Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa gecmis olsun. Kafayi takma :) benim olen adamlara bak oguzun dedigi gibi sildigim 50-60 level olanlarda var. Yapacak bi sey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki karakter tavsiyesi olan var mı? Ben barbar konusunda nispeten daha yetkin sayılırım ancak şu karakteri açarsan şu avantajları var dediğiniz bir karakter var mı? WD tavsiye ediliyor görebildiğim kadarıyla, onun dışında monk barbara yakın bir karakter gibi duruyor vs.

Ümit abi aynen abi bu işin güzelliği de burada belki. Yenilen pehlivan misali güreşe doymamalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 19 Mayıs 2013; 20:55:28 >
  • Hayatta yaş 35 yolun yarısı, 70 iş bitmiş derler. =P D3 için paragon 70 yolun yarısı derler, yani daha bu kadar daha oynanırsa anca 100 oluyor.
    Yolun yarısındayım, artık kayıpların çok daha can sıkacağı zamanlar... Aman diyorum. Meaşşallah diyorum yine.
    Frost nova-deep freeze rune ile şu an %65,5 cc ile vuruyorum, neredeyse her vuruş crit gibi bu aps seviyesinde, pasife de cold blooded koydum daha fazla vurarak daha hızlı party farmlarında akıyoruz beraber.

Bu arada makinesi olan haber ederse güzel olur. Yabancı bir monk başımı sardı, uber de uber ama 2 kişi ile gereksiz, kendisi çok iyi durumda değil, offf off. Beleş portal açsa eyv diyecem ama bunun bile sayısını tutuyor sen açtın, ben açtım. Oysa bir de Polonyalı 3'lü bir grup var, daha dün üst üste 9 tane açtılar, 1 kere bana lafını etmediler, tut yeter diyorlar saolsunlar. Açıcam açtırmıyorlar. İlk hellfire'ımı yaparken de çok fazla açmışlardı bana, daha o zaman makine planım yoktu. Gidicem şu Polonya'ya inş bir gün.
    3 makine hazır bende, yapalım uber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 20 Mayıs 2013; 1:05:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Peki karakter tavsiyesi olan var mı? Ben barbar konusunda nispeten daha yetkin sayılırım ancak şu karakteri açarsan şu avantajları var dediğiniz bir karakter var mı? WD tavsiye ediliyor görebildiğim kadarıyla, onun dışında monk barbara yakın bir karakter gibi duruyor vs.

Ümit abi aynen abi bu işin güzelliği de burada belki. Yenilen pehlivan misali güreşe doymamalıyız.

Ben de karakter seçebilirsem bakayım diyorum hc ye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Peki karakter tavsiyesi olan var mı? Ben barbar konusunda nispeten daha yetkin sayılırım ancak şu karakteri açarsan şu avantajları var dediğiniz bir karakter var mı? WD tavsiye ediliyor görebildiğim kadarıyla, onun dışında monk barbara yakın bir karakter gibi duruyor vs.

Witch Doctor açtım 16. seviye oldum oldukça eğlenceli bir karakter kurbağalarını düşmanın üzerine atıp patlatması vs. Tavsiye ederim. Kaldı ki dc olduğundan yanında gezdirdiği hayvanlar 10 saniye koruyabilir ve dcden dolayı ölmelerin önüne geçebiliriz.

• quote:

quote:

quote:

Witch Doctor açtım 16. seviye oldum oldukça eğlenceli bir karakter kurbağalarını düşmanın üzerine atıp patlatması vs. Tavsiye ederim. Kaldı ki dc olduğundan yanında gezdirdiği hayvanlar 10 saniye koruyabilir ve dcden dolayı ölmelerin önüne geçebiliriz.

ben de wd açtım 10 lvl oldum yalnız başlangıç için kasması çok zevkli wd ile sonrası için bir şey diyemiyorum oynamadığım için

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de wd açtım 10 lvl oldum yalnız başlangıç için kasması çok zevkli wd ile sonrası için bir şey diyemiyorum oynamadığım için

Hocam inan sonrası daha zevkli oluyor. Asit yağmuru diye bir skill var, kullanması aşırı derece de keyifli. Birde Cain set aldım üzerime gayet seri ilerliyorum. 60 olaydık eyiydi.

Oyundan da ekliyorum, item yardımı yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 20 Mayıs 2013; 18:49:31 >

• fire bats-plaque bats runu da waller larda duvarın arkasına da vuruyor denemenizi öneririm.
  • İlk mempo düştü. İlkler güzeldir. cc yoktu ama 190 str 9ias 11life ile 50m falan getiricek umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

İlk mempo düştü. İlkler güzeldir. cc yoktu ama 190 str 9ias 11life ile 50m falan getiricek umarım.

