Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Organizasyonlarda yer alayım. 2 makine var, act2 düştükçe makine daha olur.

Dark ve ayarsız da gelse tam olur dışarı çıkıyorum 12 gibi gelmiş olurum beklerseniz sevinirim gelirlerse
  • bende wizimi kasmaya basladim bugun Amades(oguz) un sayesinde biraz daha hızlı kasiyorum sagolsun yardımcı oldu baya : ) Dileyen varsa ekleyebilir benide su an 37 lvlim gece bir aksilik olmaz iste 43-44 yaparim diye dusunuyorum Rhodes#2305 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhodes

bende wizimi kasmaya basladim bugun Amades(oguz) un sayesinde biraz daha hızlı kasiyorum sagolsun yardımcı oldu baya : ) Dileyen varsa ekleyebilir benide su an 37 lvlim gece bir aksilik olmaz iste 43-44 yaparim diye dusunuyorum Rhodes#2305 :)

Karşılaşırsak zaman olursa ben de destek olayım. HC giriş gold'unu da veririm kabul edersen.
    GS kupa alışı göreyim, oyuna dönerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: Rhodes

bende wizimi kasmaya basladim bugun Amades(oguz) un sayesinde biraz daha hızlı kasiyorum sagolsun yardımcı oldu baya : ) Dileyen varsa ekleyebilir benide su an 37 lvlim gece bir aksilik olmaz iste 43-44 yaparim diye dusunuyorum Rhodes#2305 :)

Karşılaşırsak zaman olursa ben de destek olayım. HC giriş gold'unu da veririm kabul edersen.
    GS kupa alışı göreyim, oyuna dönerim.

Tesekkur ederim simdide tabiki olur Oguz hocam sagolsun giris goldu verdi simdilik kalsin sizde oyuna girince bana forumdan o.m. atarsaniz sevinirim :) iyi aksamlar 39 yuzde elli yapıp bıraktım su an icin hem modemi hem bilgisayari bi nadasa birakayim azıcık sabahtır baya saglam ısındılar :)

• az önce öyle bi ölümden döndüm ki sormayın

elimi kolumu sallaya sallaya dolaşıyodum aşırı kalabalık bi gruba daldım(act1 fields of misery deki elinde balta olan yaratıklar) 78k hp öyle bi eridi ki ekran kıpkırmızı, pot bastım yine kızardı ekran. ümidi kestim artık dead yazısını beklyorum sakin bi şekilde overpower a bastım crit vurdu ardından ww yle çıktım gruptan ekran hala kırmızı ama ayakları kıça vura vura bi mağaraya daldım kurtardım. büyük sürpriz oldu ölmemem açıkcası :)

ayrıca paragon 19 oldum ama sadece 4 legendary düştü şu ana kadar. hepsi de birbirinden çöp. 58 level wiz hat falan var düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

az önce öyle bi ölümden döndüm ki sormayın

elimi kolumu sallaya sallaya dolaşıyodum aşırı kalabalık bi gruba daldım(act1 fields of misery deki elinde balta olan yaratıklar) 78k hp öyle bi eridi ki ekran kıpkırmızı, pot bastım yine kızardı ekran. ümidi kestim artık dead yazısını beklyorum sakin bi şekilde overpower a bastım crit vurdu ardından ww yle çıktım gruptan ekran hala kırmızı ama ayakları kıça vura vura bi mağaraya daldım kurtardım. büyük sürpriz oldu ölmemem açıkcası :)

ayrıca paragon 19 oldum ama sadece 4 legendary düştü şu ana kadar. hepsi de birbirinden çöp. 58 level wiz hat falan var düşünün

Party oynamadığını anlıyorum. Party oyna, hem daha güvenli, hem daha fazla exp.
    Bu arada geçmiş olsun. Ben 8 kez bağlantı kopması ve pc çakılması sonrasında kurtardım, o stresi anlıyorum. Droplara gelince, düşeceği varsa düşüyor, varsın bir süre düşmesin boşver, düşüp de kötü roll geleceğine, bir düşer süper gelir. Benim de şu ara droplar düşüşe geçti biraz, ama önceki düşen son 2-3 güzel drop'a sayıyorum. =)
    Neyse ben anca level alayım. =P Takıcam kafaya %30 MF görüceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 19 Mayıs 2013; 4:05:15 >

• yok yok party oynuyorum da biraz başıma buyruğum alıp başımı gidiyorum ister istemez

tedbiri elden bırakmamak lazım aslında ama adrenalini seviyorum yapcak bişey yok paragon 30 a kadar sabredicem bakalım adam gibi bişey düşmezse bozuşurum oyunla.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thranthin-2215/hero/27748136

Öncelikle şu noktaya kadar gelebilmeme yardımcı olan abilerime çok teşekkür ediyorum.

