Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Softcore gene biraz sıkmaya başladı, Ros çıkmadan önce 60 yaptığım Barbar ımı geliştireyim diyorum. Uzun zamandır Hc oynamadım ve Ros ile oyunda biraz zorlaştı. Önerileriniz var mı hiç acaba?

Aslında bence ROS öncesi hardcore çok daha zordu, hardcore daha hardcore'du. Tek artısı AH vardı belki, item yedeklemek, ölünce hemen toparlamak için. Ancak artık rift ile normal bounty'ler ile T1 yapabilecek seviyeye çok hızlı gelinebiliyor. Çok daha seri şekilde paragon geliyor.

Öneri olarak başla derim. 70 olduktan sonra normal public bounty'lerde üzerini T1 yapabilecek kadar dizersin kısa sürede, hem düşen bounty leg'ler ile, hem de diğer düşecek parçalarla. Sonra devamı gelir sınıfa özgü setlerle ve devam edersin.

• softcore gerçekten sıkmaya başlıyor, hc yi gördükçe. Bir yandan da sc de bu kadar ölürken hc de nasıl olur tahmin bile edemiyorum, heyecan doruk yapiyordur :) Başlamayı düşünen varsa beraber kasalım, rsndx#2938
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Softcore gene biraz sıkmaya başladı, Ros çıkmadan önce 60 yaptığım Barbar ımı geliştireyim diyorum. Uzun zamandır Hc oynamadım ve Ros ile oyunda biraz zorlaştı. Önerileriniz var mı hiç acaba?

Aslında bence ROS öncesi hardcore çok daha zordu, hardcore daha hardcore'du. Tek artısı AH vardı belki, item yedeklemek, ölünce hemen toparlamak için. Ancak artık rift ile normal bounty'ler ile T1 yapabilecek seviyeye çok hızlı gelinebiliyor. Çok daha seri şekilde paragon geliyor.

Öneri olarak başla derim. 70 olduktan sonra normal public bounty'lerde üzerini T1 yapabilecek kadar dizersin kısa sürede, hem düşen bounty leg'ler ile, hem de diğer düşecek parçalarla. Sonra devamı gelir sınıfa özgü setlerle ve devam edersin.

70 olana kadar normalde act 5 i bitirmeye bakmak lazım sanırım şu an değil mi?

• 70 olup Mathael kesince, adventure mode açılacak, bir an önce 70 olmaya çalış, illa act5'te oynaman gerekmiyor. 70 olunca bana oyundan yazarsan Mathael'e kadar gidip seni çağırabilirim. Mathael kesilince ilk leg dropları alırsın.
    Ya da söylediğin gibi act-5 oynayarak 70 olursun, sonra normal zorlukta Mathael'i kessen yeterli adventure açılması için, yine de destek için gelebilirim kesmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 7 Mayıs 2014; 17:23:54 >
  • Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Bir de şunu sorayım, normalde hep dps apırlıklı oynayan biriyim fakat hardcore da bunun tersine toughness ağırlıklı oynamak gerek sanırım değil mi?
  • quote:

Çok teşekkürler. Bir de şunu sorayım, normalde hep dps apırlıklı oynayan biriyim fakat hardcore da bunun tersine toughness ağırlıklı oynamak gerek sanırım değil mi?

Ros oncesi gibi degil hc , herkes pro su anda adami aglatip pisman edecek hc tovbe ettirecek seyler lazim tough onemli ama dps yoksa harcarlar. Herkes dps su anda kaybedecek cok bi sey yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toughness 15m civarı tutmaya çalışıyorum ben yine de. 600k HP, 2k yakın AR wizard için yetiyor. 1m civarı full buff dps elemental dmg, elite dmg ile desteklenirse elinde iyi bir char oluyor.
    Eskiden 40 all ress bırakmak için düşünülürdü; ancak şimdi yabancılara bakıyorum AR yerine skill damage bonus roll yapıyorlar mystic ile. Paragondan 250 AR fulleniyor keza, gear üzerine koyulan AR her sınıf için yetiyor. Zaten wizard için 1900 AR üzeri %1 damage reduction bile oynatmıyor. Dominance gibi süper bir pasive var, adeta damage yenilmiyor.
    Zamanla düşen item'lar ile dengeyi ayarlarsın.

• arkadaslar HC ye uzun biaradan sonra dönme kararı aldım eklerseniz sevinirim beraber oynarız. #OsyFTW1165
  • Buraya biraz can gelsin
  • Bu aralar hardcore sardım. Fena olmayan ama dps eksiği olan monkum var. T1 rahat, T2 biraz yavaş gidiyorum. Üstünü denemedim. İsteyen ekleyebilir. radagast#1359
  • quote:

Orijinalden alıntı: kereta

Mammeda#2540 witch doctorla oynuyorum. Bu aralar tor4 denemeyi dusunuyorum. Ancak toughnessa dair aklimda birkac soru var. su an 10.5m tougnessim var. acaba tor4de oynamak icin buffsiz olarak armor/ress ve health en az kac olmali. Bir de dps olarak oyundaku damage kismi mi esas aliniyor yoksa diablosomepage,diabloprogress gibi sitelerdeki dps mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim

Kendimden örnek vererek cevap vermeye çalışıyım. Ben fire wizard ile party'de T4 giriyorum sadece. T5 denemedim, çünkü T4'te boss'larda HP düşüşleri fazla oluyor ve bazı pis-zorlu affix elite'ler ciddi derecede vuruyor. Dün party'mdeki bir Monk arkadaş öldü T4'te, gelen elite efsane fenaydı; act-2 fields of misery'nin meşhur ağaçları geldi vortex, frozen, posion, arcane. Vortex olmasa yatmazdı belki. Benim wizard'da Ice Climbers olmasa ben de yatardım sanırım.

