Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. bence öyle çünkü çok seri bi monk, barbar yada archon wizard kadar kesintisiz gücü yok.
    2. hardcoreda lagda ölmemek için en ideal defansif skillere sahip class olduğu için mecburum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

1. bence öyle çünkü çok seri bi monk, barbar yada archon wizard kadar kesintisiz gücü yok.
    2. hardcoreda lagda ölmemek için en ideal defansif skillere sahip class olduğu için mecburum.

WD ın hangi skillerini kullanıyorsunuz HC da?
  • quote:

WD'da çok büyük kesintisiz güç var. Birgün aynı partide oynarsak eğer ne kadar büyük ve kesintisiz bir hasar kaynağı olduğuna şahit olursunuz.
    Bu yüzden ilk cevaba katılmıyorum.
    HC modun ölüm ihtimallerine karşı(ki bunun çok büyük payı internet tabanlı sorun oluyor) En iyi karakter monk.
    Pasiflerindeki defansifler sayesinde yürüyen bir tank yapabilirsiniz. Üstelik karaktersel olarak %30 damage reduction artısını da unutmayın derim.
    WD'ın pasifleri açık olsa bile(komple defansif) hiç bir pasife puan vermemiş bir monk daha fazla ayakta kalabilir, bence.

Hem monkun çok ideal defansif yetenekleri de mevcut.
    Nacizane önerim, bir daha düşünmeniz.

Ekleme;
    Karakterlerinizi incelememiştim yorum yaparken. WD ve Monkunuz varmış. WD için oynamayı planladığınız build üstüne ortalama üstünde sayılabilecek itemleri dizmişsiniz ve karakterde paragon 80.
    Tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher® -- 6 Temmuz 2013; 1:07:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

quote:

WD'da çok büyük kesintisiz güç var. Birgün aynı partide oynarsak eğer ne kadar büyük ve kesintisiz bir hasar kaynağı olduğuna şahit olursunuz.
    Bu yüzden ilk cevaba katılmıyorum.
    HC modun ölüm ihtimallerine karşı(ki bunun çok büyük payı internet tabanlı sorun oluyor) En iyi karakter monk.
    Pasiflerindeki defansifler sayesinde yürüyen bir tank yapabilirsiniz. Üstelik karaktersel olarak %30 damage reduction artısını da unutmayın derim.
    WD'ın pasifleri açık olsa bile(komple defansif) hiç bir pasife puan vermemiş bir monk daha fazla ayakta kalabilir, bence.

Hem monkun çok ideal defansif yetenekleri de mevcut.
    Nacizane önerim, bir daha düşünmeniz.

Ekleme;
    Karakterlerinizi incelememiştim yorum yaparken. WD ve Monkunuz varmış. WD için oynamayı planladığınız build üstüne ortalama üstünde sayılabilecek itemleri dizmişsiniz ve karakterde paragon 80.
    Tebrik ederim.

:
    Adamı 1 levelden beri takip ediyorum, fanıyım sen düşün artık...

• SAOL

yalnız tam bilmediğim bir şey var. wddede bazı skillerde %10 absorb all damage done to you yada reduces all damage taken by you by %15 yazan özellikleri var bunlar aynımı dediğin gibi damage reduction la aynıysa adları niye farklı. birde benim 60+lvl yatırdığım hiçbir char physical hasarla yatmamıştır hep ya zehirin içinde lagda kaldıığı için yada desecrator arasınla lagda kaldığı için yatmıştır lagda normal yada elit moblardan damage yiyerek yatmamıştır hiç bu saydıklarımın damage reductionla alakalı olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı en sağlam olan reductionlu, max defanslı, alressli barbarlar nasıl çatır çatır bi lagda dediğim gibi desecrator yada plague içerisinde kalıp yatıyorlar.
  • quote:

SAOL

yalnız tam bilmediğim bir şey var. wddede bazı skillerde %10 absorb all damage done to you yada reduces all damage taken by you by %15 yazan özellikleri var bunlar aynımı dediğin gibi damage reduction la aynıysa adları niye farklı. birde benim 60+lvl yatırdığım hiçbir char physical hasarla yatmamıştır hep ya zehirin içinde lagda kaldıığı için yada desecrator arasınla lagda kaldığı için yatmıştır lagda normal yada elit moblardan damage yiyerek yatmamıştır hiç bu saydıklarımın damage reductionla alakalı olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı en sağlam olan reductionlu, max defanslı, alressli barbarlar nasıl çatır çatır bi lagda dediğim gibi desecrator yada plague içerisinde kalıp yatıyorlar.

Reduces all damage taken by you %15 yanlıs anımsamıyorsam pasifin ismi jungle forfide olması lazimdi.
    Bu pasif monk ve barbarin karaktersel avantajinin yarısı kadar avantaj veriyor. Aynı işlevi görüyor hocam.
    İşi hikayeleştirme adına uzunca ve farklı kelimelerle tanımlanmış sanırım sadece.

Damage reduction artisi bence var.
    Örneklendireyim;
    Benim doktorun bufflar ile 5k üstü armor ve 1000+ all resistance var.
    Kardeşim ise barbar ile oynuyor. 10k üstü armor ve 600-700 arası all resistance var.
    Überlerde Ghomun zehrinde benim canım mesela saniyede 100 iniyorsa, barbarın canı 40 iniyor.
    Bunun nedeni bence sadece armor degil. Çünkü nedeni armor olsa idi ben %100 armor buffini kullandigimda canımın neredeyse hiç inmemesi gerekirdi.
    9k üstü armor ve 1k üstü all resistance çok büyük rakamlar çünkü.
    Ama malesef iniyor.
    Bunun nedenide barbar ve monkun sahip oldugu karaktersel %30 damage reduction sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

ne craft ne drop dunyanın en şanssız diablo oyuncusu benim heralde. 25 paragon oldum toplam yaptığım satış 2,5m. bi de litany ring var o da 1m e falan satılır 3,5m :)

100 taneye yakın gloves bastım 2 fecta bi tane çıktı o da 30 cd 6 as falan. shoulders iyi çıktı ona itiraz yok da en kolayı shoulders zaten all res in yanına vit veya %life çıktı mı iş bitiyor.

sc de de 500 saate yakın oynamışımdır max satışım 40m.

paragon 40 a kadar süre verdim bu oyuna adam gibi bi drop vermezse ilişkimi kesicem

p40 oldum gelişmeleri yazayım

25 ten 40 a kadar bunları biriktirdim;

**** HARDCORE Oyuncular Klübü****

işe yarar bunlar açıldı;

150m civarı gelir diye tahmin ediyorum ikisinden, fena değil

• Silah satan arkadaşlara;

Soketli,
    %45 weapon damage ve üstü
    %70 critical damage ve üstü
    1.4 attack speed ve üstü
    Life Steal veya Life on Hit(750+)
    İnt+vit/vit/int faktör ihtimallerinden birisi olan

Mükemmelliyetin simgesi olan bir silah çıkarsa 1.6milyar gold verebilirim.

3aşağı 5 yukarı silahlarda olabilir. İyi bir manajuma gibi. Kaliteli bir echoing fury gibi. Veya splitter axe, sun keeper gibi.
    Buradan yazabilir, elinizdeki silahı tanıtabilirsiniz. Veya oyun içinden ulaşabilirsiniz.

Silah HardCore mode oynayan Doktor karakterime lazım.

Teşekkürler.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Silentblade-2637/

adam 5 karakteri paragon 100 yapmış hardcore da.

powerleveling de aynı gruptaydık barbar kasıyodu adam. erkekli kadınlı 100 yapacak heralde.
  • 200m hc gold var, sc gold ile 3,00 oranında trade yaparım.
    Oran battlenet forumları ile aynı = 3x
  • 700m teklif verdim bu silaha dün gece. Alamadım gene de...
    Biraz kötüsünü 1,5 ay önce 300m ye satmıştım :(
  • d2jsp ye bakıyor musun? orda bulablirsin istediğin tarzda silah. hatta ilan bile verebilirsin şöyle şöyle istiyorum diye.
  • quote:

d2jsp ye bakıyor musun? orda bulablirsin istediğin tarzda silah. hatta ilan bile verebilirsin şöyle şöyle istiyorum diye.

yok hocam, şimdi bakacağım ama :) Umarım bulurum istediğim gibi bir silah...
  • 107 m hc gold 270 m sc gold a verılecektır acil istıyen oyun ıcı gelsın
  • The game is Leşotto. Hc de ölmüş artık oyunu silmenin vakti geldi.
  • Menü'de dolanmaktan sıkıldıkça eski DH ile giriyordum oyuna ara ara, sonra craft'lar derken, gold harcamıycam diye diye 110k dps'i geçmiş oldum. Paragon da 30 olmuş o ara, MP5'te iyi party'de sırıtmıyor, MP3 seri; ama bir wiz. değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Menü'de dolanmaktan sıkıldıkça eski DH ile giriyordum oyuna ara ara, sonra craft'lar derken, gold harcamıycam diye diye 110k dps'i geçmiş oldum. Paragon da 30 olmuş o ara, MP5'te iyi party'de sırıtmıyor, MP3 seri; ama bir wiz. değil.

İkimizden baska oynayan yok sanirim hc :) oguz dota 2 den arada cik gel 2 run atalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  **** HARDCORE Oyuncular Klübü****

archon wiz için hiç fena değil.

bi arkadaş var monkla oynuyor hayvan gibi dps var mp4-5-6 farketmiyor 3 saniyede kesiyor eliteleri. onun arkasına takılıyorum bende

bende monk açmayı düşünüyorum. 420 all res 140k dps yle yaptıklarını görünce düşünmemek elde değil zaten. yarısı kadar bi karakter yapsam yeter.

o kadar bahsettik linkini de koyayım bari;

http://eu.battle.net/d3/en/profile/cryss-2712/hero/29299029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellency23 -- 16 Temmuz 2013; 23:53:38 >

• quote:

archon wiz için hiç fena değil.

bi arkadaş var monkla oynuyor hayvan gibi dps var mp4-5-6 farketmiyor 3 saniyede kesiyor eliteleri. onun arkasına takılıyorum bende

bende monk açmayı düşünüyorum. 420 all res 140k dps yle yaptıklarını görünce düşünmemek elde değil zaten. yarısı kadar bi karakter yapsam yeter.

o kadar bahsettik linkini de koyayım bari;

http://eu.battle.net/d3/en/profile/cryss-2712/hero/29299029

Ölürse yazık olacak sadece cc'li nata yüzük ve silahları var, craftları saymazsak; böyle yapmak aslında. Mesela benim şu anki DH da bu şekilde. Ama cm wiz için böyle değildi, gittiğinde koyan çok parça olurdu; yani sil baştan. =(

• aynen 1 hafta önce açtı zaten bu charı. yine de dediğin parçalar epey para ediyor. tahminimce 1b ediyordur. özellikle won khim lau ve nats ring.

wizard a pek yatırım yapmıcam artık. archonu açınca 1k dan fazla all res oluyor. 70k da hp var. passive skilli var. ölmek zor iş yani. sıkıyor bi yerden sonra. heyecan lazım. full konsantrasyon lazım. tahminimce bu adam epey zevk alıyordur. defalarca %25 in altına düşüyor hp. baya aksiyon olur yani. party de ezik ezik arkadan takılmaktansa partylerin aranan adamı olmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.