Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warmkitty

bugün düştü iyi oldu para azaldıydı

Bendeki bot 80m getirdi. Uzun süre fiyatta direndim 150m üstüne ama, ah'da artmıştı IK bot sayısı, gold da lazım oldu son yatıştan sonra, yine iyi getirdi.
    Senin bot satıldı mı?
  • Sonunda wizardımıda 60 ladım şimdi geriye SADECE DH kaldı. Ama en çok wizard uğraştırdı beni...
  • 1-2 saat once 60 level oldum bende, ölene kadar karakter hardcore takılacagim artik

Aynı anda mı yazmısız ne :) son birkac level i beraber aldık gerci sagolasin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpiya -- 24 Mayıs 2013; 22:57:12 >
  • quote:

Hayırlı olmadı mempo. Saçma sapan bir şekilde, gecenin 3'ün de Mp1 party kastırırken ölmüşüm. Paragon 77.
    Aslında kapatıcaktım artık işte olacağı varsa oluyormuş. Ölmemesi lazımdı burada, party'nin q.q afedersiniz, Mp1 yahu nasıl oluyor 1-2 mob vardı koptuğu sırada, elite bir şey yoktu. Elite varken kaç kere kurtuldum bağlantı koptuğunda, çok ilginç olmuş. Paragona üzülürüm sadece. Yoksa kasada 1 cm wiz çıkaracak parça var ama kararım bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. Neyse can sağlığı, daha farklı şekilde ölünebilirdi, çok gereksizce oldu. =(

öncelikle geçmiş olsun, bende sırf ttnet güvenmediğim için hc ye cesaret edemiyorum

bişey sormak istiyorum aynı durumda aynı all res ve vit ve armor u ve life regen i yüksek ama dps si düşük barbar karakter oluştursaydınız acaba hayatta kalabilirmiydi. Hc de bence risk hesabı çok iyi yapılmalı ve hayatta kalmaya yönelik bir yol haritası çizilmeli bağlantı kopsa bile 10 sn dayacak bi karakter olsa kurtarırmıydı acaba?

benim sc deki karakterim 500 all res 1400 hp 250k dps özelliğine sahip 1milyar golda mal oldu .mp10 da bile nedeyse hiç ölmüyor. aynı karakteri hc ye kopyalayabilsem 600 all res 1500 hp 150k dps civarı yapardım savunma skillleri ile beraber heralde ölmesi baya zor olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_8888 -- 24 Mayıs 2013; 23:35:13 >

• yok satılmadı haftasonu diye koydum bakalım beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer_8888

quote:

Hayırlı olmadı mempo. Saçma sapan bir şekilde, gecenin 3'ün de Mp1 party kastırırken ölmüşüm. Paragon 77.
    Aslında kapatıcaktım artık işte olacağı varsa oluyormuş. Ölmemesi lazımdı burada, party'nin q.q afedersiniz, Mp1 yahu nasıl oluyor 1-2 mob vardı koptuğu sırada, elite bir şey yoktu. Elite varken kaç kere kurtuldum bağlantı koptuğunda, çok ilginç olmuş. Paragona üzülürüm sadece. Yoksa kasada 1 cm wiz çıkaracak parça var ama kararım bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. Neyse can sağlığı, daha farklı şekilde ölünebilirdi, çok gereksizce oldu. =(

öncelikle geçmiş olsun, bende sırf ttnet güvenmediğim için hc ye cesaret edemiyorum

bişey sormak istiyorum aynı durumda aynı all res ve vit ve armor u ve life regen i yüksek ama dps si düşük barbar karakter oluştursaydınız acaba hayatta kalabilirmiydi. Hc de bence risk hesabı çok iyi yapılmalı ve hayatta kalmaya yönelik bir yol haritası çizilmeli bağlantı kopsa bile 10 sn dayacak bi karakter olsa kurtarırmıydı acaba?

benim sc deki karakterim 500 all res 1400 hp 250k dps özelliğine sahip 1milyar golda mal oldu .mp10 da bile nedeyse hiç ölmüyor. aynı karakteri hc ye kopyalayabilsem 600 all res 1500 hp 150k dps civarı yapardım savunma skillleri ile beraber heralde ölmesi baya zor olurdu.

benim karakteri tarif etmissin :D

• quote:

