Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.
    Blizz'e ticket atıcam yine de bir şey olmayacak biliyorum ama mallıklarını bir kere daha söyleyeyim istedim. Çünkü kesin çok uzun sürdü oyundan beni düşürmesi. MP1'de 2 mob ile 30 saniye ölecek durumda değildi.

Gitmesine üzüldüğüm item'lar var. Onları uygun zamanda yazarım buraya ama kararımı verdim; daha DPS gear ile döneceğim ve hafta sonu en geç aksilik olmadıkça paragon 20 civarı tekrar görüşürüz.
    DPS gear ile döneceğim çünkü 740k+ EHP ile ki party'de barbar WC (armor+AR vardı) yani nette 900k EHP civarına geliyor. Pasif skill var canı yarıya dolduruyor; bu da demektir bir 400k EHP daha. Yani 1,3milyon üzerindeki EHP ile MP1'de saçma sapan yatılıyorsa bundan sonra EHP'nin E'sini yazmam.http://d3up.com/b/650620#gear

Party içinde run'da akacak kadar üzerime HP ve AR koyarak 100k civarı DPS ile devam etmeyi düşünüyorum; üzerime ise energy armor değil storm armor alacağım. Storm armor olsa bu pozisyonda kesin ölmezdim; kendi kendine o 2 mob'u keserdi armor skill'i. Ayrıca party'deki 15-20 paragon 3 tane elemanın da taaa...

Cem geçmiş olsun :S kelime bulamıyorum valla diyecek.her türlü ihtiyacın için çekinmeden mesaj atabilirsin.
    akşam online olursan 3 saatte 60 yaparız seni.ama wiz açma be hocam:)

• Hocam geçmiş olsun. Gerçekten 70 paragon kolay değil. insan üzülür elbet
  • Erbay neden wiz açmayayım. Elimde üzeri dizili halde hc DH var zaten:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/26556608
    Ama wiz ile keyif alıyorum ben. Hem uber girişi var bunun. Ayrıca stash'te cm wiz parçası var baya şu anda, natalya yüzük ve bot var, craft'ler var, helm ve chest var... Pants ve WH kemer eksik sadece.

MP5-6 uberdeyken falan net kopsa ölse bu kadar canım sıkılmazdı, kahramanca ölürdü ve kaşındığım için ölmüş olurdu. Şimdi dandik trash mob'a MP1'de gitmesi can sıkıcı. Ama toparlarım yine kopmazsa ki yaklaşık son 30-40 paragondur kopmamıştı net.

Akşam seri 60 olup (258vita 150 armor falan olan 1 hellfire çıkmıştı en son, 60'larken kullanırım diyordum şimdi kısmet olacak) Sonrasında üzerimi dizerim yine, ki artık EHP'ye çok önem vermiycem, çünkü yazdığım gibi dayanmıyorsa dayanmıyor, kopunca 10 saniye sayma olayı doğru değil, bnet forumlarda da çok fazla yazılmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 22 Mayıs 2013; 13:31:25 >

• Blizz'e göndereceğim ticket'ı hazırladım. Şirkette olduğum için battlenet'e giriş yapamadm; artık akşama gönderirim.
    Akşama kadar eklemek istediğiniz bir şey olursa ekleyin siz de madem.

Hello dear representant,
    At 22.05.2013 around 02:20 AM (GMT +2 Turkey) my 77 paragon level hardcore char wizard dead because of internet connection lost or server connection lost at Monster Power 1 in Act1.
    I know that you don’t rollback hardcore char no matter the cause of the death.

BUT,
    When my internet connection was lost, I was in party game and there were only 2-3 trash mobs around me.
    I would like you to know that my mentioned char having 744k Effective Health Point (EHP) (there was also barbarian war cry buff effective on my char in the party so around 900k EHP), plus a passive skill (unstable anomaly) existing in my build (When you receive fatal damage, you heal to 45%of your maximum Life and release a shockwave that knocks enemies back and slows them by 60%for 3 seconds.) meaning to give plus 400k EHP because of my char will be healed again to %45 health point; it is NOT possible that my char could die in 10 seconds of countdown due to connection ending/droping of my account from the server.
    Because my char totally having around 1.3 million EHP cannot be terminated by 2 or 3 Act1 MP1 trash mobs in 10 seconds.

It is a fact that my account had not been disconnected from the server in countdown of 10 seconds! Sure, the disconnection duration took more time, than my char suffered more damage that was really unfair damage because that was not my fault to not been disconnected by the server in time, than she cannot made survive.

