Şimdi Ara

harc odeme tarihiu gecmis (onemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler harc odeme tarihi gecmis ben yarin son gun diye bilirken dun sonmus zaten parayi anca bugun denklestirdim bu arada kesin soranlar cikacaktir ikinci ogrenimler hala harc oduyor lutfen dalga gecmeyen konuyla ilgili bilgisi oln arkadaslar yardimci olursa cok iyi olur kafayi yemek uzereyim.

• Hocam para bulamadim denklestiremedim de ders kaydi yaparken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

Hocam para bulamadim denklestiremedim de ders kaydi yaparken

yarın rektörlüğe gidecem işe yarar mı diyorsun?
  • mazeretli kayıt olayı olması lazım
  • Bir halt olmaz git yaptır kaydını.Para alırken sıkıntı yaratmazlar burs falan verselerdi o zaman alamazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloc Party

Bir halt olmaz git yaptır kaydını.Para alırken sıkıntı yaratmazlar burs falan verselerdi o zaman alamazdın.

içime su serptin ama insan emin olamıyor işte ahh bu parasızlık kimlere yalvardım para için bir bilsen.
  • Gecen bende kacirdim bir kac gün. aradim okulu yatirin birsey olmaz dediler bir okul ile görüş öğrenci işleri ile olmazsa üst kademelere cik mazeretini bildir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede var şuan 3-7 arasıydı ben 10 unda yatırdım kaç gündür okulu arıyorum danışman hocamız okula gelmiyomuş cuma günü burda olur konuş mazeretini bildir hocanın insafına dedi oğrenci işleri inşallah hallolurda uraştırmazlar.
  • aynısı arkadaşıma oldu annem hastaydı o ara dalgınlığıma geldi vs vs dedi harç yatırttılar kurul toplandı karar verdi geri döndürmüyolar merak etme mazeretini bildir yeterki
  • Geçen sene ben de unutup yatıramamıştım. Korkudan altıma mıçıyodum. Cumartesi okulu aradım. Sıkıntı yok pazartesi yatırıp otomasyondan ders kaydını yapabilirsiniz dediler. Dedikleri gibi oldu. Size de bi sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum. Okulla görüşün. Yardımcı olurlar mutlaka.

• arkadaşlar hepiniz çok sağolun ne kadar teşekkür etsem azdır sonucu bildiririm size.
  • ulan insan yine de rahat edemiyor bugün uyku haram bana.
  • Var mı bir gelişme?
  • 3 dönemdir ödemiyorum gerçi okula da gitmiyorum ama sorun çıkmadı sınavlara falan girmiyom yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Var mı bir gelişme?

var kardeşim zaten akademik takvim de mazeretli kayıt dönemi varmış 25-26 şubat da harcı yatıracam sorun yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.