Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HC wizard'ım üzerinde SoJ ile DPS'te avrupa'da 133. sırada, tough oyunda 11milyon civarında, party'deki monk mantra, barbar wc göre 13m geçiyor.

DPS yüzüğü SoJ yerine takarsam, HC'da DPS'te 53. sırada wizard'ım. Tough solo oyunda halen 10,890m.

Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Siz de daha iyisini yapın ve yazın madem.

http://www.diabloprogress.com/hero/kissofdeath-2211/SeventhSeal/30455016
    Aman en yüksek dps bende olsun diye item değiştirme için düşünmedim, kasmadım. Sadece stone of jordan ile farka bakayım dedim. Bazıları bu sıralama için oyunu oynamadıkları item'ları kasada tutup sıralamaya oynuyorlar. Ben zaten bu item'larla oyundayım.
    Efsane olmuş, daha da gelişir çünkü halen üzerimdeki pants rare, eldiven güzel ama rare, amulet rare, silah daha iyi olabilir oooo.
    (eldivenin chd 30 gözüküyor sitede ama oyun içinde 49, chantodo force dmg düşük gözüküyor, oyunda 350-379; ama siteki unbuff dps ve tough değerleri doğru görünüyor.)

• Vaaay 52. sıradaymışsın DPS'te, lakin tough 2,8m civarında görünüyor. ^^ 8-10k fazla dps'i 2m tough değişmeyeceğini biliyorum.
    Benim wiz. ise 60'a gerilemiş durumda, kesin bu üzerine item değiştirip sıralamaya oynayanlar yüzündendir. =P

Şahsen HC'dan çekilmiş, pılpırtı toplayıp ROS öncesi tamamen SC geçip, ROS çıktıktan 2 hafta sonra HC'a yoğunlaştığım için, halen muazzam bir gelişme yaptığını düşünüyorum benim wiz.'ın.

Ayrıca, senin clan şu an en iyi ve aktif clan'ların başında gibi görünüyor HC'da. Bende ne clan ne bir şey var HC'da tanıdığım, bildiğim 3-4 türk oyuncu, onların 2-3 arkadaşı derken party kurmakta bile zorlanıyordum çoğu zaman. Sanırım SC'daki clan'dan mecburen ayrılıp HC'da iyi bir clan'a geçmem gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Nisan 2014; 11:51:48 >

• dps yüksek görünsün diye onları giydim. normalde su anda linkte battlenet deki profilimdeki şekliyle oynuyorum skillerde dahil olmak üzere. bracer ve kafalık sayesinde arcane bitmiyor neredeyse + gloves fena empoweri aldınmı olay bitiyo arcaneye bakmaya gerek yok :D bizim clana basvur hacı gireceksen.2-3 gün önce kingkongor da clana girdi :)
  • Bahsettiğim gibi sıralamaya oynamak, başkalarını geçmek gibi bir kaygı içinde olmadan, sadece acaba ilerleme durumum nasıl diye siteye son gücel haliyle bakayım demiştim. Şahsen sıralamaya girmek için kasada item tutmadım, tutmayı düşünmüyorum; çünkü bu sıralamalar şu an için bence asıl yansıtması gerekeni yansıtmıyor.

Umarım ladder etkili bir şekilde ve oynanabilir bir halde gelir ve o zaman sıralamalar daha doğruyu gösterir. Keza yine başkaları ile yarış içinde olmayı gerektirecek bir oyun değil; daha fazla zaman ayıran ve bu zaman içinde drop şansı olanlar (HC için bağlantı şansları vb. devreye giriyor) oyunda daha iyi durumda oluyor.

HC clan girme isteğim ise daha kolay şekilde party bulmak ve belli seviye üzerinde char'ı olanlar ile birlikte, beraber daha risksiz oynamak. Kongor'un clanda olması sıkıntı değil, ancak onun bu oyunu ve oyuncuları kullanarak bir şeyler yapmaya çalışmasını takdir etmiyorum, hardcore ruhu için garip geliyor bana. 3 günde 5 kere ölüp 2 saat içinde yeni char 70 yapıp devam etmesi falan komik buluyorum.

