Şimdi Ara

Hard disk yandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkta belirttiğim gibi geçen gün bilgisayarı açtığımda kasadan duman çıkmaya başladı hemen fişi cektim.5dk sonra tekrar çalıştırdim pc yi hard diski okumadi ardından kasayı açtim. Yoğun bir yanık kokusu Hdd baktım psu dan gelen kablo erimiş ve Hdd yuvasida sormak istediğim soru. Yeni bir Hdd alicam ve 1-2 tb.lık eski Hdd 500 gb. Yetmiyordu. Yeni alicagim Hdd nasıl olmalı yani ben oyun sever biriyim pc yi oyun için topladım. Acaba bi Hdd lerde rpm yaziyo bu nedir.

Bilgisarim için işimi girecek Hdd arıyorum bütçem 250 tl. Ssd onermeyin arkadaşlar bütçem belli bu bütçeyle alicagim ssd işimi girmez. Amaç oyun oynamak için.
     Hard disk yandı.

Psu dan gelen kablo Hdd giren kablonun aynısı dvd room a takılı acaba dvdyi iptal edip bu kabloyu kullanabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DooDLezz4141 -- 27 Haziran 2016; 19:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hepsiburada'ya bak
  • 7200 rpm 64mb Sata3 bilindik marka HDD ler işinizi görür.Western Digital öneririm (WD).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussuf273 -- 1 Temmuz 2016; 15:07:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.