Bildirim
Hard diski Bölümlendirme..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgilerin kaybolmaz. Partition Magic veya Paragon HDD Manager programları ile windows altından bölme yapabilirsin. Google da arat bulursun. -
Partition Magic -
http://stallion.blogcu.com/1956568/ adresinde de programı nasıl kullanacağını görebilirsin... -
Acronis Disk Director Suite 10.0 bu yazılımdan aynı görevi yapar
Partition Magic de New parttition dedikten sonra
gelecek boyut ayarlamalarından sonra
Logical (Recommended)
NTFS (Recommended ) olarka ayarlarsan bir sorun olmayacaktır -
Partition Magic 8.0 -
Tşk ederım Arkadaşlar Benım Suan dOSYA sISTEMIM FAT OLARAK AYARLANMIS NTFS OLARAK AYARLAMA YAPABILIRMIYIM UZERINE... BILGI VERIRMISINIZ
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
Logical (Recommended)
NTFS (Recommended ) olarka ayarlarsan bir sorun olmayacaktır
-
Hepınıze teşekkur ederım..Bılıyorum forumda Ilaç ıstenmıyo ama Partıtıon macıg programını bulmam konusunda da yardım edermısınız...Tabıkı demo olmaması lazım..Pm atarsanız memnun olurum -
quote:
Orjinalden alıntı: anildogru
Tşk ederım Arkadaşlar Benım Suan dOSYA sISTEMIM FAT OLARAK AYARLANMIS NTFS OLARAK AYARLAMA YAPABILIRMIYIM UZERINE... BILGI VERIRMISINIZ
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
Logical (Recommended)
NTFS (Recommended ) olarka ayarlarsan bir sorun olmayacaktır
başlat- çalıştır- cmd yaz sonra bunu yaz convert C: /fs:NTFS
-
partition magic 8 tr programını yukledım bılgısayarıma bolumlendırmeyı yaptım..fakat en son hata verdı..ve ıptal ettı program kendını kapadı neden yapabılır bunu -
Verdiği hata ne tam olarak. Bazen disk bölümünü gerekenden fazla ayarlarsan program hata veriyor bende de olmuştu. Daha küçük bi bölüm ayarlayınca yapıyordu. -
Zahmetsiz disk bölümlemesi
Partition MAgic bu işe yarar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 22 Haziran 2007; 20:31:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X