Şimdi Ara

HARD DISK çökerse....(acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kışın 7000 tane mp3 ümü, yüzlerce fotoğrafımı kaybettim...Sorun partition magic tendi.bir partisyondan diğerine boşluk tranfer ederken makina kitlendi (yada ben öyle sandım)Şu anda mp3 leri görebiliyorum ancak judas priest çalıştırmak istediğimde başında biraz calıyo(şansım varsa) sonra metallica çalıo hemen ardından şebnem ferah çalıyo vs vs...sanırım veri adresleri birbirine girdi tahminimce benim verilerimin kurtulması çok zor..(ümidimi kesiyorum yavaş yavaş)

Bugün arkadaşla konuştum onunda hard diskinde kısa devre olmuş (bilgisayarcının dediği) ve o arkadaşta 12000 mp3 ünü kaybetti (benimki 7000 idi).Tabi birde arkadaşın sağlam bir film kolleksiyonuda uçmuş durumda.

Bu aralar böyle sorunlarla boğuşuyorum anlıyacağınız..Bana ne yapmamı önerirsiniz. Arkadaşın verileri tahminimce platter lar sökülüp dışarıda okunnunca kurtarılacaktır ancak mp3 lere değmiyecek yüksek maliyetlerden kaçınmak istiyoruz(en azından uygun fiyatlı olursa düşünebilir arkadaş).Bu iş ile ilgilenen yada daha önce başına böyle şeyler gelmiş arkadaşlardan acil yardım bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazoist -- 15 Ağustos 2005, 17:45:40 >

• dostum benim bu konuda pek bi bilgim yok ama bir arkadaşdan geçen hafta duydum bi program var cd de harddisk tamamen çökse bile bütün verilerini o program sayesinde kurtarabiliyorsun hemde %100 garantili yani kesin kurtarıyor. Ben bu akşam arkadaşa bi sorayım sana yarın yazarım bu topice okey.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: holocoust

dostum benim bu konuda pek bi bilgim yok ama bir arkadaşdan geçen hafta duydum bi program var cd de harddisk tamamen çökse bile bütün verilerini o program sayesinde kurtarabiliyorsun hemde %100 garantili yani kesin kurtarıyor. Ben bu akşam arkadaşa bi sorayım sana yarın yazarım bu topice okey.

+1 bende böyle bir şey duydum, hatta biçimlendirilmiş olsa bile geri getirilebiliyormuş.
    anlayamadığım; ben 10mb lık bir dosyam olsun hemen bir cd ye yedeklerken siz nasıl oluyorda gigabyte larca dosyayı yedeklemiyorsunuz, nasıl harddisk denen korumasız bir cihaz müsfettesine güvenebiliyorsunuz!!!
  • dostum ilhami 10 mb lık hade bilemedin 4 gb lık bir veri kopyalamak ve onları korumak kolay ancak benim kafadan 30 gb lık verim gitti (kaç tane dvd ediyo sen hesap et) Ayrıca bende zamanında (daha cd writerlar yeni çıkmıştıki) mp3 kolleksiyonum daha 1000 şarkı civarındayken bir kopyalama yapim dedim ilk etapta 10 cd ardından da 6 tane daha cd yakarak 16 cd lik bir arşivim olmuştu. Ancak nedenini sadece tahmin edebildiğim nedenlerle bir zaman sonra bu cd içindeki verileri okumakta zorlanmaya başladım. Okulumun bio labına götürüp baktım ve cd nin veri depolanan yüzeyinde su damlacıkları gördüm (cd nin içindeydi su damlacıkları)..Sanırım ist nin rutubetine dayanamadı cd ler. (cd ler çok kaliteliydi öyle noname fln diildi yani.)Baktım hem cd lerlede veri kayboluyo hemde çok zaman alıyo ayrıca çok para gerekiyo yedekleme ihtimalim kalmadı. Ümidim yeni teknolojilerdi de onlarda yetişemedi. bende arkadaşlara bi şekilde mp3 lerimi kopyalayarak benimki çökse bile onlardan kurtarırım dedim..(bu yolda işe yaramadı)

Ayrıca o dediğiniz programları biliyorum zaten format atınca bilgiler kaybolmuyo üstüne bişi yazmamışsanız kurtarabilirsiniz ama benim durumum çok daha komplike. Verilerin birbirine girme durumu söz konusu. Ancak arkadaşımın verileri kurtarma şansımız çok yüksek.
    Bir çok program kullandım verilerimi kurtarmak için ama onlarda sadece silinmiş yada formatlanmış verileri kurtarıyo.

holocoust arkadaşım umarım dediğin program farklıdır....Sen yine de ismini bi ver kullanmadığım bir programsa bi deniyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazoist -- 17 Ağustos 2005, 0:43:13 >

• sanırım farklı seylerden bahsediliyor, arkadasların dediği easy recover gibi formatlanmış veya yanlışlıkla silinmiş dosyaları kurtarmak için kullanılan programlar, ama senin istediğin disk birleştiricisi sanırım.. Belki denemişsindir ama windows'un disk birleştiricisi bir işe yarıyabilir... Aklıma başka birşey gelmiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    250 gb hdd yardım!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.