Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az evvel ilk oynadığım monk rahmetli oldu. Halbuki ne kadar iyi gidiyordu
    Hiç beklenmedik anda gitti, zaten hepsi öyle olmaz mı ? " İbrahim Tatlıses - İsyan etmek boşuna giden geri gelmiyor " eşliğinde yeni WD karakterimi açtım. Power Lv. destekleriniz kabulümdür, ölümsüz(!) oyunlar dilerim .
  • Hardcore için clan kurdum arkadaşlar tag DH ( Die Hard )

Aktif Hardcore oynayan arkadaşları bekleriz..
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thranthin-2215/hero/35778708

Güzelim karakter donduran 4'lü elitlere kurban gitti. Seviye kasmama yardım edecek olan var mı?
  • Lw 59 xp %95 DC ve öldüm. İlk DC ; elite pack :'(

60 Lw olamıyacak mıyım ben ?

edit: Ölmeden yaklaşık 2dk önce :

-Ulan xp %95, şimdi ölsem ne kadar dumur olur lan,

(2 dk sonra)
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercsteal -- 9 Mart 2014; 22:57:02 >
  • Beyler 24. seviyede elektrik kesintisine kurban verdim wizard karakterimi. Tek başına olmuyor bir saatini ayırıp da kasmama yardım edecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Beyler 24. seviyede elektrik kesintisine kurban verdim wizard karakterimi. Tek başına olmuyor bir saatini ayırıp da kasmama yardım edecek kimse yok mu?

birisi seni 60 level yaptı. gittin item aldın karakterini dizdin farm yapmaya başladın,tekrar elektrikler kesildi gene öldün ne olacak
  • Valla bağlantı sürekli kopuyor yoksa cok istiom hc mode.Gözüm yemiyor o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Valla bağlantı sürekli kopuyor yoksa cok istiom hc mode.Gözüm yemiyor o yüzden.

Biz 4 kişi gene başladık dün gece,öncesinde 8 ay boyunca elektrik kesintisi pc donması gibi birsürü sorunla karşılaşmamıza rağmen hiç ölmeden paragonları 100 yapmıstık...elektrik kesilmesi vs hikaye adamını hardcore'ye göre yaptıktan sonra...HC karakteri nasıl dizilir diye cem arkadaşımız buraya ufak bir not yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Valla bağlantı sürekli kopuyor yoksa cok istiom hc mode.Gözüm yemiyor o yüzden.

Biz 4 kişi gene başladık dün gece,öncesinde 8 ay boyunca elektrik kesintisi pc donması gibi birsürü sorunla karşılaşmamıza rağmen hiç ölmeden paragonları 100 yapmıstık...elektrik kesilmesi vs hikaye adamını hardcore'ye göre yaptıktan sonra...HC karakteri nasıl dizilir diye cem arkadaşımız buraya ufak bir not yazarsa sevinirim

Şu Ros bi çıksında girişi bizde yapalım o zaman madem öyle diyorsun.

• Dostum bence ROS çıkmadan, daha doğrusu AH kapanmadan şu an için en azından Tor-1 farm yapacak seviyede 1 char dizmen mantıklı olacaktır. Çünkü, ROS çıkınca farm yapabilecek ve ROS çıkana kadar yeni düşecek yeni leg'ler ile ROS'ta farm yapmak üzere hazır olacaksın.

Erbay sadece HC ya da SC, ikisinden birine ağırlık vermemiz gerekir diyor ama ben bu görüşte değilim; duruma göre 2 taraf da oynanabilir. Herkes online ise HC beraber ilerlenebilir; solo ise SC ya da o anki lag-bağlantı durumuna göre SC oynanabilir vs...

Ben HC gold'umun neredeyse tamamını SC'ye çevirip, gold takası kapanmadan 1 gün önce ROS almıştım; yani HC gold'u neredeyse sıfırlamıştım 90m yakın bir miktar kalmıştı. İyi ki bu kadar bırakmışım; şu anda sağlam sayılacak 1 monk ve 1 wiz elimde oynamaya hazır duruyor. Yani Tor-2'ye kadar sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum, ortalama güzel bir party ile. 1 de DH yetiştirdim dün sıfırdan oyunu bitirip 4 kişi beraber 60 olurken, buna da ROS'a kadar güzel 1 quiver, 1 kemer düşse hazır olacak.

