Şimdi Ara

Hard disk madurundan bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elimde 2tb dahili wd hardisk vardı disk arıza yapti logosofta yolladim ancak şimdi ürünün fiyatını yolluyorlar yani yenisiyle değiştirmiyorlar ben ürünü 166tl ye almıştım şuan 315 lira civarinda ürün :S yarın ürün elime ulaşıyor bende 3-4 ay beklicem sel felaketi vs geçince geri yollaiyp ürünü değiştirtmeyi planlıyorum onun haricinde bi sorum olucak

ben uygun fiyatlı 3.5" hard disk arıyorum çok acil lazım 2tb

en ucuz uygun

http://tektekal.com/urun/2-tb-wd-intellipower-sata3-64-mb-caviar-green/#!ProductDesc

da buldum 317 lira birde

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st320005exd101-rk-3.5-2tb-expansion-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=42055

adresindeki ürünün aynısı burdaki elektro world te 265 lira aceba 265 liralığı alıp kutuyu kırmadan içini açıp pcye bağlıyaiblirmiyim kutusunda vida yeri bulamadım :/ ayrica tektekal sitesinde sata3 diyor benim elektro word den alıcağım seagate sata 2 hız farkı olurmu sizce ne dersiniz ? ayrica anakartıma sata3 bağlıyaiblirmiyim bilmiyorum? normal sata girişmi oda birde seagate in sesinden 3-4 yıl once çook çekmiştim hala seslimi çalışıyor onlar bilgisi kullananı varsa yardımcı olursanız sevinirim...

+ ekliyorum : ilerde çok iyi bir pcde kulalnmıcam bunu perfonmas icin bi pc toplarsam ssd hard disk alırım zaten seagate i 265 e alsammi kırmadan içini açabilirmiyim sizce ? veya ses problemi yaşarmiyim ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dostum sen parayı aldın mı ?

almadıysan itiraz et,hdd nin aynısından istediğini belirt o parayı almak zorunda değilsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

dostum sen parayı aldın mı ?

almadıysan itiraz et,hdd nin aynısından istediğini belirt o parayı almak zorunda değilsin..

zorundayim :) itiraz ettim neler yaptım yinede dün geri geldi hard disk yanında bir notla işte ürününn fatura bedelinin geri verilmesi filan gibilerinden yazı geldi ben orda yetkili birinlede gorustum ama ısrarla işte elimizde hard disk yok yolluyamıyoruz ürünün ücretini geri gonderme hakkımızı kullanıyoruz filan diyorlar... geri vermiyorlar kesinliklee
  • Fiyatlar arttı ya adamlar 3kağıt yapıp parayı iade ediyorlar. Normal zamanda değiştirirler. Böyle ticaret ahlakı olmaz olsun.
  • acayip madurum ya ne ypaicağimi bilmiom gerçekten aceba 2-3 ay beklesem değiştirirlermi elimde ürün yollayip yollmama arasındayim veya yukarda belirttim ne yapsam nasil uygun duzgun hard disk alsam
  • Fiyatların yaklaşık 1 sene daha yüksek seviyelerde olacağı gibi haberler okudum. 2-3 ay beklesen bile fiyatlar yüksek ise yine değiştirmeyip para iadesi yapacaklarıdr. Bence işin yasal boyutunu öğrenip, yenisi ile değiştirmek için yapabileceğin birşey var mı onu araştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.