Az önce partideydim, ev telefonu çaldı ve açtılar, o an net gitti. Modemi resetleyip geldim, oyuna girdim ki o malum ekranla karşı karşıyayım. O anda yanımda olan, 3 tane ve her biri 50k damage ve üzeri şahıslar neredeydi, benim oyundan düştüğümü anlamadılar mı? Bu sorunun cevabını asla öğrenemeyeceğim. Çok hayallerim vardı bu karakterle ilgili ama yalan oldu. Neyse, sağlık olsun. Umarım sizler yaşamazsınız bu olayı.

• Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun birgün herkez tadacak bunu
  • Hocam sağlık olsun benim 13. hero hc deki 2 sefer 60 yattı. Diğerlerini 30-40 larda 50 lerde yattı. 8-10 bile yattım :)) o sebeple bu dünya fani diyorum :))
  • Ölmek sorun değil. Oğuz abi o kadar yardımcı oldu item verdi bilmem kaç m para verdi pisi pisine yattık hepsi ziyan oldu. Zaten şöyle 20-30mlik falan bir item düşerse paranın yarısını Oğuz abiye veririm diye düşünüyordum. Tabii Cem ve Ümit abinin 60 olmam için harcadıkları zamanda ziyan oldu. Net düşmesinden ölmek çok kötü ya, normal bir sebepten ölsem hadi neyse derim. O kadar da sağlam itemler craftlamıştım bir daha nereden gelecek böyle güzel itemler. Temmuz ayına kadar bir daha açmayı düşünmüyorum hardcore'u, sınavlar falan bitsin düşüneceğim tekrardan.
  • Aç aç ufaktan ilerle 60 olunca bırakırsın. Oğuz sağolsun HC de başlangıç için 1M vermişti bizede :) benim vizde gitti bütün itemler. Monk 30 oldu baklaım hayırlısı. HC nin doğasında var hocam buna göre itemlere acımamak lazım.
    LAga 2-3 kurbanda ben verdim seni gayet iyi anlıyorum...
  • 60da bırakmak mantıklı. Zaten oyun genel anlamıyla da çok zaman aldığından bir kaç ay kadar ara vermem benim hayrıma olacak. Birde çantada ki para ve itemler duruyor öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Ölmek sorun değil. Oğuz abi o kadar yardımcı oldu item verdi bilmem kaç m para verdi pisi pisine yattık hepsi ziyan oldu. Zaten şöyle 20-30mlik falan bir item düşerse paranın yarısını Oğuz abiye veririm diye düşünüyordum. Tabii Cem ve Ümit abinin 60 olmam için harcadıkları zamanda ziyan oldu. Net düşmesinden ölmek çok kötü ya, normal bir sebepten ölsem hadi neyse derim. O kadar da sağlam itemler craftlamıştım bir daha nereden gelecek böyle güzel itemler. Temmuz ayına kadar bir daha açmayı düşünmüyorum hardcore'u, sınavlar falan bitsin düşüneceğim tekrardan.

Sağlık olsun sıkma canını bizim ümit var onu örnek al 10 tane 60 yatırdı bu sonuncusu iyi gidiyor benimde 3. 60
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

60da bırakmak mantıklı. Zaten oyun genel anlamıyla da çok zaman aldığından bir kaç ay kadar ara vermem benim hayrıma olacak. Birde çantada ki para ve itemler duruyor öyle değil mi?

stashdekiler duruyor ve parada duruyor
  • quote:

oyuna ölüm borcumuz varmış heralde. oyuna girdim. party deki birinin yanına spawn oldum, oyle bi lag girdi ki sormayın 15 saniye falan hiç bişey görmedim yapamadım. oyun düzeldiğinde de dead yazısı geldi.

• Bugün 2. kişi mi yattı yaw yazık olmuş geçmiş olsun sıfırdan lvl kasan arakdaşlar benide eklesin. Hnr#2503 lvl30 monk oldum. Beraber gideriz
  • 3 günde bir tane 52 wiz
    bir tane 31 wiz
    az öncede 37 level wizz yattı
    Zeus açma wiz diyor ama 2 charım kaldı onlarıda 60 lamam lazım. Allah tan zeus varda gold neyim veriyor :D birde 3 wizimi yatırdı şans hep onun partiye girer girmez yattı
  • quote:

quote:

oyuna ölüm borcumuz varmış heralde. oyuna girdim. party deki birinin yanına spawn oldum, oyle bi lag girdi ki sormayın 15 saniye falan hiç bişey görmedim yapamadım. oyun düzeldiğinde de dead yazısı geldi.

Hocam senin durum daha kötü olmuş büyük geçmiş olsun. Bir şeyler döndü bugün ne iş anlamadım. Sıfırdan açmayı düşünüyorsan bende bir tane barbar açmayı düşünüyorum beraber kasarız?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.