Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death
    Şimdi meraktan baktım; vita'lı pek yok ama o kadar fazla da etkilemiyor sanırım.
    45 vita 75AR 5,5 cc 178 int 60 str %12 life şu anda 400m 'ye koyulmuş durumda. Son 7 saati kalmış durumda. Yani bu benzerlerine göre kendin bir fiyat belirleyebilirsin. 2bilyon'a gideceğini sanmıyorum; 300m üzerine giderse ben sevinirdim. Ama zor gider bence...

Tesekkurler, kendim icin daha iyi bi helm buldugumda dedigini dikkate alip satmaya calisacagim.
  • ölmüş karakter geçmiş olsun. keşke giymeseydin o helmi. üstelik barbarsın. 5milyon luk karaktere 200-300m lik helm pek olmamış. ordan gelcek parayla çok iyi karakter yapabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

ölmüş karakter geçmiş olsun. keşke giymeseydin o helmi. üstelik barbarsın. 5milyon luk karaktere 200-300m lik helm pek olmamış. ordan gelcek parayla çok iyi karakter yapabilirdin.

Aynen yazık olmuş. =( Gear'ındaki en pahalı parça o helm olmamalıydı; silahlar ya da güzel IK set parçaları olabilirdi...

Ben hc'da üstüme 100m üzeri bir şey koymaya tırsıyorum mesela. =P Daha doğrusu fiyat olarak birbiri ile dengeli götürmekten yanayım tüm parçaları... Yeni 100m bid ile güzel DML yakaladım 6k dps, 2,5k HP veriyor; ama kullanmak yerine öncelik olarak 2-3 katına satmaya çalışıcam.

• Merhaba, Barbar ile PRG 7'ye kadar geldim :) Şimdilik bir sorun olmadı. Gömdüğüm 3 karakterden sonra biraz deneyim kazandım galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasarFX

Merhaba, Barbar ile PRG 7'ye kadar geldim :) Şimdilik bir sorun olmadı. Gömdüğüm 3 karakterden sonra biraz deneyim kazandım galiba :)

Barbar hiç oynamadım ama yine de bence çok kullanılan build'lerini incele, şu anki build'in çok fazla kendine özgü görünüyor.
    WW sevebilirsin, sevmeyebilirsin ama; battlerage, berserker kullanan çok barbar gördüm; yani cc üzerine yoğunlaşmış barbar. Ayrıca rend skill'i bloodlust rune ile çok popüler ve hc için tam hayatta kalma skill'i. Bu yazdıklarımın hiçbirini kullanmıyor olduğun için kendine özgü build'in diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 9 Ağustos 2013; 18:56:07 >

• yaşıyormusunuz siz hala :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QuasarFX

Merhaba, Barbar ile PRG 7'ye kadar geldim :) Şimdilik bir sorun olmadı. Gömdüğüm 3 karakterden sonra biraz deneyim kazandım galiba :)

Barbar hiç oynamadım ama yine de bence çok kullanılan build'lerini incele, şu anki build'in çok fazla kendine özgü görünüyor.
    WW sevebilirsin, sevmeyebilirsin ama; battlerage, berserker kullanan çok barbar gördüm; yani cc üzerine yoğunlaşmış barbar. Ayrıca rend skill'i bloodlust rune ile çok popüler ve hc için tam hayatta kalma skill'i. Bu yazdıklarımın hiçbirini kullanmıyor olduğun için kendine özgü build'in diye düşünüyorum.

Evet biraz kendime özgü oldu :) aslında savunmaya yönelik yapmaya çalıştım, Elite gelince Earthquake atıp dışardan vurmaya çalışıyorum genelde :) Hammer of the Ancients de zaten vurdu mu oturtuyor. Şu an görünen build nihai değil, arada dediğin gibi WW ve berserker seçiyorum. Tavsiyeler için teşekkür ederim rend/bloodlust deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 10 Ağustos 2013; 17:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

yaşıyormusunuz siz hala :D

Araftayız biz; ya siz? :)
  • quote:

quote:

Karakterimin öldügünü burdan ogrendim. Simdi herkesin deli gibi guest pass aradigi zamanlarda oynadigim DH ya merak saldim cain's set ve gemleri ayarladim diger karakterimde 60 olana kadar tanistigim insanlar sayesinde kisa surede 60 olurum diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Bu wizard veya sonraki 100 yapacagim insallah :) O derece hirslandim artik :)))

usta monk açmışın twitch tv'de gördüm. biri öldürmeye çalıştı seni şov yaptın valla. baya övgü aldın chatten

edit:

http://tr.twitch.tv/greatbobafett/b/444250919

1.38.20 gibi başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellency23 -- 12 Ağustos 2013; 14:48:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Bu wizard veya sonraki 100 yapacagim insallah :) O derece hirslandim artik :)))

usta monk açmışın twitch tv'de gördüm. biri öldürmeye çalıştı seni şov yaptın valla. baya övgü aldın chatten

o öldümeye çalışanların taaa... Neyse sadece şikayet ediyorum blizz'.e. =)
  • Bu meshur edecek adamlar banamı denk geliyo serefsizler. toplamıs cow levelın alayını !
  • Tek bir amacım vardı, hardcore'da paragon 100 yapmak, buna DH ile 95 paragon ile çok yaklaşmıştım. Ancak, az önce MP4'te reflect'te kendimi öldürdüm, yazık oldu. Amacım da kalmadı böylece, ara sıra girip gold yapmaya çalışırım sanırım sadece.
    Baştan başlamak çok zor geliyor artık oyuna, belki eğlencesine açtığım hc monk ile biraz oynarım 60a kadar gider mi diye... Daha bir sürü manyak craft item var mesela dh'dan kalan dex'li, bakalım onları kullanabilecek mi, böyle yan res'li falan. =P

Edit: 60 level monk hazır. Bakalım biraz dizelim üstünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 15 Ağustos 2013; 20:14:09 >
  • mp4 te milleti öldürmeye çalışan barbarlardan birine denk geldim ve öldüm. inanılır gibi değil ya olayı biliyorum bide nasıl atladım anlamadım.

tam spawn olurken partyden biri yazdı pk diye. ama çok geçti tıklamıştım artık.
  • Yapma ya, yen, dizdiğin taze Monk. O partye ben de girdim ama artık bayrağa tıklamadan önce bakıyorum elemanlar nerede. Fields'taysa ya da hunting grounds'daysa kesin atlamam bayrağa, birkaç böyle yer var daha; ayrıca elite savaşındalarsa atlamam vb. Sen de biliyorsun bunları dediğin gibi ama belki başka gören biri olur diye yazayım dedim.
    Geçmiş olsun.

Böyleleri adamı oyundan soğutuyor gereksiz yere. Bu arada ne zaman böyle öldürmeye çalışan tipler gördüğümde üşenmeden report ediyorum oyun içinden, üşünmeden 3-5 cümle yazarak.
  • Geçmiş olsun...

Oyuna yeni girdiğinizde mutlaka en az 10 saniye bekleyin.

Ben yeni girdiğimde skill barda bulunan bütün skilleri basede kullanıyorum.oyunun darboğazı çözüldükten sonra portal olunca bir sıkıntı olmuyor...
  • p100 wd bide 70 üstü dh vardı. leoric's i görünce dedim heralde ilk elite i kesiyolar atladım hemen. :)

serenity ye bassam kesin kurtarırdım da aklıma gelmedi. tecrübe böyle bişey.

sc de 500m gold kaldı. onu 1b a çıkarıp son kurşunumu atıcam bakalım. kısmet.
  • Geçmiş olsun hocam.
    Bakalım forumda 100 olan görecekmiyiz diye merak etmeye başlamadım desem yalan olur :)
  • yarım saat içinde litany, lacuni, manticore ve mempo düşürdüm. hepsi de rezil ötesi inanılır gibi değil. mempo 170 int 8 as li falandı
  • Ben sıfırdan açtım cm wiz; sayıyorum bu sefer düşen leg'leri. 33 paragon oldu 14 tane düştü. Ancak düşenlerden ederi olan 4m civarı bir inna helm var sadece, o da henüz satılmadı. İşin ilginci çöp niteliğinde sadece 1 tane leg düştü; diğerlerinin satılma ihtimali vardı ama roll'ler rezildi. Yani düşmesi ayrı konu, roll ayrı konu.
    Bazı yabancılara her party efsane şeyler düşüyor, 1b'lik echo roll'lüyor adam, bize drop yok.

Edit: Yine gitti bağlantı, yine gitti güzelim cm wiz. 43 paragon'a kadar 35 leg düşmüştü, hepsi de çöp, gold getiren hiç olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 23 Ağustos 2013; 15:42:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.