Bildirim
HARD DİSK SORUNU LUTFEN YARDIM!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok mu cevap -
partition magic programı işini görür. -
quote:
Orjinalden alıntı: falling
partition magic programı işini görür.
Hayır tam olarak görmeyebilir. İçindeki verileri kurtarmak istiyor iseniz kesinlikle dosya sistemine uygun bir işletim sisteminde açıp dosyaları en azından taşınabilir bir ortama yada başka bir alternatif bularak yedeklemeniz gerekiyor.
Dosya sistemi değişimlerinde verilerinizi kurtarma yada koruma şansınız yok denecek kadar az. -
quote:
Orjinalden alıntı: CoNeWaR
quote:
Orjinalden alıntı: falling
partition magic programı işini görür.
Hayır tam olarak görmeyebilir. İçindeki verileri kurtarmak istiyor iseniz kesinlikle dosya sistemine uygun bir işletim sisteminde açıp dosyaları en azından taşınabilir bir ortama yada başka bir alternatif bularak yedeklemeniz gerekiyor.
Dosya sistemi değişimlerinde verilerinizi kurtarma yada koruma şansınız yok denecek kadar az.
hatta benım bildiğim kadarı ile yok... -
quote:
Orjinalden alıntı: Cruise
arkadaşlar hard diskim 2 ye bolunuk
d sürücüsü erişililmez diyor.ozeliklere girdiğimde ne fat32 nede nt olarak gözükür.
içindeki dosyalar zarar vermeden ve silmeden nasıl fat32 çevirebilirim.
lutfenn yardım
XP pro. yükle ve o bölümdeki bilgileri a l yedekle..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X