Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 402878

2 tane 30 küsür level wizard yatırdım.act IV girişinde ISKATU ile başım dertte(ıskatuya gelince netten sorun oluyor yoksa ölmemde ıskatuya gelene kadar nette sorun olmuyor) şu anda 27 levelim ve aşama 22 ye kadar azmodanı keserim.
    Solo oynuyorum bugün saat 22:00-24:00 arası act 4 temizleyecek act 4 olmazssa bile ızuala kadar temizlemeye yardımcı olurmusunuz

Party olarak oynarsan daha seri exp alırsın. Takıldığın yere geldiğinde söylersen, müsaitsem gelirim.

Bu arada 170k üzeri DPS'i olan Demon Hunter ile çok daha seri MP5+ farm yapacağımızı düşünüyoruz; eğer böyle biri varsa eklerse güzel olur. Barbar arkadaş ve ben zaten etrafı toplayıp etkisiz hale getirdiğimiz için arkada hiç hasar almadan paşa paşa takılıp DPS veren bir DH güzel olurdu; hatta oyunun en rahat ve risksiz farm yapan DH'ı olurdu. =P

• Cem abi dps almış başını gitmiş. Hadi bakalım güzel gidiyor. 75 olunca nazar değmesi için elimden geleni yapacağım. Kem gözlerimden kork.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Oguz , olmezsem 100 olursam o botu alirim haberin olsun :) partideki arkadaslarda sahit :) kendin dedin unutma haa :)

sen 100 olana kadar 3 tane daha düşürürüm :D
  • Benim de katakteri gömdük...
    2 elit grubu arasından kaçtım, sonra cesaret edip aralarına daldım, niye inat ettiysem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Benim de katakteri gömdük...
    2 elit grubu arasından kaçtım, sonra cesaret edip aralarına daldım, niye inat ettiysem...

Başınız sağ olsun hocam.
    Sanki bu aralar ölümler arttı. Bir tane Hardcore Mezarlık-Ölüleri Anma topiği mi açsak ne. +60 karakterleri bir kaç hatıra fotoğrafıyla donanım haber serverlerinde yaşatırız
  • Evet trifecta yüzük düştü partideki arkadaşımıza.. acaba kaça gider :)
     **** HARDCORE Oyuncular Klübü****
  • quote:

Orijinalden alıntı: honneur

Trifecta değil bu, 4fecta dmg max ile çok yüksek, ortalama 50 dmg. Sol yüzüğüm yerine koyulursa 10k dps veriyor; ama koyar mıyım koymam çünkü sol yüzüğüm üzerinde 200+ armor 70+AR ve 70int var.
    Aynen ah koyulduğu gibi 150-200m gibi gidebilir duruyor ama bu kadar yüksek item satmak zaman alır genelde; savunmalarını da insanlar daha fazla düşündüğü için hc'da bunların satılması biraz daha zor gibi. Hayırlısı.

Yatan wiz.'a da geçmiş olsun diyeyim, destek lazım olursa söylersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 29 Mayıs 2013; 1:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Benim de katakteri gömdük...

Gecmis olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: ZenG408

beyler 30 lvl monkum var acaba lvl kasmamda yardımcı olabilicek var mı ?

Sana tavsiyem 60 olana kadar yanlız kas levelini.Level kasar birisi sana ama 60 olduktan sonra sudan çıkmış balık gibi olursun.
    60levele kadar ölmeden yanlız oynayabilirsen devamı gelir diye düşünüyorum.ama çok gördüm 15 tane ölüsü olup hala 60 olamayanı::)

öneri için sağol cidden dediğin doğru deneyim kazanmak açısından kendin kasman daha iyi oluyor.

valla ite kaka 54 lvl olmayı başardım ama burdan sonrası bayağı sakat benim için. item fiyatları çok uçuk ve sadece 500k goldum var bununla adam akıllı itemlar almam zor hayatta kalmam da zor. en azından 60 lvl olabilirsem item fiyatları düşeceğinden kötüde olsa bir kaç şey dizebilirim diye düşünüyorum.

eğer 60 olmama yardım edebilecek biri varsa id ZENG#2373 ekleyebilir.

• quote:

Evet trifecta yüzük düştü partideki arkadaşımıza.. acaba kaça gider :)

d2jsp ye konu acilabilir, bana sorarsan 200'den fazla eder belki 500m 1b verende çıkar

• 7 Arcane centry ye kurban ettim barbarımı :)) Ama ölmeden 2 dk önce bana bunu hediye etti :)

• quote:

7 Arcane centry ye kurban ettim barbarımı :)) Ama ölmeden 2 dk önce bana bunu hediye etti :)

item duruyor mu hala ? :D
  • Durmamı düşer düşmez gitti stashe attım geldim :)) Ben yine Wizle devam ediim bakalım daha rahatım sanki
  • Bende uzun aradan sonra hardcore karakterime döndüm varsa oynayan beraber takılabiliriz şuanda inferno(0) kasmadan item farmlıyorum

cem#2349
  • az önce57 level wizardımı gömdüm(DC) partidekiler mendil salladılargittiler son bir kere daha denedikten sonra hardcore bana göre değil diycem
  • Bu witch doctorun neyi eksik mp1de bıçak üstünde oynuyorum sanki, hp sürekli yarıda geziyorum, elitler çok zorluyor.

30k dps var, soul harvest ile 40k oluyor.
    63k hp var.
    650 AR
    40 CC
    1100 regen
    2.40 LS

act1 de oynuyorum. dps mi düşük acaba?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/karakoyunn-2215/hero/23124679

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 31 Mayıs 2013; 12:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

Bu witch doctorun neyi eksik mp1de bıçak üstünde oynuyorum sanki, hp sürekli yarıda geziyorum, elitler çok zorluyor.

30k dps var, soul harvest ile 40k oluyor.
    63k hp var.
    650 AR
    40 CC
    1100 regen
    2.40 LS

act1 de oynuyorum. dps mi düşük acaba?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/karakoyunn-2215/hero/23124679

30k dps de 2,40 ls'nin getirisi cok az olur dolayisi ile loh/ls az craft itemlardan yap bol bol unity alabilirsin ordan bi 300 loh gelir hem dps artar

• DPS bence de düşük, 60k civarına çekmeye çalışırsan LS daha etkili olacak.
    Ayrıca armor'u da 4k üzerine çıkarmaya çalış, gelen damage biraz daha azalacak.
    Craft bracers, gloves ve chest ile daha yüksek int değeri alabilirsin, biraz şanslı isen yanında vita da iyi gelir. Ne kadar gold var bilmiyorum ama chest basmak başlarda biraz maliyetli gelebilir.
  • Teşekkürler, birde burdaki arkadaşların profillerine bakıyorum kimse infornoyu bitirmemiş, diabloyu kesmemiş infernoda? risklimi nedir herkes yarım bırakmış birazdan act4 e gircem.
  • Benim önceki yatan P77 wiz ile tüm waypoint'leri almıştım, act4'ü de bir arkadaşın ısrarı ile full yapmıştık MP3'te; ama şimdikinde uğraşmadım açıkçası, şu an elimde infernoda act1 dışında waypoint bile yok mesela. Bir yerden sonra uğraşmaya değer görülmüyor.

Ayrıca, act-4 biraz daha riskli evet ama yeterli gear ve party arkadaşları ile MP abartmadan girilirse riskli bir yer yok aslında. Act-4 de artık daha kalabalık ve çok debuff yapan mob'lar var, bu biraz alışılmışın dışında sıkıntı yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 31 Mayıs 2013; 14:48:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.