Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnscrutability

Uzun bir aradan sonra diabloya hc ile dönmeye karar verdim wd açtım yeni başlayan arkadaşlarla kasabiliriz inscrutabili#2852

Hocam; "uzun ara", "hardcore" ve son olarak "wizard" aynı cümlede cok tehlikeli olmus :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

quote:

Uzun bir aradan sonra diabloya hc ile dönmeye karar verdim wd açtım yeni başlayan arkadaşlarla kasabiliriz inscrutabili#2852

Hocam; "uzun ara", "hardcore" ve son olarak "wizard" aynı cümlede cok tehlikeli olmus :D

doktor açtım yazmış. ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

quote:

Witch Doctor = WD
  • 31 lvl monk oynuyorum nm deyim. isteyen arkadaşlarla oynayabiliriz. K2Co3#2282
  • Üstteki mesajda geçen wizard bir an aklımı karıştırdı sanırım :D
  • 2. itemimde satıldı 1.2bden darısı başınıza vebenim 3. itemime:)

**** HARDCORE Oyuncular Klübü****
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

2. itemimde satıldı 1.2bden darısı başınıza vebenim 3. itemime:)

Hayirli olsun. Bizde anca exp kasalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• warmkitty kullanıcısına yanıt
    Bu itemlar farmdan mı düştü, yoksa alıp satıyor musunuz?
  • zamanında ucuza ah dan kaptığım itemler ama aldığımda da satarsam 1b üstüne gideceğini düşündüğüm itemlerdi çünkü aradığını bulmak zor hc ah da. 250m a almıştım mesela offhandi 2 ay önce.
  • Bende sizin gibi hc mola verip satsam mı acaba diye düşünmeye başladm :D
    Güzel satışlar. 3. itemde gider bolca fiyata umarım :)
  • pff 400m para harcayıp deli bi monk yaptım 2 saat keyfine varamadan öldü.

partydekiler gaza getirdi mp6 diye. bi elite de yattım anlamadığım şekilde. baktım hp eriyo uzaklaştım nde açıldı erimeye devam etti ve öldüm. lag oldu heralde. öldüğüm yerde ölmemi gerektirecek hiç bişey yoktu çünkü. kısmet. 111k unbuff damage vardı rahmetlide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

pff 400m para harcayıp deli bi monk yaptım 2 saat keyfine varamadan öldü.

partydekiler gaza getirdi mp6 diye. bi elite de yattım anlamadığım şekilde. baktım hp eriyo uzaklaştım nde açıldı erimeye devam etti ve öldüm. lag oldu heralde. öldüğüm yerde ölmemi gerektirecek hiç bişey yoktu çünkü. kısmet. 111k unbuff damage vardı rahmetlide.

Geçmiş olsun hocam. Karakterinizdeki itemlere bakayım demiştim ama silmişsiniz sanırım. Neler almıştınız?
    Karakterin statları nasıldı ortalama, hatırlıyormusunuz?
    armor
    life
    all res
    damage reduction
    life reg
    loh
    life steal

vb seyler. Hoş, zor bi soru sanırım :D

• 570 all res. inna chest ve nats boot vardı. %11 melee damage reduction. %2,8 ls vardı vardı sadece. 1m lik critler vurdugumdan başka ihtiyac duymuyordum.

5000 e yakın armor vardı ama öldüğüm zaman 100 max spirit veren passive i kullanıyordum 3,8k ya düşmüştü.

2,33 attack speed vardı. hp de yanılmıyorsam 65k. wave of light nirvana build kullanıyordum, tamamen dps odaklı. biraz fazla oldu sanırım. bi dahaki monk açışımda daha insancıl bi build yapacağım.

