Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende uzun bir sure sonra hardcore olarak oynamaya karar verdim ..Sararsa genelde online olurum su an level 21 barbarim var..

barasn#1194
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

Pub oyunlara girerken dikkatli olun az bir tane public oyuna girdim 2 tane barbar block regen abanıp act1 mp2de fields of miseryde ne kadar elite mob varsa bi noktaya çekmisler bende balıklama atladim 1 tane jailer 1 waller toplamda 3-4 pack bir sürü mob 5-6 tane de agaclardan vardı hp yarıya kadar indi en fazla bütün moblari kestim

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/7513921754 surayada bi konu açtım dikkatli olun

Geçmiş olsun tekrar ümit benimde başıma gelmişti tekrar dikkatli olun iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Bende uzun bir sure sonra hardcore olarak oynamaya karar verdim ..Sararsa genelde online olurum su an level 21 barbarim var..

barasn#1194

vay geri dönüş he güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Sagol hocam..Zaten niyetim mp 0 da exp run yapmak degıldı. pc m iyi fakat ilk giriste bi takılma oluyor o takılmayı atlatayım dıye girdim oyuna. cıkacaktım zaten duzelince .. Her zamanda tek girerdim 2-3 dakıka takılır cıkardım. olacagı vardı oldu diablo alemine rezil olduk :D Adam nasıl bi suratsızsa youtube yüklemeyide ihmal etmemis.. Kasarız kastıran kastıracak arkadaslarada sımdıden tesekkur edıyorum ..

kardeşim çok geçmiş olsun üzüldüm.

birgün herkez hc de dead ı tadacak ne yazıkki
  • quote:

Sagol hocam..Zaten niyetim mp 0 da exp run yapmak degıldı. pc m iyi fakat ilk giriste bi takılma oluyor o takılmayı atlatayım dıye girdim oyuna. cıkacaktım zaten duzelince .. Her zamanda tek girerdim 2-3 dakıka takılır cıkardım. olacagı vardı oldu diablo alemine rezil olduk :D Adam nasıl bi suratsızsa youtube yüklemeyide ihmal etmemis.. Kasarız kastıran kastıracak arkadaslarada sımdıden tesekkur edıyorum ..

Geçmiş olsun. Adi heriflere bak yav bu nasıl bir zevk.
  • Yine 70. Bu sefer daha çok cc, daha çok chd, daha iyi hellfire (ben bunun gibi hellfire sc'da 100 yüzükte çıkaramadım. =P)
    Yatar mı yakında? Biraz daha fazla uber giriyorum, biraz işi ticarete döktük yabancı bir ortakla.
    Yatmazsa projeye devam, mempo kasada ama source düşmesini bekliyorum ah'a. Elemanın biri 80m'ye yakalamış bilyon'luk source'u, 2b koydu ah'a, ah drop şansı lazım; bağlantı kopmama şansı, diğer bir sürü aksilik olmaması şansı hep lazım. =P 2 kere 70, yetsin artık.
  • Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun. Tekrar 60 ladik wizardi +9 pl . Yardim eden arkadaslara tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun. Tekrar 60 ladik wizardi +9 pl . Yardim eden arkadaslara tesekkur ederim.

Teselli etmez biliyorum ama adamın permaban yemiş durumda.

http://www.youtube.com/user/87jerotan?feature=watch
  • şimdi bu adam banlanmış ve kendini videoya çekiyor ... ilginç .. demekki iplemiyo bile adam banlandıgında videoya çekip banlandım diye millete göstermez sanırım ben böyle düşünüyorum. Bunlara diyecek çok şey varda bura yeri değil .. neyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Yine 70. Bu sefer daha çok cc, daha çok chd, daha iyi hellfire (ben bunun gibi hellfire sc'da 100 yüzükte çıkaramadım. =P)
    Yatar mı yakında? Biraz daha fazla uber giriyorum, biraz işi ticarete döktük yabancı bir ortakla.
    Yatmazsa projeye devam, mempo kasada ama source düşmesini bekliyorum ah'a. Elemanın biri 80m'ye yakalamış bilyon'luk source'u, 2b koydu ah'a, ah drop şansı lazım; bağlantı kopmama şansı, diğer bir sürü aksilik olmaması şansı hep lazım. =P 2 kere 70, yetsin artık.

Nasil bir bosvaktin var anlamiyorum seni :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Yine 70. Bu sefer daha çok cc, daha çok chd, daha iyi hellfire (ben bunun gibi hellfire sc'da 100 yüzükte çıkaramadım. =P)

Açıklıyorum:
    Hafta içi, işte mesai olmadıkça ve bir programım olmadıkça akşam 8-9'da başlayıp gece 3'e 4'e kadar süren bir vaktim sonucunda, 3-4 saatlik uyku ile haftaya devam eden bir süreç...
    Haftasonu, yeri gelir bütün gün, yeri gelir yine hafta içi olduğu gibi gecenin geç saatlerine kadar devam eden süreç...
    Foruma yazma zamanım ise, çalıştığım işte sürekli iş yoğunluğu olmamasından kaynaklanıyor. Bazen aşırı yoğun olup, internette 2 dakka gezilemediği, bazen bütün gün rahat olabildiği bir süreç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Haziran 2013; 11:11:50 >

• quote:

quote:

quote:

Açıklıyorum:
    Hafta içi, işte mesai olmadıkça ve bir programım olmadıkça akşam 8-9'da başlayıp gece 3'e 4'e kadar süren bir vaktim sonucunda, 3-4 saatlik uyku ile haftaya devam eden bir süreç...
    Haftasonu, yeri gelir bütün gün, yeri gelir yine hafta içi olduğu gibi gecenin geç saatlerine kadar devam eden süreç...
    Foruma yazma zamanım ise, çalıştığım işte sürekli iş yoğunluğu olmamasından kaynaklanıyor. Bazen aşırı yoğun olup, internette 2 dakka gezilemediği, bazen bütün gün rahat olabildiği bir süreç...

Yataktamı oynuyordun cocom ? Belin ağrır ya la :D

• quote:

quote:

quote:

Açıklıyorum:

Ne işle meşgulsunuz merak ettim? Bir sakıncası yoksa tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Özel sektör vergi denetim şirketinde çalışıyorum. 5. yılım doluyor, supervisor title'ım, ekipbaşı denilebilir. 1 sene sonra müdür adayıyım. Lakin önce askerlik engelim var, bunu aradan çıkarmam lazım, sonrasında bu şirkete yeniden dönmem lazım, bakacam artık.

Ekiple firmalara yıl içinde 4 dönemde denetime gidiyoruz; tespitlerimizi çıkarıyoruz; yıl sonunda verilen kurumlar vergisi beyannamesinin doğru çıkmasını sağlayıp sonrasında tam tasdik raporu oluşturuyoruz. Bu firmalar için bir zorunluluk olmayıp devlet tarafından vergi incelemesinin daha zor gelmesini sağlıyor.
    1,5 ay kadar firmalarda denetimlerde oluyoruz, 10 firma falan var benim sorumluluğumda, aslında YMM'nin sorumluluğunda ama ekipbaşı olarak organizasyon, denetimin sağlanması, müşterinin sorularına görüş verilmesi gibi müdürüm ve ben götürüyoruz. 1,5 ay kadar ise ofiste oluyoruz, bu süreçte müşterilerden gelen soruları yanıtlıyoruz, rapor yazılma zamanıysa raporları hazırlıyoruz.

quote:

Bünyem 3-4 saatlik uykuya alışmış durumda olup evet laptop'um ile (alttan yeterli bir soğutma üzerine kaldıracı mevcut) yatağımın üzerinde oyunu CM wizard olarak sürdürmekteyim ve bel ağırısı sorunum yok rahat bir pozisyonda oturmaktayım; bilek ağrısı sıkıntısını ise kolumun altına koyduğum küçük yumuşak bir yastık ile çözmüş durumdayım baya zamandır. Teşekkürler coco bel ağrımı düşündüğün için.

Tek sıkıntı olarak oyunu belirli miktarda alkol alarak sürdürmekte olduğum sayılabilir; lakin yakın zamanda askere gideceğim son zamanlarda aldığım 2-3 kiloyu umursamıyorum. Alkolsüz gitmiyor bir yerden sonra, hem dikkat toplamamı sağlıyor, hem de uykuyu erteliyor benim için. Tabi ki sınırı bilmek lazım, kafa düşmeye başladığında, gözler bayılmaya koyulduğunda yatma vaktidir. Evet harcore'u da alkollü olarak oynuyorum ve şu an 75 paragon oldu yine.
    Oyunu oynarken harcadığım alkol paraları ise çoktan rmah ve gear satışım ile çıkmıştır; haydan gelen huya mı derler, işte ondan. Böyle bir döngü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 6 Haziran 2013; 11:08:22 >

• Merhaba arkadaşlar,
    Hardcore a başlayalı 2 ay oldu ama kısıtlı zamanımdan dolayı 60 a varamayıp 60 yolunda birkaç kayıp vermiş bulunmaktayım.
    Para karşılığında Level boost yapabilecek bir arkadaş varsa imzamdaki battletag dan ulaşabilir.
  • Karakterin yeni hali nasıl olmuş :Dhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/Amedes-2693/hero/26277015

