Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patch yükledi 15 mb kadar. Oyuna giriyorum girişte log in ekanında yeni patch var gibi bir zımbırtı söyleyip oyundan atıyor. E yükledik zaten lanet olasıca. Nedir bunun sebebi? Pcye reset falan attım aynı.

Abilerim bilen yok mu neden yapıyor bunu? Oyun güncel, log in ekranında yeni patch var oyunu kapat yükle geri gel diyor ve kapanıyor.

Updates adlı dosyayı sildim 17 mblık patchi baştan indirdi gene aynı. Ne güzel bir kaç paragona ulaşırım bugün diyordum.

Yabancılarda şikayetçiler bu konudan. Yarın düzelir umarım. Yarın bugünü telafi edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 15 Mayıs 2013; 1:44:58 >
  • Evet Paragon 6 Vizimi laga kurban verdikten sonra barbar deneyem dedim birde :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honneur -- 16 Mayıs 2013; 16:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: honneur

Evet Paragon 6 Vizimi laga kurban verdikten sonra barbar deneyem dedim birde :))

wizard hc'de biraz sıkıntılı hocam diğer classlara göre, witch doctor düsünebilirsiniz.
  • Biri bu akşam beni 60lasın ya. 55 seviyenin son çubuğundayım zaten hadi be abiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Biri bu akşam beni 60lasın ya. 55 seviyenin son çubuğundayım zaten hadi be abiler

Halen yapan olmadıysa 10 dakkaya oyundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Biri bu akşam beni 60lasın ya. 55 seviyenin son çubuğundayım zaten hadi be abiler

Halen yapan olmadıysa 10 dakkaya oyundayım.

Bekliyorum abi.

Tamam Ümit abi hallediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 16 Mayıs 2013; 20:42:37 >
  • Oğuz abi (Amedes) çok yardımcı oldu sağ olsun. Şöyle bir karakter çıktı ortaya. Gövdelik ve Omuzluk ilk deneme için müthiş denk geldi. Daha iyisini düşünemiyorum. Tekrardan çok sağ ol abi. Sıra geldi adam gibi itemler düşürüp onları satıp damagei artırmaya

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thranthin-2215/hero/27748136

Ha birde Kiss of Death ve Sixshotshoter (abi valla nicki aklımda kaldığınca salladım kusura bakma) abilerime de teşekkürler. 60 olmamda çok yardımları oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 17 Mayıs 2013; 0:38:02 >

• Aynen chest ve shoulders güzel gelmiş, az da str olsa shoulders basmazdın daha.
    Hayırdır bu sefer HP abanmışsın.
    Bot değiştir, bracers ve eldiven crafta devam, güzel gidiyor bu sefer.
  • Sonra neden hardcore oynuyosun? İşte bu yüzden, üzerimdekinden çok daha sağlamı düşüyor ve beni daha da bağlıyor oyuna.
    Şaka gibi 6k Hp verdi, 1k yakın dps verdi. HP 80k geçti, meaşşallah.
     **** HARDCORE Oyuncular Klübü****

• quote:

Oğuz abi (Amedes) çok yardımcı oldu sağ olsun. Şöyle bir karakter çıktı ortaya. Gövdelik ve Omuzluk ilk deneme için müthiş denk geldi. Daha iyisini düşünemiyorum. Tekrardan çok sağ ol abi. Sıra geldi adam gibi itemler düşürüp onları satıp damagei artırmaya

Ha birde Kiss of Death ve Sixshotshoter (abi valla nicki aklımda kaldığınca salladım kusura bakma) abilerime de teşekkürler. 60 olmamda çok yardımları oldular.

Yardımlaşmayı görmek güzel tebrikler kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Sonra neden hardcore oynuyosun? İşte bu yüzden, üzerimdekinden çok daha sağlamı düşüyor ve beni daha da bağlıyor oyuna.
    Şaka gibi 6k Hp verdi, 1k yakın dps verdi. HP 80k geçti, meaşşallah.
     **** HARDCORE Oyuncular Klübü****

senin char güzel oldu ya cem maşallah diyimde gözüm değecek valla

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark
    senin char güzel oldu ya cem maşallah diyimde gözüm değecek valla

