Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

65 , 75 , 80 wizard yatırdım yuksek olarak ve digerleri... Darısı diger arkadaslara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

WİZARD PARAGON 100 !

65 , 75 , 80 wizard yatırdım yuksek olarak ve digerleri... Darısı diger arkadaslara

Benden önce 100 yaptığın için ayrıca tebrik ederim.
  • quote:

WİZARD PARAGON 100 !

Hayırlı olsun,ne kadar bana kızgın olsanda inan çok sevindim 100 olduğunu öğrendiğimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

WİZARD PARAGON 100 !

Hayırlı olsun,ne kadar bana kızgın olsanda inan çok sevindim 100 olduğunu öğrendiğimde

Sagolasın erbay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

WİZARD PARAGON 100 !

Benden önce 100 yaptığın için ayrıca tebrik ederim.

eyvallah hacı .. sende biliyosun bu işleri kendin 95 te yattın 99 dada yatılabilir hc boyle bi sey.. Sagolasın
  • Beyler HC'da farm yapan yokmu yav. Yapan arkadaşlar varsa Barbar#2347 eklerlerse sevinirim yada idnizi yazın bende eklerim sorun değil. Tek başıma bazen sıkıyor.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Barbar-2347/hero/27880944 mp5'e kadar yolu var.Parti sağlam olursa mp7-8 bile deriz.
  • Tedaşa burdan sonsuz saygılarımı!!!! sunuyorum. Sayesinde ölmeyecek karakteri öldürdü.
  • Hardcore farm yapmak isteyenler eklesin arkadaşlar... Tek başına hem riskli hem sıkıcı olmaya başladı...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/puppets-2274/hero/31638441
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

http://eu.battle.net/d3/en/profile/miyctu-2354/hero/29838103

bu wd yle oynuyodu birisi. heal yapıyodu sürekli. 2 tanede firebat wd 15 saniyede öldürüyo zaten eliti. ben damage buff yapıp kendime çekiyorum.

linkini verdiğin adamın elindeki silahı görünce dumur oldum resmen

video çekip koyarsan mp10 farm diye baya güzel olur:)

SC de WD100 charım var, bu olay hiç aklıma gelmemişti. adam sürekli health globe basıp onları topluyor sanırım da ias nin ne lakası var onu çözemedim. ama HC için müthiş bi olay, her partide şart bundan

• 60 lvl taze monkum var 1m para var , skillleri ve buildi nasıl gitmem gerek?

oyunu yaklaşık 1 senedir oynamıyorum tekrar başlıyım dedim :)
  • Çok nadiren olsada problem yaratan ülkemizdeki internet ve elektrik alt yapısında Hardcore oynamam mümkün değil, HC oynayan arkadaşları tebrik etmek lazım.
  • Tag : Mrt1453#2483
  • Elimde 200m hc gold var. Sc gold karsılıgı takas yapılır.
    Oran 1 e 3 .
    200m hc gold = 600m sc gold
    Tek seferde satmak amacım hepsini alacak arkadas varsa eklesin. Ayarsiz#2729

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biz 2 WD yiz arkadaşım 90paragon level ,ben şuan 34 paragon levelim.MP6'da bizimle beraber Über Boss a giricek arkadaşlar arıyoruz.Herkes de makine olursa şansımızı daha da artırırız.Barbar,monk,wizard olursa çok daha iyi olur tabi. battletaglar: tyrion#2389 , erray#2669..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklline -- 29 Kasım 2013; 18:40:24 >
  • Exp ile Hardcore daha keyifli olacak gibime geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkline22

Arkadaşlar biz 2 WD yiz arkadaşım 90paragon level ,ben şuan 34 paragon levelim.MP6'da bizimle beraber Über Boss a giricek arkadaşlar arıyoruz.Herkes de makine olursa şansımızı daha da artırırız.Barbar,monk,wizard olursa çok daha iyi olur tabi. battletaglar: tyrion#2389 , erray#2669..

ekliyorum arkadaslar sizi. ben pek überle ilgilenmiyorum ama yardım isterseniz yardım ederim her zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAYYAARRSSIIZZ -- 5 Aralık 2013; 13:15:02 >
  • Selamlar,
    oyunu bıraktığımız için pek uzun zamandır yoktum. HC ve SC moddaki bütün itemleri markete koya koya sata sata artık gına getirdim :)
    HC ve SC'deki itemlerin hepsini 10b SC golduna satacağım.
    HC'deki itemlerin piyasasını biraz araştırdım. yaklaşık 4b civarında gold ediyor. Taşlar ve materyalleri saymadım.
    SC'de de yaklaşık 1b ederi olan envater var. Materyaller satılsa ve hc gold sc ile donusturulse hiç bir şey olmasa bile 20b civarı para eder.
    Ayrıca hc'de su anda 500m para var.

Ayrıca bırakan 2 arkadaşımın da envanterlerinde item vardı. HC ve SC olarak. Onlarında hepsini veririm. Güzel itemler var, eğer satılmazsa ah'da ;)

Ek olarak HC'da 6 SC'da ise 9 portalım var. Alacak arkadaş eğer isterse onları da onun istediği bir saatte açmak için oyuna girerim.

Diabloya vakit ayıran arkadaşlar eminim epey büyük bir pastaya sahip olur.

ilk gelen teklife satacağım. Teklifi mesaj atabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Dip:HC'deki itemleri şu anda satışa koydum. Eğer ki 0sc Zombi dogs buildi kullanmayı düşündüğünüz bir WD karakteriniz varsa, tek başınıza bile mp8 über girebileceğiniz bir build hazır.

• oyuna yeni başlamış birine hc mod için hangi classı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

oyuna yeni başlamış birine hc mod için hangi classı önerirsiniz?

Hepsini oynadim hc de cogu bi kac dc de öldü ki gearlari da iyi olmasima ragmen ama wd ile kac kere dc oldum olmedim ve gayet eglenceli bir class cok rahat kacar savas alanini kendi elinde yonetiyor resmen.Ben wd i oyun ciktigi ilk hafta actim hala hayatta :) Bence Wd

• normal hardcore başlayacak arkadaşlar varsa alıntılasınlar

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.