Char nasıl dizilir HC için diye anlatmak uzun hikaye. Erbay anlatsın demiş, şöyle basitçe özetlersem en azından 1m thoughness'a ulaşmak gerekli, her char için yakın dövüşçü Monk için de Wiz için de DH içinde... DPS ise 90k civarında olursa though korunurken party'de sırıtma olmayacak ve tor-1 rahat ilerleyecektir. Sonrasında gelişir zaten, SK ilk kesmede garanti 1 leg atıyor ve çok büyük ihtimalle bu upgrade oluyor. LoH ve LPS kesinlikle ihmal edilmemeli ve AR-life regen sağlayan skill'ler build içinde güven gelene kadar, hatta sonuna kadar kullanılmalı. Benim gibi risk alınmamalı, bir an önce paragon kasmak için. (ki zamanında efsane DH'ımı 95 paragonda reflect'e kendimi öldürmüştüm, sırf bir an önce 100 olma sevdasına kurban gitmişti) Gerçi şu an için HC'da paragon kasmak öncelik değil; ROS'a hazır hale gelmek, güçlü girmek öncelik olmalı.

HC canımın istemesi biraz da SC'da exp kasma olayından biraz bunalmış olmamdan dolayı sanırım. Hem HC'da party oynamanın büyük avantajı var artık, düşen leg'leri paylaşabileceğimiz tek yer artık aynı party'de olmaktan geçiyor. Paylaşım, heyecan ve keyif HC'da en üst seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 12 Mart 2014; 17:02:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Dostum bence ROS çıkmadan, daha doğrusu AH kapanmadan şu an için en azından Tor-1 farm yapacak seviyede 1 char dizmen mantıklı olacaktır. Çünkü, ROS çıkınca farm yapabilecek ve ROS çıkana kadar yeni düşecek yeni leg'ler ile ROS'ta farm yapmak üzere hazır olacaksın.

Erbay sadece HC ya da SC, ikisinden birine ağırlık vermemiz gerekir diyor ama ben bu görüşte değilim; duruma göre 2 taraf da oynanabilir. Herkes online ise HC beraber ilerlenebilir; solo ise SC ya da o anki lag-bağlantı durumuna göre SC oynanabilir vs...

Ben HC gold'umun neredeyse tamamını SC'ye çevirip, gold takası kapanmadan 1 gün önce ROS almıştım; yani HC gold'u neredeyse sıfırlamıştım 90m yakın bir miktar kalmıştı. İyi ki bu kadar bırakmışım; şu anda sağlam sayılacak 1 monk ve 1 wiz elimde oynamaya hazır duruyor. Yani Tor-2'ye kadar sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum, ortalama güzel bir party ile. 1 de DH yetiştirdim dün sıfırdan oyunu bitirip 4 kişi beraber 60 olurken, buna da ROS'a kadar güzel 1 quiver, 1 kemer düşse hazır olacak.

Char nasıl dizilir HC için diye anlatmak uzun hikaye. Erbay anlatsın demiş, şöyle basitçe özetlersem en azından 1m thoughness'a ulaşmak gerekli, her char için yakın dövüşçü Monk için de Wiz için de DH içinde... DPS ise 90k civarında olursa though korunurken party'de sırıtma olmayacak ve tor-1 rahat ilerleyecektir. Sonrasında gelişir zaten, SK ilk kesmede garanti 1 leg atıyor ve çok büyük ihtimalle bu upgrade oluyor. LoH ve LPS kesinlikle ihmal edilmemeli ve AR-life regen sağlayan skill'ler build içinde güven gelene kadar, hatta sonuna kadar kullanılmalı. Benim gibi risk alınmamalı, bir an önce paragon kasmak için. (ki zamanında efsane DH'ımı 95 paragonda reflect'e kendimi öldürmüştüm, sırf bir an önce 100 olma sevdasına kurban gitmişti) Gerçi şu an için HC'da paragon kasmak öncelik değil; ROS'a hazır hale gelmek, güçlü girmek öncelik olmalı.