Clan'dan önce beni yeniden arkadaş eklersen sevinirim; hc oynayan bir türk arkadaşın daha listemde olması benim için önemli.
    Dark seni de ekliyorum yeniden, RoS öncesi uzun süre aktif olmayanları listemden silmiştim, onların arasında sen de silinmişsin. =(

Başkaları ile değil, kendi kendime yarış içindeyim; 1-2 dropla upgrade yapmak, set bulmak için farm atmak vb. hardcore'da daha zevkle yapıyorum; sc'da sıkılsam da hc'daki birlikte olma, paylaşmayla sıkılmıyorum. Gidişata bakayım dedim, gayet iyi durumdaymış. Keşke hc'da daha fazla gold bıraksaymışım, neyse devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Nisan 2014; 14:32:52 >

• kingkongor benıde enteres etmiyo hacı , girdiğimde yoktu daha yeni geldi ben kendi karakterime bakarım :D . bu girdiğim clanda ros çıkmadan önce hc da oynadıgım yada pubda karsılastıgım adamlar var. ingilizcem yetmesede takılıyorum memnunumda . Türk lerden oynayan buyuk bi grup olustursak bırakırım burayı . her girdigimde bi sürü online adam var burada. + bu elemanlar yeni bi sey oldugunda kanalda paylasıyo ben durumu anlamasamda o partinin içinde buluyorum kendimi :D
  • valla bende istiyorum aslında 1 karakter kasmayı ama eriniyorum açtım 8 lwl duruyor öyle kascak olanlar varsa banada haber verirlerse sevinirim.
    farklılıklar her zaman iyidir :)
    MDynamic#2273
  • Beyler merhaba. İşinize yaramayan 60 seviye itemlerinizi vermek ister misiniz?
  • yeni hardcore oynayacaklara ne gibi şeyler tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 8 Nisan 2014; 12:48:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

yeni hardcore oynayacaklara ne gibi şeyler tavsiye edersiniz?
    Mümkün olan en yüksek zorlukta Skeleton King'e kadar giderek kesilmeli. Bu şekilde level olabildiğince hızlı yükselirken, üzerinde seviyeye ayak uyduracak birkaç parça olur. Sonra ilerledikçe elite'ler sıkıntı yaratmaya başladığında, uzun sürdüğünde zorluk seviyesi birer birer düşürülmeli. Soketli kafalık düştüğü anda, kırmızı gem takılmalı kafaya. (gold yoktur muhtemelen ama flawless quare bile gem basılabilir.) Soketli silah düştüğünde, yine aynı şekilde kırmızı gem takılmalı.

Sc tarafında daha çok oynanmış, skill ve oynanışa hakim olunan sınıf ile ilk HC char yapılırsa daha rahat olur. Pasif skill'lerde defansif skill'lere, asıl skill'lerde stun, freeze, blind gibi mob'ları etkisiz kılacak skill'lere yer verilebilir.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• Selamlar,

Açıkçası DP sıralaması benim için pek birşey ifade etmiyor, Full dps set giyince 2m gibi DPS değerleri görebiliyorsunuz toughness 1.5~2m civarında kaldıktan sonra o karakterle HC'de nasıl progress yapacaksın orası merak konusu T1 Riftlerde bile acaba ne zaman öleceğim korkusu.

Şu anda T3 rahatlıkla T4 ise partyde DPS karakterlerde Unity takarak rahatlıkla farmlıyabiliyoruz.; T4 Farm için 10m toughness Wizard için şart diye düşünüyorum Unity ile birlikte DPS te 800~900k civarı olmalı diye düşünüyorum

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Falu-2838/hero/39325948 HC Wizard karakterim de şöyle birşey constant stunlock buildle T4 farmlamaya devam ediyorum,

İyi günler dilerim : )

• quote:

Orijinalden alıntı: [GM]PhyrO

Selamlar,

Açıkçası DP sıralaması benim için pek birşey ifade etmiyor, Full dps set giyince 2m gibi DPS değerleri görebiliyorsunuz toughness 1.5~2m civarında kaldıktan sonra o karakterle HC'de nasıl progress yapacaksın orası merak konusu T1 Riftlerde bile acaba ne zaman öleceğim korkusu.

