Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Dün 59 paragon'dayken çok fena bir durumda ölümden döndüm. Festering'deki crypt of ancients'ta elite ile karşılaşmaya başlamışken çok fena lag girdi, tam elite'e teleport olayım diye basmıştım ki oyuna işlemedi. Ben yine bütün tuşlara CM gibi basmaya devam ettim ama oyundan görüntü çok geç geliyordu, pasifin açıldığını gördüm. İyi ki oyunda kralx vardı, Can arkadaşımın barbarı sayesinde life regen'i olsun, stun'ları olsun kurtulmuştum.

Kendisine "eyvallah" dedikten sonra, "bu kadar kasmana gerek yoktu, nasılsa 77 olmadan ölmem" diyerek Erbay'a gönderme yapmayı ihmal etmedim. Keza kendisi gördüğüm kadarıyla wow takılmakta, 77 olmamı mı bekliyor ondan sonra mı devam edecek nedir?

Bu arada 8 haziran'da son ölümüm gerçekleşmiş olup 9 haziran akşamında hardcore'a dönmeye karar vediğimi düşünürsek, 7 günde 60 paragon olmuş durumdayım ki yukarıda yazdığım gibi bir gece (yani yaklaşık 4 saat) eksik oynamama rağmen. Kendime müsadenizle demek istiyorum.
    (gün kavramı da saçma aslında sadece 5 gece ve sadece 1 hafta sonu ki hafta sonu bütün gün online değildim. Oyundan bakayım ama en fazla 50 saat civarında diye tahmin ediyorum.)

Cem seni bekliyorum ben:) 77 olduğunda 78 için beraber kasmak istiyorum

öleceksek beraber ölelim:D

• quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

Çoğ duygulandım şu an.

Bu arada oyuna gel borcum borç vericem gold'unu, o an için çok işimi gördü şimdiye kadar da seri farmda yardımı oldu bana. Şu anda sana olan borcunmun birkaç katı gold'a ulaştım yeniden, harcamadan gel veriyim.

• quote:

quote:

Çoğ duygulandım şu an.

Bu arada oyuna gel borcum borç vericem gold'unu, o an için çok işimi gördü şimdiye kadar da seri farmda yardımı oldu bana. Şu anda sana olan borcunmun birkaç katı gold'a ulaştım yeniden, harcamadan gel veriyim.

akşama görüşürüz:) müsait olduğunda mesaj at gelim

aceleside yok bu arada,lazımsa işletebilirsin daha:)

• Vay be doğru hesap etmişim bakmadan.
    Şu anda aklıma geldi bakmak, 53 saat diyor, bugün işte 4 saate yaklaştı 21:30 gibi başlayıp 01:00.
    50 saat 60+ paragon hardcore.
     **** HARDCORE Oyuncular Klübü****
    Sonra çok uzun süre oynarsan paragon olur, sonra çalışan insan değil miydin sen?
    77 yaklaşıyor, ateş beni çağırıyor nelerle uğraşıyorum.

PS: Yardır Erbay wow'da, çok zamanın kalmadı. =P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 18 Haziran 2013; 1:11:40 >

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Bizim sedat ölmüş yaw:D
    iyi oldu öldüğü.boşa zaman harcayacaktı DH ile
  • Blizzard ın forumlarında self mode hardcore oynayanların yazılarını görüyorum. Uzun süredir oyuna giremedim, böyle bir mode daha gelmedi değil mi? Herhalde insanlar kendileri sadece buldukları itemlar ile oynuyorlar herhalde...
  • HC'a yeniden başladım uzun bir aradan sonra ana itemlerim cidden çöp.Yardımcı olabilecek varsa lütfen eklerse
    : Tynax#2617
  • quote:

Bizim sedat ölmüş yaw:D
    iyi oldu öldüğü.boşa zaman harcayacaktı DH ile

Evet biliyorum bana oyundan söylemişti. FPS düşüşleri için deneme yaparken oyun kasılmış ölmüş, çok gold gitti diye üzülüyordu. Ben demiştim barbar'dan alıp DH üzerine item koyma diye...

66 oldum bu arada geliyorum. Beni gören tanıdık yabancı elemanlar "hile mi yapıyosun" diye soruyorlar, "cm wiz hile zaten" diyorum.
  • quote:

Heheheh 45 olup kapatıyım diyordum ki son run'da Sage set plan'ı düştü.
     **** HARDCORE Oyuncular Klübü****
    HC'daki ilk düşen leg planım oluyor, sc'da da dandik 1 tane leg plan düşmüştü zaten. AH'da 55m koymuşlar, bunları alan olur mu, yoksa bassam mı biraz. =S Bence değmez gibi basma olayı çünkü sürekli craft malzemesine gold gidecek. Satmaya çalışıyım ben bunu madem. Bir süre alan olmazsa basmaya başlarım artık. =P
    PS: 45 oldum bu arada.

Hocam plan tam olarak hangi seviyede, hangi act'de ve kac valorda düstü acaba?
    Hiç legend plan düşmedi bana oyunda, bu güne kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

Plan Act-1 MP4 Weeping Hollow'da düştü, 5 nv vardı, paragon 44'te düştü.
    Bu arada, geçen gün satılmış; 30m gold getirdi. Basmakla uğraşamazdım zaten, çabuk satılması iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 19 Haziran 2013; 14:41:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Punisher®

Plan Act-1 MP4 Weeping Hollow'da düştü, 5 nv vardı, paragon 44'te düştü.
    Bu arada, geçen gün satılmış; 30m gold getirdi. Basmakla uğraşamazdım zaten, çabuk satılması iyi oldu.

Aynen, çabuk satılsında 3m eksik gelsin.
    Bol şanslar, cain planida düşer umarım :)
  • Öldüm, bu sefer kendi kendime ve hak ederek, resmen intihar ettim ve en az üzüldüğüm ölümüm oldu.
    Bu sıralar zaten canım çok sıkkındı, oynayasım zor geliyodu.

Erbay, en uygun zamanda sana gold'unu vereyim.
    Sonrasında 150m civarı hc gold var elimde, satışlar ile artacaktır 200m üstü olacaktır; softcore gold ile 4 katı oranında takas isteyenler eklesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 20 Haziran 2013; 1:25:26 >
  • quote:

Öldüm, bu sefer kendi kendime ve hak ederek, resmen intihar ettim ve en az üzüldüğüm ölümüm oldu.

Sonrasında 150m civarı hc gold var elimde, satışlar ile artacaktır 200m üstü olacaktır; softcore gold ile 4 katı oranında takas isteyenler eklesinler.

Geçmiş olsun hocam, üzüldüm gerçekten.

Ama senin ölümünde benimkine benzer olmuş. Arada bir sıkkınlık oluyor, o dönemlerde en iyisi hardcore a hiç uğramayıp sonra devam etmek bence ama bende aynı hatayı yapmıştım ne yazıkki...

• quote:

Öldüm, bu sefer kendi kendime ve hak ederek, resmen intihar ettim ve en az üzüldüğüm ölümüm oldu.

Cem geçmiş olsun ...
  • bi kaç lvl boostlayacak var mı 32lvl şuan
  • Temmuzun başından itibaren tekrar über partisi yapacağız.
    Mp6(en azından ilk 3 anahtar bu seviyede açılacak, partinin durumuna göre 7 veya 8 de oynayabiliriz)
    Mp5'de kimsenin canı azalmadan 15dk'da bütün kapıları kesebiliyoruz.
    Katılmak isteyen arkadaşlar, imzam'dan beni ekleyebilir.

İyi oyunlar
  • ne craft ne drop dunyanın en şanssız diablo oyuncusu benim heralde. 25 paragon oldum toplam yaptığım satış 2,5m. bi de litany ring var o da 1m e falan satılır 3,5m :)

100 taneye yakın gloves bastım 2 fecta bi tane çıktı o da 30 cd 6 as falan. shoulders iyi çıktı ona itiraz yok da en kolayı shoulders zaten all res in yanına vit veya %life çıktı mı iş bitiyor.

sc de de 500 saate yakın oynamışımdır max satışım 40m.

paragon 40 a kadar süre verdim bu oyuna adam gibi bi drop vermezse ilişkimi kesicem
  • benim mi şanssızlığım bilmiyorum çoktandır barbar oynamıyordum hcde bi kaç tane ww de yatırdıydım. bu sefer iyi başlamıştım ilk legendery drobunu set item olarak almış 12m a satmıştım bile, bu sefer de şansımı deniyeyim dedim güzel de craft itemler birikmişti çünkü 100mluk item aldım 5dk geçmedi ww ile ağaçların arasında dolanırken tuşlar işlememeye can azalmaya başladı benim barbar gitti. oynaması bence en sıkıcı char olan wd ile oynamaya mecbur bırakıyor hcnin online olması malesef.
  • gecmis olsun !zaten bir gun herkes hardcorie olecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty
    oynaması bence en sıkıcı char olan wd ile oynamaya mecbur bırakıyor hcnin online olması malesef.

Yanlış anlamazsanız beni, 2 sorum olacak.
    1-Neden en sıkıcı karakter WD?
    2-Neden WD oynamaya mecbur kalıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.