Ben artık EHP inanmıyorum, 10 saniye sayma olayına ise hiç inanmıyorum, çünkü bazen 30 saniye üstü tutuyor oyundan atması; bu durum battlenet forumlarında çokça yazılmış durumda.
    Benim 10 saniye boyunca MP1 mob'una dayanamamam imkansızdı zaten 1,3 milyar EHP vardı; oynadığım party tam bir maldı afedersin, town'dalardı ben 3 mob'un çevresindeydim, gelip kurtarmamışlar, bu yüzden yattı 77 paragon. Ama yine hata bende diyorum, dps armor almış olsam o moblar kendi kendine kesilirdi ben 1 dk boyunca bile oyun beni atmamış olsa.
    Risk analizi bir yere kadar 4k regen olan barbar bile yatabiliyor, yine forumlarda gördüm; champ çıksın arcane desacreator plague mp1'de bile kopsa yatar. Ben şu anki wiz'da dps'den yanayım, DPS önem verirken halen daha 700AR 5,6k armor 60k+ HP var; bakalım ne kadar gidecek.

• quote:

oynadığım party tam bir maldı afedersin,

Anladığım kadarı ile bütün aksilikler üstüste gelmiş. Benimde sonradan aklıma geldi parti elemanları nerdeymiş niye yardımcı olamamış diye, en büyük aksilikte sanırım bu olmuş. aynı durumda belki solo oynasaydın kurtarırdın.Zaten bu oyunda en sinir olduğum şey nerde ne yapacağını bilmeyen kafasına göre takılıp sinir bozan tiplerdir. o yüzden oynarken sadece tanıdığım kişileri davet ediyorum yada solo oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_8888 -- 25 Mayıs 2013; 1:16:31 >
  • quote:

quote:

oynadığım party tam bir maldı afedersin,

Anladığım kadarı ile bütün aksilikler üstüste gelmiş. Benimde sonradan aklıma geldi parti elemanları nerdeymiş niye yardımcı olamamış diye, en büyük aksilikte sanırım bu olmuş. aynı durumda belki solo oynasaydın kurtarırdın.Zaten bu oyunda en sinir olduğum şey nerde ne yapacağını bilmeyen kafasına göre takılıp sinir bozan tiplerdir. o yüzden oynarken sadece tanıdığım kişileri davet ediyorum yada solo oynuyorum.

Aynen party maldı eyv ama benim mallığımda gecenin o saatinde 15 dk MP1 takılıp sonra kapatayım mallığıydı, tanımadığım bilmediğim oyunu bilip bilmediğini bilmediğim 3 kişi ile. Neyse sonuçta eceldi geldi, nereden geleceği belli olmuyor. Uber MP6'da da kopabilirdi, ne biliyim öyle avutuyorum. =P
    Şu an yine de eskisi kadar güçlüyüm, sadece 100k kadar EHP eksik ama DPS olarak daha iyi durumdayım; yine MP6 uber giriyoruz. Napalım ölenle ölünmüyor. Paragon zamanla gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Mayıs 2013; 3:44:41 >

• Güzel bir paty ile uber yapmak gibi bir keyif yokmuş hardcore'da. Üst üste 4 tane MP7 yaptık, herkes 3er tane açtı, bir tur 12 dk civarı sürüyordu, 12'de 10 organ sonrası 4 yüzük oldu, ama çıkan yüzük önceki hellfire'ıma göre cc düşürdü; çıkanlar sonucu sadece aldığım exp kar kaldı. Önümüzdeki uber'lere bakıcaz...
    Makinesi olan haber ederse güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 25 Mayıs 2013; 17:58:07 >
  • Ben yazmasam konu aşığılarda kalacak diye yazıyorum. =)
    3,5cc'li soketli zuni yüzük düştürdüm, umarım hak ettiği fiyata gidecek, derken neler neler düşürenleri görmek oynamaya devam et diyor. =P cc'li nata. yüzükler, 200 int 100 vit ice bot'lar... =P Güzel hareketler bunlar.