Cem 77 lvl olmuşsun senin için hazırladım karakteri akşama bi act1 yapalim fields fln :DD bol eliteli ağaçlı falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 7 Haziran 2013; 16:09:54 >
  • quote:

Karakterin yeni hali nasıl olmuş :Dhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/Amedes-2693/hero/26277015

Cem 77 lvl olmuşsun senin için hazırladım karakteri akşama bi act1 yapalim fields fln :DD bol eliteli ağaçlı falan

O güzelim parçaları ne yaptın sen Hemen eski haline dön.

• Forumda acaba HC başlığı var mı, yoksa açayımda kim var kim yok tanışalım diyecektim, maşallah çoktan kaynaşmış bile millet :)
    Uçuk bi doktorum var benimde. Bi kaç portalımda var. 3 kişi oynuyoruz genelde ve partinin bufflar çok sağlam. Barbar-Monk ve dohtor :)
    Key farmlara veya überlere katılmak isteyen arkadaşlar olursa ekleşelim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/punishercan-2159/hero/26710567

elemanım bu.

İnternetinizde delay, pc'nizde sorun olmasın arkadaşlar.
    Bol şanslar
  • quote:

Karakterin yeni hali nasıl olmuş :Dhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/Amedes-2693/hero/26277015

Block chance az olmuş beraber yatarız artık. Yalnız yine dps iyi bu tipteki elemanlara göre. =P
    Şu 77 geçsin artık bir an önce 78 yazdığını görmek istiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Özel sektör vergi denetim şirketinde çalışıyorum. 5. yılım doluyor, supervisor title'ım, ekipbaşı denilebilir. 1 sene sonra müdür adayıyım. Lakin önce askerlik engelim var, bunu aradan çıkarmam lazım, sonrasında bu şirkete yeniden dönmem lazım, bakacam artık.

Ekiple firmalara yıl içinde 4 dönemde denetime gidiyoruz; tespitlerimizi çıkarıyoruz; yıl sonunda verilen kurumlar vergisi beyannamesinin doğru çıkmasını sağlayıp sonrasında tam tasdik raporu oluşturuyoruz. Bu firmalar için bir zorunluluk olmayıp devlet tarafından vergi incelemesinin daha zor gelmesini sağlıyor.
    1,5 ay kadar firmalarda denetimlerde oluyoruz, 10 firma falan var benim sorumluluğumda, aslında YMM'nin sorumluluğunda ama ekipbaşı olarak organizasyon, denetimin sağlanması, müşterinin sorularına görüş verilmesi gibi müdürüm ve ben götürüyoruz. 1,5 ay kadar ise ofiste oluyoruz, bu süreçte müşterilerden gelen soruları yanıtlıyoruz, rapor yazılma zamanıysa raporları hazırlıyoruz.

quote:

Bünyem 3-4 saatlik uykuya alışmış durumda olup evet laptop'um ile (alttan yeterli bir soğutma üzerine kaldıracı mevcut) yatağımın üzerinde oyunu CM wizard olarak sürdürmekteyim ve bel ağırısı sorunum yok rahat bir pozisyonda oturmaktayım; bilek ağrısı sıkıntısını ise kolumun altına koyduğum küçük yumuşak bir yastık ile çözmüş durumdayım baya zamandır. Teşekkürler coco bel ağrımı düşündüğün için.

Tek sıkıntı olarak oyunu belirli miktarda alkol alarak sürdürmekte olduğum sayılabilir; lakin yakın zamanda askere gideceğim son zamanlarda aldığım 2-3 kiloyu umursamıyorum. Alkolsüz gitmiyor bir yerden sonra, hem dikkat toplamamı sağlıyor, hem de uykuyu erteliyor benim için. Tabi ki sınırı bilmek lazım, kafa düşmeye başladığında, gözler bayılmaya koyulduğunda yatma vaktidir. Evet harcore'u da alkollü olarak oynuyorum ve şu an 75 paragon oldu yine.
    Oyunu oynarken harcadığım alkol paraları ise çoktan rmah ve gear satışım ile çıkmıştır; haydan gelen huya mı derler, işte ondan. Böyle bir döngü var.

abi günde kaç saat oynuyorsun merak ettim doğrusu. yanlış hesaplamadıysam 15-16 gün gibi bir sürede paragon 77 oldun ? müthiş bir şey valla helal olsun. bende yaklaşık 10 gündür falan oynuyorum sanırım daha paragon 17.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.