HC canımın istemesi biraz da SC'da exp kasma olayından biraz bunalmış olmamdan dolayı sanırım. Hem HC'da party oynamanın büyük avantajı var artık, düşen leg'leri paylaşabileceğimiz tek yer artık aynı party'de olmaktan geçiyor. Paylaşım, heyecan ve keyif HC'da en üst seviyede.

Dostum peki lvl konusunda yardımcı olabilcek varmı hc modda.Bizde açalım o zaman dursun kenarda?

• Cem bizim kralx can'a yollayalım arkadaşı.biliyorsun can level kastırtmak için can atar

Aslında uyuzluğuna eu forumlarına falan konu açıp tagını yazıcam.bedava hc level kasılır gibisinden konular açıp
  • Kasma işini hallederiz uygun bir zamanda inş. Add me.
    Şu an için en güzel kasma yeri cath-4 hard gibi geliyor bana, dünkü izlenimlerimden sonra. Çünkü elite'ler artık havadan, karadan her türlü vuruyor, keep-2'de yan odada beklemek, gıcık affix bir elite ile karşılaşınca işe yaramıyor ve kastırılan arkadaşa yazık oluyor. Bknz. Erbay.
    Cath-4'teki elite'ler biraz daha kolay ve hard zorluğunda kastıran iyi bir DPS ile 2-3 saniye içinde yok edilirse hızlı level gelir diye düşünüyorum; keza en rahat massacre bonus'lar daha çok mob'a tek atılarak cath-4'te oluyor. Mira'nın yalan olduğunu kasma işleminde gördük keza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 12 Mart 2014; 17:33:56 >

• Tamam ekliyeyim.Oyundan yazarım.
  • Hardcore gold ile softcore takas etmek isteyen var mı?
    250m kadar Hardcore gold almak istiyorum.
  • Şu anda orta düzey charlar için torment kaç iyi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Şu anda orta düzey charlar için torment kaç iyi geliyor

T-1 ve T-2.
    T-1 çok kolay geliyor, HP hiç azalmıyor bile, elite'ler hasar vermiyor diyebilirim, dps de 90k yakınsa seri oluyor.
    T-2 elite'ler biraz zorlamaya başlıyor, bence dps 120k üzerinde olmalı ve 1m üzerinde toughness olmalı. Güzel party ile T-2 de akıcı oluyor.
    T-3 denemedim, ancak güvendiğim bir party olursa sıkıntı olacağını sanmıyorum; 200k yakın buff'lı dps ve 1,5m yakın toughness.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Şu anda orta düzey charlar için torment kaç iyi geliyor

T-1 ve T-2.
    T-1 çok kolay geliyor, HP hiç azalmıyor bile, elite'ler hasar vermiyor diyebilirim, dps de 90k yakınsa seri oluyor.
    T-2 elite'ler biraz zorlamaya başlıyor, bence dps 120k üzerinde olmalı ve 1m üzerinde toughness olmalı. Güzel party ile T-2 de akıcı oluyor.
    T-3 denemedim, ancak güvendiğim bir party olursa sıkıntı olacağını sanmıyorum; 200k yakın buff'lı dps ve 1,5m yakın toughness.

T3 için birisi benimi çağardı

• T3 benim Monk ile deneyebiliriz, şu yeni craft hallowed hand'den sağlam LoH, spirit regen geliyor, üstelik shield ile birlikte güzel uyumlu oldu set bonusu ias ve ek AR veriyor.
    Ben tutarım elite'leri arkadan DH-wiz çalışırsa dps olarak bence seri olur T-3; keza monk'un dps de silahtaki sokete gem takınca, kemere wiz üzerindeki WH koyunca 150k'YA yaklaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 19 Mart 2014; 13:35:04 >
  • quote:

T3 benim Monk ile deneyebiliriz, şu yeni craft hallowed hand'den sağlam LoH, spirit regen geliyor, üstelik shield ile birlikte güzel uyumlu oldu set bonusu ias ve ek AR veriyor.
    Ben tutarım elite'leri arkadan DH-wiz çalışırsa dps olarak bence seri olur T-3; keza monk'un dps de silahtaki sokete gem takınca, kemere wiz üzerindeki WH koyunca 150k'YA yaklaşacaktır.

400 olayımda HC akarız
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.