hp pavillion dv9600 laptop'um vardı , gece çok ısınma sonucu dondu ben de power ile kapatıp bıraktım sabah laptop acılırken hp ekranı geliyor bios'a da ulaşabiliyorum ancak boot'a başlamıyor yani windowsu başlatmıyor , tüm belgelerim resimlerim önemli dosyalarım harici discimdeydi sadece programlarım + windows var dahili discimde , sorun şu ki garantisi yok bilgisayarın zaten 5 yıllık , hard disci fabrika ayarlarına döndürüp windows kurmayı düşünüyorum bunu nasıl yapabilirim hard disci biçimlendirmeye razıyım . Başka laptopa takmak gerekiyorsa oda arkadaşımın asus x64j laptopu var onun da hard disc cıkarma videosunu bulamadım o yüzden deneyemiyorum kendi hard discimi cıkarabildim ama başka laptopa takamıyorum videosunu bulamadığım için.
Bu arada biostan girdiğimde ram de işlemci hızı da herşey gözüküyor ama primary hard disc self test'te hard disc takın yazıyor hard disc kullanılmaz hal gelmiş olabilir biçimlendirmede düzelecek halde de olabilir windowsa girmeden biçimlendirme şansım var mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme