Şimdi Ara

Happy'de 25 TL İndirim (100 TL üzeri) + Ücretsiz Kargo (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
6
Favori
11.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 tl indirim kodu olup da kullanmayacak var mı?
  • amatörlüğün beceriksizliğin kitabını yazmışlar. beceriksizliğin ilgisizliğin sorumsuzluğun bu kadarı. köy bakkalı online ticaret yapmaya kalkınca böyle oluyor demek ki. yemeniz gereken çok fırın ekmek var daha çok. elinizi yüzünüze bulaştırmışsınız. bir daha böyle büyük lokma yutmaya kalkmayıp haddinizi bilerek boyunuzu ölçüsünü bilerek hareket etmenizi, altından kalkamayacağınız işlerin altına girmemenizi öneririm.
  • Benim kargomda bir jaftada geldi ama eksiksizdi.teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kodu ise anlık yaşanan hata sebebiyle üretememiş sistem ama parayı anında çekmeyi biliyorsun

happy.com.tr eline yüzüne bulaştırdın kampanyayı

artık ne yapsan boş .
  • 500/95 kuponu olan varmı?
  • kuponlarım var (hepsinden) daha yılbaşına kadar süre var o yüzden bakletmekteyim.

benim 4 parça ürün dün geldi, kutu açılımını videoya kaydettim, hani eksik çıkarsa ispat olsun diye... ama çıkmadı
    süper oldu, happy.com a teşekkür ediyorum.

kodu olanlar bekleyin derim....... daha 4,5 ay var, happy bir daha kampanya yapmaz yılbaşına kadar (zor toparlanırlar )
    indirimler olur ve alınacak bir şeyler bulunur elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 20 Ağustos 2014; 23:49:17 >
  • Benim siparisim sorunsuz ve eksiksizdi. Gayet karli bir alisveris oldu. Tesekkur ederim. Oyle olunca ikinci kodu da kullandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de siparisim 4.gunde eksiksiz bir sekilde geldi.. Sure var nasil olsa, Her ay bir kod kullanırız artik :)

• siparişlerimi teslim aldım Happy ye teşekkürler.(küçük hediye içinde teşekkür etmek isterdim ama yokhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m9.gif)
  • dün öğlen sipariş verdim sabah 9da geldi eksiksiz. teşekkürler baya hızlı oldu
  • hakikaten çok bomba bu happy. e-ticaret nasıl yapılmaz onun kitabını yazıyorlar.2*12li ıslak mendil sipariş ettim. resimde görseli bulunan 12li paketi kafalarına göre açmışlar. tek tek koliye yerleştirmişler. ama 18 tane. 6 tanesi yok. mail attım talebinizi işleme aldık,aksaklıktan dolayı özür dileriz diye cevap verdiler. tekrar yazdım ne zaman göndereceksiniz yani diye? cevap yazmışlar ürünlerin fotoğrafını çekin gönderin diye. 18 tane ıslak mendil fotoğrafı istiyorlar benden. akılara zarar. komik ve acı. pes kere pes.
  • happy.com.tr isimli kullanıcı da 10 gündür arazi. kuponları satana kadarmış ömrü demek ki forumda. çok ayıp ve amatörce. eksik ürün yolladınız adet olarak diyorum ürünün fotoğrafını gönder diyorsunuz. neyin kafasını yaşıyorsunuz siz allah aşkına? sahtekarım ben yalancıyım çocuğuma bez alıyorum ıslak mendil alıyorum onda da şerefsizlik yapıp eksik çıktı diyorum öyle mi? siz de çok akıllısınız benim gibi sahtekarlara pabuç bırakmıyorsunuz ne yapıyorsunuz ürünün fotoğrafını istiyorsunuz ne kadar zekice. tabi ben de gerizekalıyım 24 tane geldi ya bana mendil 6 tanesini bir kenara ayırıp 18 tanesini fotoğrafını çekemiyorum böylece foyam ortaya çıkıyor. ayıp ayıp utanın kendinizden, müşteriyi itham ettiğiniz şeyden ve üstün denetleme kontrol sisteminizden. hadi diyelim kullandım ben ıslak mendili napayım çöpten mi çıkartım fotoğrafını çekeyim? veya 5 tane mendil fotoğrafı gönderdim diyelim nağıcaksınız çok merak ediyorum. bana eksikmiş evet diye 19 tane mi göndereceksiniz? hakikaten neyin kafası bu? iyi misiniz?

• Iki siparisimde hizli, ozenli paketleme, eksizsiz ve hediyeli olarak ulasti. Fiyatlar cok uyguna geldi. Coj tesekkur ederim @happy

• arkadaşlar komik gelecek belki ama ben indirim kodunu nasıl alacağımı bulamadım yardımcı olur musunuz?link atabilir misniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu42

arkadaşlar komik gelecek belki ama ben indirim kodunu nasıl alacağımı bulamadım yardımcı olur musunuz?link atabilir misniz?

artık satılmıyor, happy sitesinde satılmıyor kuponlar groupon yani şehirfırsatısitesinde satılıyor(du)

link----->
    http://www.sehirfirsati.com/all-deals/canakkale

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 27 Ağustos 2014; 22:07:17 >
  • Düzeltildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 28 Ağustos 2014; 11:16:06 >
  • Elinde fazla olup , aldığı fiyata satmak isteyen varsa çek 1 tane alabilirim (100/25)

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    halen ihtiyaç varsa verebilirim.
  • stokta olmayan ürünler ara ara stoğa giriyor, sık sık bakın ilgilendiğiniz şeyler için.
    elektronik kısmını çeşitlendirseler iyi olacak
  • Elinde çek olan varsa aldığı fiyatdan 1 kaç adet alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.