Şimdi Ara

hapşırığın o inanılmaz gücü okuyanlar bi daha tutmucak hapşırığını (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
17.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende güneşe alerjisi olanlardanım.o kadar zevkli bir şeyki bu hapşırmak sırf zevk olsun rahatlayım die müsait ortamlarda güneşe bakarak 3-5 sefer hapşırdığımı bilirim.daha önce duyduğum kadarıyla insan hapşırdığı anda göünü açık tutmaya çalışsa gözü yerinden fırlarmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::cc::

bende de var ama genetik olduğunu sanmıyorum ailemde hiç birinde yok. Ayrıca sıradan bir ışık değil güneşe çıkınca oluyor ve güneşe bakmak şart değil. Yürürken gölgeden güneşe geçiyorum veee hapşuuu..

Çekinik gendir belki
  • Yeterince kuvvetli hapşurursanızda kaburga kemikleriniz kırılabilir.
    Hadi buyrun bakalım tutalım mı tutmayalım mı
  • konu açılımı: 2008
    yeni cevap: 2014

ben küçükken çok tutardım bu yüzden şimdi Göğüs kaslarım gelişmiyor ve Göğsümdeki kemikler dışa vurmuş iskelet gibi gözüküyor
  • Polen döneminde hapşırarak rahatlıyorum ve günde 50'yi buluyor belki de hapşırıklarım. Eğer bu kadar güçlüyse, hapşırığını tutmaya kalkanların sakatlık yaşamaması saçma olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de güneşe çıkınca insan neden hapşırır...
  • Şimdi şu hapşırığını tutarken, genzini çeker gibi ses yapıp, sessiz hapşırmanın verdiği garipliği başarı sayanlar bilsin yani doğru bişi yapmıyonuz. Ayrıca o GIRT sesi hiç hoş değil.

Onu geçtim, hapşırmak bir tür orgazmdır benim için.
  • Hapşurmaktan çekineceğiniz bir ortamda iseniz hapşurmadan önce tüm nefesinizi verin ve tekrar nefes almamaya çalışın. Böylece hapşururken cigerlerinizde fazla hava olmayacağından çok şiddetli hapşurmamış olursunuz, ayrıca bir zarar da görmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bir de güneşe çıkınca insan neden hapşırır...

Bunun nedenini burunun içindeki dokuların ışığa tepkisi diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.