Hayırlı olsun. Bir cc olaymış var ya.
  • mempho candır.. hayırlı olsun:)
  • Hayırlı olmadı mempo. Saçma sapan bir şekilde, gecenin 3'ün de Mp1 party kastırırken ölmüşüm. Paragon 77.
    Aslında kapatıcaktım artık işte olacağı varsa oluyormuş. Ölmemesi lazımdı burada, party'nin q.q afedersiniz, Mp1 yahu nasıl oluyor 1-2 mob vardı koptuğu sırada, elite bir şey yoktu. Elite varken kaç kere kurtuldum bağlantı koptuğunda, çok ilginç olmuş. Paragona üzülürüm sadece. Yoksa kasada 1 cm wiz çıkaracak parça var ama kararım bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. Neyse can sağlığı, daha farklı şekilde ölünebilirdi, çok gereksizce oldu. =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 22 Mayıs 2013; 3:35:39 >
  • Gecmis olsun ..

• Geçmiş olsun abi , kötü olmuş :/

• geçmiş olsun
  • Nasıl ölür o wizard Büyük geçmiş olsun. Nazar değdi bence o kadar seri giderken.
  • quote:

Hayırlı olmadı mempo. Saçma sapan bir şekilde, gecenin 3'ün de Mp1 party kastırırken ölmüşüm. Paragon 77.
    Aslında kapatıcaktım artık işte olacağı varsa oluyormuş. Ölmemesi lazımdı burada, party'nin q.q afedersiniz, Mp1 yahu nasıl oluyor 1-2 mob vardı koptuğu sırada, elite bir şey yoktu. Elite varken kaç kere kurtuldum bağlantı koptuğunda, çok ilginç olmuş. Paragona üzülürüm sadece. Yoksa kasada 1 cm wiz çıkaracak parça var ama kararım bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. Neyse can sağlığı, daha farklı şekilde ölünebilirdi, çok gereksizce oldu. =(

pehh geçmiş olsun cem nazarımız mı değdi sanırım.
    Hakkıyla ölmedimi insanın canı sıkılıyor benim barbarda hakkıyla ölmemişti yeni wizardlara bakacaz artık

• Geçmiş olsun.Düşük MP lerde ortalama gearla tek ölme ihtimalin disconnectten dolayı dün oyun istatistikleri açıklandı %1.7 si Hardcore oynuyorsa bunun tek sebebi bu DC lerdir. Yoksa SC de hiç birşey yok.
  • Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.
    Blizz'e ticket atıcam yine de bir şey olmayacak biliyorum ama mallıklarını bir kere daha söyleyeyim istedim. Çünkü kesin çok uzun sürdü oyundan beni düşürmesi. MP1'de 2 mob ile 30 saniye ölecek durumda değildi.

Gitmesine üzüldüğüm item'lar var. Onları uygun zamanda yazarım buraya ama kararımı verdim; daha DPS gear ile döneceğim ve hafta sonu en geç aksilik olmadıkça paragon 20 civarı tekrar görüşürüz.
    DPS gear ile döneceğim çünkü 740k+ EHP ile ki party'de barbar WC (armor+AR vardı) yani nette 900k EHP civarına geliyor. Pasif skill var canı yarıya dolduruyor; bu da demektir bir 400k EHP daha. Yani 1,3milyon üzerindeki EHP ile MP1'de saçma sapan yatılıyorsa bundan sonra EHP'nin E'sini yazmam.http://d3up.com/b/650620#gear

Party içinde run'da akacak kadar üzerime HP ve AR koyarak 100k civarı DPS ile devam etmeyi düşünüyorum; üzerime ise energy armor değil storm armor alacağım. Storm armor olsa bu pozisyonda kesin ölmezdim; kendi kendine o 2 mob'u keserdi armor skill'i. Ayrıca party'deki 15-20 paragon 3 tane elemanın da taaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 22 Mayıs 2013; 10:18:47 >

• quote:

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.
    Blizz'e ticket atıcam yine de bir şey olmayacak biliyorum ama mallıklarını bir kere daha söyleyeyim istedim. Çünkü kesin çok uzun sürdü oyundan beni düşürmesi. MP1'de 2 mob ile 30 saniye ölecek durumda değildi.

Gitmesine üzüldüğüm item'lar var. Onları uygun zamanda yazarım buraya ama kararımı verdim; daha DPS gear ile döneceğim ve hafta sonu en geç aksilik olmadıkça paragon 20 civarı tekrar görüşürüz.
    DPS gear ile döneceğim çünkü 740k+ EHP ile ki party'de barbar WC (armor+AR vardı) yani nette 900k EHP civarına geliyor. Pasif skill var canı yarıya dolduruyor; bu da demektir bir 400k EHP daha. Yani 1,3milyon üzerindeki EHP ile MP1'de saçma sapan yatılıyorsa bundan sonra EHP'nin E'sini yazmam.http://d3up.com/b/650620#gear

Party içinde run'da akacak kadar üzerime HP ve AR koyarak 100k civarı DPS ile devam etmeyi düşünüyorum; üzerime ise energy armor değil storm armor alacağım. Storm armor olsa bu pozisyonda kesin ölmezdim; kendi kendine o 2 mob'u keserdi armor skill'i. Ayrıca party'deki 15-20 paragon 3 tane elemanın da taaa...

Merhaba, geçmiş olsun epey de ilertletmişsiniz :/ Benim HC karakter de geçen gün bağlantıdaki gecikmeden dolayı öldü, henüz oyunun ilk kısmındaydım fakat insan yine de üzülüyor...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.