Şu anda T3 rahatlıkla T4 ise partyde DPS karakterlerde Unity takarak rahatlıkla farmlıyabiliyoruz.; T4 Farm için 10m toughness Wizard için şart diye düşünüyorum Unity ile birlikte DPS te 800~900k civarı olmalı diye düşünüyorum

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Falu-2838/hero/39325948 HC Wizard karakterim de şöyle birşey constant stunlock buildle T4 farmlamaya devam ediyorum,

İyi günler dilerim : )

HC için baya dengeli char yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ddark -- 14 Nisan 2014; 17:03:57 >

• monk saglamsa t6 da yapılır , yaparımda
  • Acı kaybımız
    Bilgisayarın kasılıp hata yapması sonucu dokturu kaybettik Cokta güzel bellik düşmüştü yazık oldu

http://eu.battle.net/d3/en/profile/dark-2771/hero/27011039
  • 3ddark kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: playful penguin

Başınız sağolsun :(

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Acı kaybımız
    Bilgisayarın kasılıp hata yapması sonucu dokturu kaybettik Cokta güzel bellik düşmüştü yazık oldu

Başın sağ olsun. Bende 2. hc karakterimi yaptım. Normal zorlukta ilerliyorum şu an. Pek riske etmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sorceress-2883/hero/40804051

• quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Acı kaybımız

Başın sağ olsun. Bende 2. hc karakterimi yaptım. Normal zorlukta ilerliyorum şu an. Pek riske etmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sorceress-2883/hero/40804051

Kalkanı bırakmalısın elinden bence masterde oynayabilirsin o charla biraz yancı gibi durursun ama ilerlersin yinede forgotten cıktıkca üstündekilerin özellikleri değiştir bence birde sag ringi değiştir

• Kalkan yerine güzel bir source koymanı tavsite ederim öncelikle. Int+vita+cc olsun üzerinde, kalkandan daha etkili olur, çünkü kestikçe ayakta kalınıyor artık, ne kadar çabuk kesersen elite'leri o kadar az ölme riskin olur. (Life after each kill)

Normal zorlukta public bounty yapmalısın, süper gear'ı olanlar bile halen act-1 ayrılarak bounty yapıyor. Çünkü normal zorlukta da çok fazla leg düşüyor, ayrıca daha iyi roll ring of grandeur yüzük için act-1 bounty'ler sonucu alınacak cache dışında başka yol yok. Bounty'lerle leg drop alırsın, hem de seri seri exp alırsın ve üzerini daha hızlı dizersin. Mesela benim üzerimdeki shoulders ve bracers bounty leg'leri, o kadar drop ve craft'lere rağmen halen bu ilk düşen shoulders'ı kullanıyorum. Bracers'ta AR olanı da var ama en son üzerimdeki düşmüştü, fire build için gayet iyi oldu.

Silahının üzerinden mümkünse int-vita, olmuyorsa 2'sinden birisi bence kesin olmalı. En kısa sürede silahını değiştirmeye çalış, bounty'lerden leg düşer kesin.

Leg düşmeye başladıkça üzerine bir elemental dmg belirleyip onun üzerine gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Nisan 2014; 11:58:02 >

• Selam arkadaşlar ben çok eskiden beri diablo oynayan birisiyim yaş 40 :) Bu ara yeniden hardcoreye döndüm. Listemde te fazla insan yok eklerseniz sevinirim: KnrAlp#2635
    Not yeni char açanlarada eğer adventure modları açıksa hemen 60 yaparız 3 kişi isek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bashibazouk -- 18 Nisan 2014; 22:08:45 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.