Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gün önce hardcore başlama kararı aldım. Mp10da ilerlerken 16lv wizim elite tarafından ölüm cukuruna gonderildi
    Gene yılmayıp mp10da 15 lv wd yaptım oda kurban oldu
    Simdi sizden istedigim mantığı nedir burda kasmanın mp kaç yapsam rahat ve hızlı lv alırım hiç bilmediğim ve kissofdeath'in anlatıklarını okuyarak heveslendiğim cm wiz kasmak istiyorum yardımcı olucak var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genelde power level kastırıyorum öldükten sonra. =) Yani 60 level olmuş, üzeri dizili bir arkadaş kesiyor, arkadan takip edip level alınıyor.
    Powerlevel istemeden önce cain set'e kadar yani 23 level ya da 20 civarına kadar kendim oynuyorum MP10'da üzerimde hellfire takılıyken; hellfire olunca normal MP10 çok kolay oluyor, idareden soketli bir silah aldıktan sonra. Act2 ilk quest'lerde level 23 olunuyor MP10 normalde.
    Hellfire yoksa eğer MP10 skeleton king'den sonra belki 7'ye falan düşürülebilir...

Ayrıca powerlevel yardımı yapılan bir konu var:http://forum.donanimhaber.com/m_78662113/tm.htm

Ben az önce yabancı bir arkadaşa niyetlendim power level ama act3 quest olmadığı için ve listemdeki kimse de wp vermediği için şimdilik vazgeçtik. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 27 Ağustos 2013; 19:27:37 >

• valla unuttum sana WP açıcaktım yaw:/ kusura bakma

TTnet sağolsun çıkdırttı beni.ms 1000lere kadar çıktı durdu.bu zamana kadar olmadı böyle birşey paragon 99 olunca başladı artislikler:)
    sinirden gittim 35mb internet başvurusu yaptım. Canlı yayında yaparım artık rahat rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbayaksoy -- 28 Ağustos 2013; 1:28:31 >
  • Ne kusuru ayıpsın, sonrasında o adamı sana yolladım zaten.
    35MB iyimiş, canlı yayında bol bol yüksek paragon yatırırım ben, ünlü oluruz twich.tv'de felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Ne kusuru ayıpsın, sonrasında o adamı sana yolladım zaten.
    35MB iyimiş, canlı yayında bol bol yüksek paragon yatırırım ben, ünlü oluruz twich.tv'de felan.

Seni meşhur edicem cem:D

hala 100 olamadım yanarımda ona yanarım.planlarıma göre dün gece saat 2 civarı paragon 100 olucaktım ama bu akşam kısmetse artık
  • Paragon 2.0
    * Paragon leveliniz artık tüm karakterleriniz için ortak olacak ve karakterlerinizin paragon level toplamı kaç ise tüm karakterlerinizin paragon leveli o olacak.
    * Paragon level için bir üst sınır olmayacak. İstersek 1000 paragon level'e bile çıkabileceğiz.
    * Her paragon levelimize karşılık her karakterimiz için 1 adet paragon puanımız olacak. Örneğin şu an 1 adet paragon level 95 karakteriniz ve 1 adet de paragon level 100 karakteriniz varsa, her karakteriniz için harcamak üzere 195 puanınız olacak demektir. Eğer yeni bir karakter açarsanız, onun da harcamak üzere 195 paragon puanı bulunacaktır.
    * Paragon puanlarımızı harcayabileceğimiz 4 ana grup bulunmakta.
    ** Strength, Intelligence, Vitality gibi puanlarımızı arttırabileceğimiz çekirdek puanlar
    ** Chance to Crit gibi puanlarımızı arttırabileceğimiz saldırı puanları
    ** Chance to Block, Chance to Dodge gibi puanlarımızı arttırabileceğimiz savunma puanları
    ** Movement Speed gibi puanlarımızı arttırabileceğimiz macera puanları
    * Hardcore oyunlarda paragon level kazanmış fakat ölmüş karakterleriniz var ise bu karakterlerin paragon levellerinden de yararlanabileceğiz.
    * Hardcore ve Softcore karakterlerin paragon levelleri birbirinden ayrı hesaplanacak.

Bold kısım tam bana göre olmuş, 95 paragon cepte demektir, iyi ki arşivlememişim. Ama 2 tane 77 wiz archive almıştım. Onların dışında 68 rip wiz ve 60 monk var.
    Ölen yüksek paragon char'ları archive almayın.

• Valla harika bi sistem ne zaman gelicek peki bilgin var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: keremduru

Valla harika bi sistem ne zaman gelicek peki bilgin var mı ?

2014'te expansion ile ama kesin tarih yok. Belki expansion öncesi patch ile 1-2 yeniliği önden sunarlar.
  • Önden sunulucak özellikler var diye biliyorum ama bu sistemi kapsiyor mu ? Acaba
    Neyse senden cm wiz icin yardim istiyebilirim dimi

• Ölen ve yaşayan 2 cm wiz var profilimde, en büyük yardım bu olsa gerek, benzer item'ları toparlarsan hardcore için güzel bir şey ortaya çıkar.
    Sormak istediğin olursa da cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 28 Ağustos 2013; 20:44:59 >
  • ya ben 60 oldum, yüksek mp sağolsun hala act3'ün başlardayım :D. işi olmayan biriyle direk hell mp0 diablo kessek olur mu?

Dozey#2759

Edit: Kiss of Death halletmiştir teşekkürler tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaebLis -- 31 Ağustos 2013; 0:18:00 >
  • Şu anda uber carry yapıyoruz 1 WD arkadaş ile, ben CM wiz.