Eyv. Akşam düşen bu pants sonrasında gaza gelip gem'leri de büyüttüm şık oldu.
    Bir de elimdeki eldivenin trifecta hali var; uber'de falan takıyorum %30 kadar daha chd geliyor meaşşallah. Aslında satılsın 300-500 m diye kullanmıyorum ama satılmadı 70 dex 60 AR 9 ias 8 cc 30 chd gibi bir şey. Ya da kullanayım artık daha seri kesilsin, üzerinde int olsa daha güzel olurdu ama işte int yerine chd koymuş gibi oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

Oğuz abi (Amedes) çok yardımcı oldu sağ olsun. Şöyle bir karakter çıktı ortaya. Gövdelik ve Omuzluk ilk deneme için müthiş denk geldi. Daha iyisini düşünemiyorum. Tekrardan çok sağ ol abi. Sıra geldi adam gibi itemler düşürüp onları satıp damagei artırmaya

Yardımlaşmayı görmek güzel tebrikler kardeşim

Hocam senide ekledim oyunda ama gözden kaçırdın galiba. Teşekkürler.

Pantolon müthiş düşmüş Cem abi o ne öyle ya 200 üzeri vita hayırlı olsun bakalım.

Evet hp abandım. Geçen sefer niye öldüm yeaaa diyordum meğer hp çok azmış 25k nere 85k nere

100k hp oldu hobaa

Silah değiştirdim 93kya indi. Gem ticaretine atılacağım bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 17 Mayıs 2013; 12:15:32 >

• Evet Lvl 53 de barbarımıda laga kurban verdim :) Telekomla ciddi sıkı bağlar kurum :D Artık bundan sonra lag olmaz heralde :))) Lvl 15 Monkumla devam yola :)
  • quote:

Hocam senide ekledim oyunda ama gözden kaçırdın galiba. Teşekkürler.
    Pantolon müthiş düşmüş Cem abi o ne öyle ya 200 üzeri vita hayırlı olsun bakalım.
    Evet hp abandım. Geçen sefer niye öldüm yeaaa diyordum meğer hp çok azmış 25k nere 85k nere
    100k hp oldu hobaa
    Silah değiştirdim 93kya indi. Gem ticaretine atılacağım bir süre.

Oyunda beni gördüğünde hatırlatırsın yine, önceden bahsettiğim destek gold'unu vereyim.
    80-100k HP güzel ama AR-armor ile destekli değilse çok anlamlı değil; EHP bak yani. Ayrıca HP abanıp DPS'i bırakma, DPS de 60k gibi olursa güzel olur o kadar HP yanında.
    Bu siteden değişimleri takip edebilirsin, güzel site severim:http://d3up.com/b/632898
    Mesela bende 100vita koymak (düşen son pants ile) 80k ek EHP getirmiş durumda; üzerimde 50 AR eksik olsa 80k EHP gelmezdi; şimdi baktım 45k EHP gelirmiş 50AR eksik olsam. Bu siteyi böyle kullanabilirsin item değiştirirken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Mayıs 2013; 13:19:03 >

• Hmm. Anladım gibi. Yani özetle hp abanmak bir şey değil ar ve armor yoksa.

Damagei 60k değil 50k yapsam benden iyisi olmazda takıntı yaptım en ufak hp düşmesin kabul edemiyorum yalnız gerçekten de damage lazım bana, tek atmam lazım moblara

Tamamdır gözlerim seni arıyor.

Fena bir amulet craftladım gibi 8500k life getirdi chc vs. cabası Çift el silaha geçtim bu arada, daha seri kesmeye başladım. Aksilik çıkmaz ise kolay kolay ölmem gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 17 Mayıs 2013; 20:07:25 >

• Hardcore başlayanları görmek güzel
  • Server gitti sanırım, tam champ içindeydik Mp2 sheild desacrator falan. Ölmüştür heralde. =( Ne olur burdan da sağ çıksa...

Edit: Sadece bana olmuş, server değilmiş. Neyse ki burdan da sağ çıkmışım. Amedes ve party'nin desteği sayesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 18 Mayıs 2013; 14:33:54 >
  • gece 12'den sonra bi uber atraksiyonu yapalim mp6da olmazsa yarın yapalim dark sesimi duy
  • Organizasyonlarda yer alayım. 2 makine var, act2 düştükçe makine daha olur.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.