Neyse, bu wizard'ımdan örnek verirsem toughness 16,5m, elemental elite dps 1.827m. AR 1950, armor 7500, HP 587k civarında. Rift Boss'lar HP'i yarıdan fazla düşürüyor malesef T4'te, sağlam party ile girmeme rağmen. Party'de barbar ya da defansif buff veren crusader etkili olur. Tabi ki WD'nin ritual'i kesimi hızlandırırsa HP de düşmez.
    Sağlam elite'ler de 16,5m tough da rağmen zaman zaman yüksek vuruyor.

DPS olarak tabi ki oyun içindeki halin geçerli ya da diabloprogress'teki hesaplama diyeyim, battlenet'te görünen profil dps değil.

Bu belirttiklerime göre göze alabilirsin T4 denemeyi istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 23 Mayıs 2014; 15:20:17 >

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Tor4 denedim bazı değişiklikler yaptıktan sonra. Bahsettiğin elite ağaçlara ben de denk geldim tor4'de. Ben ve yanımdaki wdyi aralarına çektiler. 2-3 elite vardı. spirit walk cooldowndaydı.Pasif+ spirit walk 1-2sn ile yırttım. yanımdaki de aynı zor kurtuldu. ama bu istisna sayılır tabi. genel itibariyle çok zor gelmedi. Wd olmanın avantajı var. son hali buhttp://diablo.somepage.com/profile/eu/mammeda-2540/hero/42659420
  • quote:

Tor4 denedim bazı değişiklikler yaptıktan sonra. Bahsettiğin elite ağaçlara ben de denk geldim tor4'de. Ben ve yanımdaki wdyi aralarına çektiler. 2-3 elite vardı. spirit walk cooldowndaydı.Pasif+ spirit walk 1-2sn ile yırttım. yanımdaki de aynı zor kurtuldu. ama bu istisna sayılır tabi. genel itibariyle çok zor gelmedi. Wd olmanın avantajı var. son hali buhttp://diablo.somepage.com/profile/eu/mammeda-2540/hero/42659420

pirana yerine fear skillinin 8 sn boyunca %100 armor arttirma rununu kullanabilirsin surekli %100 armorla dolasmis oluyorsun ve kalabalikta filan iclerine girdigin zaman fear atinca kacismiyorlar stun olmus gibi bekliyor ben onu kullaniyorum gayet hos denemende yarar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dün gece t-4 oynadığım party'de wd vardı ve çok daha seri ve rahattık. Fetish army'si olsun, woodoo'su olsun her paty'e lazım wd.
    Crusader ile ilk kez T4 girdim ama crusader'ın wizard'a göre çok daha kolay, rahat ve seri oynaması canımı sıktı. Wizard'ın fazla dmg yemesi ve benim elitelere çok yakın oynuyor olmam sanırım T4'ü bana biraz zorlamış, yoksa crusader ile neredeyse yarıya kadar hasar almadım. (Potion'ım arada bug'a girmesine rağmen, bildiğin basınca HP dolmuyordu ama cooldown'a giriyordu potion.)

• quote:

Orijinalden alıntı: WDCanatan

quote:

pirana yerine fear skillinin 8 sn boyunca %100 armor arttirma rununu kullanabilirsin surekli %100 armorla dolasmis oluyorsun ve kalabalikta filan iclerine girdigin zaman fear atinca kacismiyorlar stun olmus gibi bekliyor ben onu kullaniyorum gayet hos denemende yarar var

Çok mantıklı. Özellikle benim armor sorunum vardı. Tabi piranhanın verdigi +%15 de azımsanır değil.Galiba tek benim değil o canavara kim saldırırsa onun da dmgini %15 arttırıyor. Duruma göre kullanılabilir. Wd'den sonra diğer karakterlerle oynayasım gelmiyor. Dün 2-3 kişi öldü yanımda. biri crusader biri wizard. Korkuyorum açıkçası diğer karakterlerle oynamaktan. wizard açtım bir tane. onun da hayat kurtaran pasifi var ama yine de güvenemiyorum

• Caillou#2321

Bende hc'deyim lvl kasıyorum şuanlık , ekleyebilirsiniz :)
  • Bir kere de kendi eşşekliğimden ölsem keşke ya,hep disconnect hep disconnect
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Bir kere de kendi eşşekliğimden ölsem keşke ya,hep disconnect hep disconnect

Gecmis olsun : (
  • Alıştım artık ya,gerçi HC oynamaya başladığımdan beri sadece 3 karakter kaybettim. İlki 60 zamanıydı. İlk öldüğümde çok sinirlenmiştim ama artık alıştım DC yüzünden ölmesine Yeni karakter kasmak için heves oldu bu sayede
  • az önce monkumu disconnect yüzünden kaybettim. mis gibi inna set vardı heba oldu.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.