Bu arada 117k DPS şu an mümkün, ama efektif değil, efektif 90k DPS ile bile şu andaki yalan profilimden fazla vuruyorum. Bunlar bir yana daha 4 gün önce her şeyimi kaybetmiştim. Çok iyi arkadaşlarım iyi ki varmış beni dirilttiler, ben de onlara teşekkür olarak 40 paragon koydum. Giden 77'ye çok kalmadı. Tekrar teşekkürler.
    Hardcore'a beklerim, tüm soft tarafta oynayanları...

• beyler 30 lvl monkum var acaba lvl kasmamda yardımcı olabilicek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenG408

beyler 30 lvl monkum var acaba lvl kasmamda yardımcı olabilicek var mı ?

Sana tavsiyem 60 olana kadar yanlız kas levelini.Level kasar birisi sana ama 60 olduktan sonra sudan çıkmış balık gibi olursun.
    60levele kadar ölmeden yanlız oynayabilirsen devamı gelir diye düşünüyorum.ama çok gördüm 15 tane ölüsü olup hala 60 olamayanı::)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Sana tavsiyem 60 olana kadar yanlız kas levelini.Level kasar birisi sana ama 60 olduktan sonra sudan çıkmış balık gibi olursun.
    60levele kadar ölmeden yanlız oynayabilirsen devamı gelir diye düşünüyorum.ama çok gördüm 15 tane ölüsü olup hala 60 olamayanı::)

Dün güldüğüm replikler, bazılarına gülmekten bıkmıyorum. =P
    "Erbay sende bug mu var, ben seni bildim bileli 60'sın."
    "Sen anca level atla."
    "Benim exp'leri de Cem alıyor"
    "Ya siz 12MS daha koysanız üzerinize, çok hızlı kasarsınız aslında, tek atıyosunuz nasılsa"
    "Acele giden, ecele gider. Bak bazıları MP1 seri olsun diye girmişti, görüyosun."
    "Cem kapat olm şu storm armoru, ölecen yine; neyse bu sefer 2,5 saatte 60 yapmaya kasarız seni"
    "Size yeni achivementlar sağlamaya çalışıyorum; 2 saatte 60 bakalım yapabilecek misiniz..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 27 Mayıs 2013; 10:58:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Dün güldüğüm replikler, bazılarına gülmekten bıkmıyorum. =P
    "Erbay sende bug mu var, ben seni bildim bileli 60'sın."
    "Sen anca level atla."
    "Benim exp'leri de Cem alıyor"
    "Cem kapat olm şu storm armoru, ölecen yine; neyse bu sefer 2,5 saatte 60 yapmaya kasarız seni"
    "Size yeni achivementlar sağlamaya çalışıyorum; 2 saatte 60 bakalım yapabilecek misiniz..."

ben 100 paragon olana kadar sen 3 tane paragon 75 öldürürsün

Aslında seni 2 saattede yapardık 60.ölünce söyle organize olalım bakalım 2 saatin altına düşebilcezmi:d 4 kişi başlayıp aralıksız kasında sanırım 2 saatten az bir sürede 60 yaparız seni:)

Akşam mp5 bi parti yapalım seni atıp elitlerin arasına kaçalım

• MP5 kesmez beni, anca bağlantı kopması lazım. Önce p70 olayım sonra yatırma organizasyonu yaparsınız. =P
    Dün Kralx'e cevap yazarken pasif açıldı zaten. Ağacın poyzının içindeymişim son anda fark ettim. Party şoktaydı. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 27 Mayıs 2013; 17:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

cc'li nata. yüzükler, 200 int 100 vit ice bot'lar... =P Güzel hareketler bunlar.

Kim düşürmüş onları
  • Bugün paragon 10 bir wizard delikli, yüzde 67 chd'li ve 1000 üstü dps li fury düşürdü. Partice ovvv yeah men çektik.
  • Oguz , olmezsem 100 olursam o botu alirim haberin olsun :) partideki arkadaslarda sahit :) kendin dedin unutma haa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane 30 küsür level wizard yatırdım.act IV girişinde ISKATU ile başım dertte(ıskatuya gelince netten sorun oluyor yoksa ölmemde ıskatuya gelene kadar nette sorun olmuyor) şu anda 27 levelim ve aşama 22 ye kadar azmodanı keserim.
    Solo oynuyorum bugün saat 22:00-24:00 arası act 4 temizleyecek act 4 olmazssa bile ızuala kadar temizlemeye yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.