If you believe me, my char made 8 or 9 times survive the connection lost also in higher Monster Power levels MP2 and MP3. Also 1 time my connection hade been lost at MP1 just in front of the boss Azmodan; than my char still survived. Now, it is so no sense that my same char (sure it is more powerfull than the last survive) cannot make survive 2 or 3 trash mobs of Act1. Just look the name of the mob that killed by char (you may see as slained by x(the name of the mob ); so that occurred unfair lost made me really sad.

If you can check the logs that how much time took for my account to be disconnected from the server when my hardcore char was dead (around 02:20 AM (GMT +2 Turkey), you will tell that I have a good right.

Nonetheless, if you recover or rollback my char before the mentioned clock, you would make me really really so much happy; because I want that my char (meaning around 200 hours of my own effort) should be lost fairly; maybe a connection lost at MP5, maybe fighting uber boss at MP6 etc…

Anyhow you would not do any recover for me, I will still make a new char and being more powerful again just because of obstinacy to your unfair server disconnection system, or whatever other values in game are not operating properly.

Below you may click the links to see the gear of my char when she die: (You may reconsider EHP value than avaluate again if my char could not survive 3 trash mobs in 10 seconds at MP1 difficulty that I had tested many time before.)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/26656837
    http://d3up.com/b/656172

Kind Regards,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 22 Mayıs 2013; 16:32:56 >

• Geçmiş olsun cem,Bu mempolarda bir uğursuzluk var bende eski charımı kaybetmeden 1 saat önce darkdan bi mempo almistim kısmet diyelim.Yeni wizardınla başarılar dilerim, dedigin gibi energy armor yerine storm armor %70 damage passive ile birlikte çok daha etkili olur disconnectlere karşı.
  • quote:

Hayırlı olmadı mempo. Saçma sapan bir şekilde, gecenin 3'ün de Mp1 party kastırırken ölmüşüm. Paragon 77.
    Aslında kapatıcaktım artık işte olacağı varsa oluyormuş. Ölmemesi lazımdı burada, party'nin q.q afedersiniz, Mp1 yahu nasıl oluyor 1-2 mob vardı koptuğu sırada, elite bir şey yoktu. Elite varken kaç kere kurtuldum bağlantı koptuğunda, çok ilginç olmuş. Paragona üzülürüm sadece. Yoksa kasada 1 cm wiz çıkaracak parça var ama kararım bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. Neyse can sağlığı, daha farklı şekilde ölünebilirdi, çok gereksizce oldu. =(

Anaaam Geçmiş olsun, başın saolsun. Dün diyordum adam 75 olmuş (paragon) ulan burda char kaybetsem ben kafayı yerim dedim sana mesaj dahi atamadım güzel gelmişsin Maşallah diye. En son bana biri mesaj attığnda 2 tane wizardımı gömmüştüm. Ben sakındım ama tt net sakınmamış anlaşılan.Çok üzüldüm yav
    Nese Allah sağlık versin.
    Bir şeye ihtiyacın olursa söle , az taşımadın benim charları act act.

Edit: ticketini okudum, gayet güzel yazmışın ancak vereceklerini sanmıyorum. Ben olsam geri vermem. Blizz bu konuda katı diye biliyorum. Bu ticketi charını kaybeden herkes yazabilir. En az ben bi 15 tane öldürdüm paragon 75 değillerdi sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 22 Mayıs 2013; 18:54:02 >

• Eyv saol. Dostlar saolsun. Ofisten bir kız arkadaş helvasını ben yapayım dedi.

TT net değil, kablonet kullanıyorum; çok ender kopuyor. İşte bahsettiğim gibi 8-9 kez koptu bu 77 paragon wiz.'ın hayatı boyunca.

Hayde ben 60 olayım bu gece madem. Sıfırdan kasacak arkadaş varsa beraber gidebiliriz.
  • quote:

Eyv saol. Dostlar saolsun. Ofisten bir kız arkadaş helvasını ben yapayım dedi.

TT net değil, kablonet kullanıyorum; çok ender kopuyor. İşte bahsettiğim gibi 8-9 kez koptu bu 77 paragon wiz.'ın hayatı boyunca.

Hayde ben 60 olayım bu gece madem. Sıfırdan kasacak arkadaş varsa beraber gidebiliriz.

birazdan dh ile devam edeceğim wizi kırklayım :D
    gelirim.

• quote:

Eyv saol. Dostlar saolsun. Ofisten bir kız arkadaş helvasını ben yapayım dedi.