MP7'deyiz, 5 elite'i %5 canına getirip bıraktık. Siz gelince 10 saniyede 5 nv alıyoruz; sonra uber'lere sadece WD ve ben giriyoruz. Siz menü'de dışarıda bekliyorsunuz. WD arkadaş hazır deyince oyuna girip dropları alıyorsunuz.

Makineler bizden : 12m alıyoruz; makineler sizden 1 kişi bedava; diğer kişi 12m ödüyor. 2 kişi makinesiz ise 12m 2 kişi de ödüyor...

Aklınızda bulunsun, ihtiyacınız olursa hellfire, yüksek drop şansı ile MP7'de sıfır ölüm riski ile yapma şansınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 1 Eylül 2013; 19:05:15 >
  • quote:

Şu anda uber carry yapıyoruz 1 WD arkadaş ile, ben CM wiz.

MP7'deyiz, 5 elite'i %5 canına getirip bıraktık. Siz gelince 10 saniyede 5 nv alıyoruz; sonra uber'lere sadece WD ve ben giriyoruz. Siz menü'de dışarıda bekliyorsunuz. WD arkadaş hazır deyince oyuna girip dropları alıyorsunuz.

Makineler bizden : 12m alıyoruz; makineler sizden 1 kişi bedava; diğer kişi 12m ödüyor. 2 kişi makinesiz ise 12m 2 kişi de ödüyor...

Aklınızda bulunsun, ihtiyacınız olursa hellfire, yüksek drop şansı ile MP7'de sıfır ölüm riski ile yapma şansınız var.

vay vay vay coco süper olay :D

• http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tynax-2617/hero/25110635

Eksikleri vs. nedir bakarsanız sevinirim :)
  • Ayrı konu açtım ama buraya da konuya yazdığım mesajı kopyalamak istedim.

Hardcore'da Hellfire yapmak isterseniz en uygun ve en risksiz olarak benim desteğim ile hallebilirsiniz. Elbette sıfır riski sağladığım için karşılığında biraz gold isteyeceğim.

MP7'de risksiz nasıl olacak? Nasıl ölme riskiniz yok? Nasıl yapıyoruz?

Öncelikle ben CM wizard oynuyorum ve etraftaki tüm mob ve elite'leri sıklıkla donduruyorum. 1 de WD arkadaşım var, ek DPS sağlıyor, destek oluyor.
    Biz oyunu MP7'de açıp 5 elite'i %5 canı kalana kadar kesip bırakıyoruz; elite'ler arasındaki tüm mob'ları da temizliyoruz.
    Sonrasında destek isteyen 2 arkadaş oyuna geliyor; beraber 10 saniye içinde bu az canı kalan elite'leri kesip 5 NV yapıyoruz.
    Sonrasında makine açılıyor; destek isteyen arkadaşlar menü'ye dönüyor, ancak party'den çıkmıyor.
    Ben WD arkadaş ile uber'lere giriyorum. Uber'in canı sona kadar geldiği sırada WD arkadaş sizi oyuna çağırıyor. "Go, come" yazıyor.
    Oyuna gelince kalan uber de kesilince droplarınızı alıyorsunuz.

2 kişi biz oyunda olduğumuz için, party'e aynı anda 2 kişi daha alabiliyoruz:
    quote:

Gelen 2 kişinin de makinesi yoksa her kişi 14m veriyor, biz kendi makinelerimizi açıyoruz.
    Gelen 2 kişiden toplam 3 makine çıkıyorsa, 2 kişi toplam 14m verse yetiyor.
    3 makinesi olan ve hepsini açan 1 kişi varsa gold vermiyor; ancak bu durumda makinesiz 1 kişinin 14m vermesi gerekiyor.

Yabancılarla çok yaptık; hepsinde teşekkür aldık. Üst üste gelenler oldu. Acaba hardcore oynayan türk arkadaşlar da ister mi diye konuyu burada da açmak istedim.

İsteyen olursa battletag'ini yazsın, uygun zamanımızda hellfire yüzüğünüzü yapalım.

Benim oynadığın ve uber desteği verdiğim char'ıma buradan bakabilirsiniz:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/30455016
    Bakabilirsiniz ama n'olur nazar etmeyin; don't hate the player, hate the game.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 1 Eylül 2013; 22:52:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tynax-2617/hero/25110635

WD anlamam ama ilk bakışta HP az olmuş diyebilirim. Gördüğüm WD'lerde HP 60-70k genelde. Zuni set yapman iyi olmuş tabi.
    Amulet'te craft şansını dene bence, vita tarafından bas derim, int üzerine cc, chd gelebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tynax-2617/hero/25110635

WD anlamam ama ilk bakışta HP az olmuş diyebilirim. Gördüğüm WD'lerde HP 60-70k genelde. Zuni set yapman iyi olmuş tabi.
    Amulet'te craft şansını dene bence, vita tarafından bas derim, int üzerine cc, chd gelebilir.

Hocam aslında ben çok fakir bir şekilde gezerken publicte bir adam bırakıcam al itemlerimi sen oyna dedi :)
    Bende geçirdim direk üstüme.Şimdi değişeceğim yavaştam 1 m gold var.
    Amulet basayım bari ben ucundan.

• Yeni katıldım aranıza eklerseniz sevinirim.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/werex23-2612/hero/30599463

3. monku dizdim. bu seferki hedefim paragon 20 yi bi geçmek

mp5 de hp yarının altına inmedi. damage biraz düşük kalıyor ama olacak artık o kadar. overawe spamleyerek telefi ediyoruz
  • ELİMDEKİ HC GOLDLARI, SC GOLDLARLA TAKAS ETMEK İSTİYORUM. İLGİLEN EKLEYEBİLİR.

1 HC GOLD =3 SC GOLD

BATLETAG: TAOOOXXL#2901
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.