çok efsane bi offhand vardı ona epey üzülüyorum. 320dex 80 vit %100 crit %2,8ls ve soket. bidle 150m e almıştım
  • Silahın dps ne bilmiyorum ama statları çok güzelmiş... Büyük geçmiş olsun hocam.
    Tekrar monk oynayacaksanız eğer benim arkadaş gibi tank odaklı bir monk kasmayı deneyin isterseniz. Statlar uçuk olunca mp 6 olsa bile her patlamanın arasında kalıp düşmanı kendisine odaklayabiliyor.
    Ona rağmen ölmüyor(bizde iyi koruyoruz ve destekliyoruz onu tabi :D)
    Ama ne kadar dps'si düşük olsada vurduğunda etkisi hissediliyor. Monk olduğunu hissettiriyor yani.
    Sonrasında dps verecek 2 değişiklik yaparak ölümsüze yakın bir karakter olabilirsiniz.

Partisel buffların ne kadar ehp etkilediğini, ne kadar dps'nin değiştiğini test edin isterseniz. Belki farklı bir fikir oluşur kafanızda.

Monk:http://d3up.com/b/744903
    Barbar:http://d3up.com/b/744907
    Dohtor Emmi:http://d3up.com/b/744918
  • yeni bir patch bişiler gelsede tekrar oyuna dönsem en fazla yarım saat dayanabiliyorum oyuna
  • Tatilden döndüm, döndüğüm gibi uğursuz 77'yi atlattım. HC paragon rekorumdayım, hayırlısı bakalım 100'ü gösterecek mi şartlar...
  • Selamlar benim birkac sorum olacak, oncelikle belirteyim muhtemelen hayatinizda gordugunuz en casual oyuncuyumdur ilk hc karakterimi 60(10) yaptim, rastgele oynadigim inferno act 3 den guzel bi item dusurdum, yani sanirim. AH olaylarindan pek birsey anlamadigim icin bi size danisayim dedim cunku buldugum iteme en yakin item AH de 2 milyar gold. Simdi sorularima gelirsek bu itemin degeri gercekten o kadarmidir, AH'a koysam cidden o fiyattan alan insanlar var mi cunku maximum gold rekorum 4.5m.

Edit;
    Karakterim -> http://eu.battle.net/d3/en/profile/Grias-2355/hero/29820502

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuuko Ichihara -- 9 Ağustos 2013; 11:57:40 >

• Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar.

Dun herzamanki gibi wizardim yatti pl 75 te. Mp7 act 3 key farmin 4. tekrariydi. cok zorladim sansimi sanirim. Chest ve offhande yazik oldu. Yenisine bakacaz artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuuko Ichihara

Selamlar benim birkac sorum olacak, oncelikle belirteyim muhtemelen hayatinizda gordugunuz en casual oyuncuyumdur ilk hc karakterimi 60(10) yaptim, rastgele oynadigim inferno act 3 den guzel bi item dusurdum, yani sanirim. AH olaylarindan pek birsey anlamadigim icin bi size danisayim dedim cunku buldugum iteme en yakin item AH de 2 milyar gold. Simdi sorularima gelirsek bu itemin degeri gercekten o kadarmidir, AH'a koysam cidden o fiyattan alan insanlar var mi cunku maximum gold rekorum 4.5m.

Edit;
    Karakterim -> http://eu.battle.net/d3/en/profile/Grias-2355/hero/29820502

Denemesi bedava :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuuko Ichihara

Selamlar benim birkac sorum olacak, oncelikle belirteyim muhtemelen hayatinizda gordugunuz en casual oyuncuyumdur ilk hc karakterimi 60(10) yaptim, rastgele oynadigim inferno act 3 den guzel bi item dusurdum, yani sanirim. AH olaylarindan pek birsey anlamadigim icin bi size danisayim dedim cunku buldugum iteme en yakin item AH de 2 milyar gold. Simdi sorularima gelirsek bu itemin degeri gercekten o kadarmidir, AH'a koysam cidden o fiyattan alan insanlar var mi cunku maximum gold rekorum 4.5m.

Şimdi meraktan baktım; vita'lı pek yok ama o kadar fazla da etkilemiyor sanırım.
    45 vita 75AR 5,5 cc 178 int 60 str %12 life şu anda 400m 'ye koyulmuş durumda. Son 7 saati kalmış durumda. Yani bu benzerlerine göre kendin bir fiyat belirleyebilirsin. 2bilyon'a gideceğini sanmıyorum; 300m üzerine giderse ben sevinirdim. Ama zor gider bence...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.