmeli tabii ki.
    oyunun resmi forumunda bile oyuncular isyanda, sırf para kazanabilmek için suçsuz yere hapse atılanların forumdaki yazılarını okudum.
    gerçekten durduk yere hapse atılanları okuyunca anlayabiliyorsunuz.
    illegal işim olsa inanın içim yanmaz, cezamdır der çekerim hapisi, ya da yatırırım parayı casha.
    ticket attım 1 gündür olumlu-olumsuz yanıt yok, soğudum yeminle.

• Üzgünüm ama o tickete yanıt haftalarca gelmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki de dediğin gibi sorumlu davranıyorlar kardeşim, oyalayıp bıktırarak cash alma yoluna sevkediyorlar insanı.
    ama samimi olarak söylüyorum ki 83 lvl çarım için kullandığım illegal program olsa bu kadar uğraşmazdım. bu riski bile almam.
    yazık.
  • Dostum foruma konu açmayı dene. Ticket beklersen haftalar sürer o. Forumda konu açarak daha hızlı sonuç alabilirsin.
  • Benimde bugun 46 lvl carim durduk yere hapise atildi. Ilk defa basima geliyor. Punishment stickte alamıyorum. Ne sacma bi is bu ya. Tam gb cekecektim. Bastan mi kasicam simdi. Lanet olsun nttgame'e.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 6 aydır cevap bekliyorum
  • çok bi ümidim yok zaten arkadaşlar, bugün de birkaç eski dostla görüştüm oyundan, hepsi de +30 yaşlarında benim gibi, dedikleri ifade "o para mutlaka yatacak" şeklinde, ortak görüş bu yani. tickettan ümit besleme diyorlar, ben de bu duruma düştükten sonra forumlarda yaptığım araştırma sonrası işi az çok anladım. ya para yatacak ya da oyun bırakılacak, oyun şevkim de azaldı.
  • lanet olsun böyle işe hiç kimse ilgilenmiyor yetkililerden, bana bir kanıt verin sizin haklı olduğunuza inanayım diyorum cevap dahi veremiyorlar

işleri güçleri para olmuş, serverdaki arkadaşlar da isyanda
  • Adamların yine parası bitti galiba şimdide böyle moktan bir uygulama çıkardılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın kardeşim legal oyunculara crime atacak kadar da düşmüşler maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.