ya arkadaşlar klavyenin herhangi bir tuşuna bastığımda hopörlörlerden kesik cızırtı gibi bir ses sesi gelmekte. Bu sorunu nasıl çözeriz??
Başlat Menüsünden Şu Yolu Takip Et. Başlat/Ayarlar/Denetim Masası/ Ses Efekti ve Ses Aygıtları Buraya tıkladıktan sonra açılan pencerede Ses Efekti Yazan yere tıkla ve hemen az aşağıda ses düzeni yazan yerde İki adet seçenek bulunmakta. Sessiz ve Windows varsayılan olarak. Bunlardan Sessiz Seçeneğine Tıkla. Bu Ayarları değiştiriyorsun Değiştirdiğiniz ayarların saklanmasını istermisiniz diye bir soru soracaktır. Hayır Der Kapatırsın. Sonra Uygula Tamam de. Sorununu halledeceğini umuyorum. Eğer bu yöntem işini görmezse. Tekrar irtibata geçelim
burak dediklerini denedim... Hiç bir şey farketmedi...
muhtemelen elektrıksel bı problem yasıyorsun power ssuply weya bort dan suphelen bence ama sorunun cevabını net olarak kestıremıyorum cunkı cok ılgınc bı durum
klavye kablon sanırım speekerın yanından geçiyor bendede usb mouse aynı derdi yapıyordu kablonun yerini değiştir amfiden uzaklaştır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme