Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence o nata ring çok fazla, gereksiz yere üzerinde tutuyor, dmg ve +dex'i geçelim, cc'siz alsa bile o cc'yi soketsiz AR'li andariel ile alırdı. Ben oynayamam o nata ring üzerimdeyken. =P
    Archon ile ben sıkılıyorum, cm ile dediğin aranan adam'ı daha kolay yakalarsın, archon için ise dps'i 200+k'lara çıkar aranan adam'a yaklaşırsın hc'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 17 Temmuz 2013; 0:48:34 >
  • Atraksiyon ariyosan cm wiz oyna :) full atraksiyon icindesin :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sc de denedim de beceremedim yaw. en ufak hatada giderim gibi.

doğru düzgün autohotkey de bulamadım gerçi ondan olabilir. kullandığınız varsa paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellency23 -- 17 Temmuz 2013; 1:31:23 >
  • Dostum benide oraya yazarmısın,şart felan yok herhalde

Wookiee #2338
  • Dun wizardi pl 65 te gomduk... Bugunde yenisini 60 ladik wookiee ve listemdeki yabanci ve Turk arkadaslarla. Hepsine cok tesekkur ederim. Yenisini umarim 100 pl ulastiririm umarim :)

• İlk kez party'de arkadaşımın yatışını görmüş oldum ben de, çok üzücüymüş... =( Çok ani gelişti ama işte yatıran şu frost elite'ler aslında, aynı elite o anda beni de yatırıyordu neredeyse...
    Şu anki DH'ımdan çok memnunum, görüntü dps'inden çok daha fazlasını, kesintisiz vuruyor; ne hatred bitiyor ne discipline yüksek mp'de pasifte şu anki halimden archery yerine vengeance kullandığımda ve gloom spam ile neredeyse yarı ölümsüz bir halde. Wiz kadar zevk almaya başladım şu sıra, MP6 bile yaptım party'e girenler şaşırıyor beni elite'in içinde gloom ile dalarken görünce, cm wiz.'den sonra çok normal aslında. Ben de wiz'i 100'leyemedim DH'ı 100'lermişim. =P
  • Bu wizard veya sonraki 100 yapacagim insallah :) O derece hirslandim artik :)))

• 2 sabıkalı paragon 100 hayallerinde :D katlettiğiniz wizardlar yetmiyor mu arkadaş :D
  • Bende oynuyorum benidde ekleyin Balasagun#2611
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

2 sabıkalı paragon 100 hayallerinde :D katlettiğiniz wizardlar yetmiyor mu arkadaş :D

:))) bu sefer olmasi dilegiyle .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Bence o nata ring çok fazla, gereksiz yere üzerinde tutuyor, dmg ve +dex'i geçelim, cc'siz alsa bile o cc'yi soketsiz AR'li andariel ile alırdı. Ben oynayamam o nata ring üzerimdeyken. =P
    Archon ile ben sıkılıyorum, cm ile dediğin aranan adam'ı daha kolay yakalarsın, archon için ise dps'i 200+k'lara çıkar aranan adam'a yaklaşırsın hc'da.

bahsettiğimiz kişi yatırdı monku paragon 76 da. şimdi de wd açtı. sadece zunimassa lara 1,5b para harcadı. hc nin ekonomisi bu gibi adamlar yüzünden ayakta duruyor heralde.
  •  **** HARDCORE Oyuncular Klübü****

itemimi 1.2bden aldılar ^^ enteresan daha wdmdeki lacuni ve offhand de gidici hc gold takas yapmak isteyen olursa 1 e 3 hc gold mevcut
  • noldu bırakıyor musun?
  • 3 itemimi satıyorum sadece 1i gitti
  • 3. 70 DH oldu. ^^ Yarıladım sayılır yolu yine, şu 77'yi bir geçeyim önce...
  • Teşekkürler, lakin çok zor iş değil yeter ki gereken defansif özellikleri toparlayıp DPS abartılsın; sonrası bağlantının kopmaması gibi aksiliklerin denk gelmemesine bakıyor.
    50 oyun saatinde 60paragon geçilebiliyor bunu kendim test etmiştim hardcore'da, softcore'da çok daha kısa süre alır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 26 Temmuz 2013; 10:08:34 >
  • bende başladım, 60 yapacak arkadaş varmı acaba ?

monk açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

**** HARDCORE Oyuncular Klübü****

itemimi 1.2bden aldılar ^^ enteresan daha wdmdeki lacuni ve offhand de gidici hc gold takas yapmak isteyen olursa 1 e 3 hc gold mevcut

Çok iyi paraya satmışsın bence hocam. Hayırlı olsun :)

Skorn mu kullanmayı düşünüyorsun?

• bilmiyorum ama acelem yok scdeki wizardımı dizecem öncelikle
  • Uzun bir aradan sonra diabloya hc ile dönmeye karar verdim wd açtım yeni başlayan arkadaşlarla kasabiliriz inscrutabili#2852
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.