Cocommmm cok gecmis olsun emeklerine cok uzuldum.
    Ama hep diyorum birgun herkez dead gorecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 saatlerini ayırıp beni en seri şekilde 60 yapan arkadaşlarım Erbay ve Kralx başta olmak üzere, Hell MP10'da katılan Muptezel arkadaşıma buradan da teşekkür etmek istiyorum.
    Daha güçlü döneceğim. EHP'nin anlamsızlığını gördüm DC olunca, birçok kişi diyor "slain by Hungry Torso" mean DC diye?, madem öyle DPS>EHP olarak bu wiz'i düşünüyorum. Daha fazla DPS kaynağı için biraz elimdeki 2 parçanın satılmasını bekliyorum; IK bot ve mempo, sonra gelsin daha seri uberler, party'ler.

Bu da gönderdiğim ticket'a verdikleri beklenen, klasik cevapları:
    "Greetings,

Thank you for contacting us.

First of all, I am really sorry to learn that your Wizard was defeated not by Diablo's minions, but by the dreaded server disconnect. It is an very bad way to lose a hero, and I understand your frustration.

I know this was not the answer that you were hoping for, but it is not possible for us to restore fallen hardcore heroes, and account rollbacks are only carried out in cases where the account was compromised (hacked). For this reason, I am unfortunately unable to grant your request. I apologize for any incovnenience this causes, but I also hope that you will be able to train a replacement for your hardcore adventures.

If you have any questions or concerns, please don't hesitate to contact us again. Thank you for playing Diablo 3, and I hope you enjoy your experience in all Blizzard products!

Lareanar
    English Game Master Team
    Blizzard Europe"
    Sana öyle bi wiz train edicem ki, seni bile donduracak Lareanar... =P

Yine yeniden HC CM wiz. Bu sefer DPS>EHP versiyonu ile son hali karşınızda:
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/28015900
    Bakalım bu kaç paragonu görecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 23 Mayıs 2013; 10:29:11 >

• Hardcore/softcore gold takası için burdan mı ilan açıyorduk? Değişim oranı neydi?
    Hardcore gold lazım oldu da...

ErkanT#2627
  •  **** HARDCORE Oyuncular Klübü****
    şuana kadarki en iyi hardcore drobum
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

**** HARDCORE Oyuncular Klübü****
    şuana kadarki en iyi hardcore drobum

Tek kelimeyle harika düşmüş abi. Hayırlı uğurlu olsun. Sahi ne ara düşürdün?

Bana da sabah monk başlığı düştü inna'nın. Aha dedim zengin oldum. 500k ederi varmış.

• Hayırlı olsun, iyi satışlar.
    Bana 135str 145 vita'lısı düşmüştü IK Bot, halen satılmadı. Düştüğü sırada AH'da 6-7 tane bu civarda IK bot varken, dün baktığımda sayı baya artmıştı. Fiyatı en son 90'lara düşürdüm gitmiyor.
    Sendekinde str çok daha yüksek 250m üzerine gitmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 23 Mayıs 2013; 15:47:13 >
  • Error 3006'nın çözümünü bilen var mı? Amerika serverına bağlanabililiyorum ama Avrupaya bağğlanamıyorum.
  • bugün düştü iyi oldu para azaldıydı
  • Pub oyunlara girerken dikkatli olun az bir tane public oyuna girdim 2 tane barbar block regen abanıp act1 mp2de fields of miseryde ne kadar elite mob varsa bi noktaya çekmisler bende balıklama atladim 1 tane jailer 1 waller toplamda 3-4 pack bir sürü mob 5-6 tane de agaclardan vardı hp yarıya kadar indi en fazla bütün moblari kestim

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/7513921754 surayada bi konu açtım dikkatli olun
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thranthin-2215/hero/27936096

Eldiven drop olarak düştü. Çığlığı bastım yemin ediyorum. Yalnız craftlar çok kof çıkıyor hani öyle böyle değil. Size şöyle söyleyeyim, her bir parçadan 5 in üzerinde craftladım ve sonuç gördüğünüz üzere hüsran. Ancak bir de barbarın craftlarına bakar mısınız? İnanılmaz ama hepsi 2 dakika içinde çıkmıştı ve ilk denemelerdi. Aynıları WD için çıksa rahat bir nefes alacağım ama nerdee.

Oğuz abi o akşam yanımda sen vardın o yüzden bu kadar güzel gelmişti bu craftlar. Bu akşam bir 5 dakika dur yanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 23 Mayıs 2013; 19:52:40 >

• beyler bu mp1 de hiç key düşmüyor mu Allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankafly

beyler bu mp1 de hiç key düşmüyor mu Allah aşkına

Act 1 de 2 kez art arda düşürmüşlüğüm var. Sahi seni de ekleyeyim ben bende paragon 13'ü beraber kasarız tanıdık olmadıkça public sarmıyor beni.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.