Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde itemlerin satılacak hızına bağlı olarak 5b'ye kadar hc gold var.
    Sc gold karşılıgında satıyorum hepsini.
    Piyasası nedir bilmiyorum su anda.En son mesajda 1:3 oranında satılıyormus altin. Bu civarlarda bende satabilirim hepsini.

Forumdan yazarsanız sevinirim, diablodan ulasmaya kalkarsanız zor olur :D
  • Donanımhaber'de mi öldü diablo, yoksa gerçekten ilgimizi kaybettik mi :)
  • eskisi gibi giren pek yok, ros la canlanacagını beklıyorum. ben sc da 2 tane karakterim kaldı kasılacak onları kasıyorum crypt atacak kimse olmadıgında hc giriyorum barbarı kasıyorum inceden. ölmezse doktoruda tamamlıyacagım . 7 sc 3 hc olarak ros a hazırlanmayı düşünüyorum :)
  • Selamlar. 65m hc gold verilir, 200m sc gold alinir. Ozel mesaj ile ulasabilirsiniz, pek giremiyorum gec cevap verirsem kusura bakmayin simdiden.
  • Merhaba arkadaşlar. Wd sarmıyor artık barbarla yeniden başlamak istiyorum powerleveling yaparım diyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Merhaba arkadaşlar. Wd sarmıyor artık barbarla yeniden başlamak istiyorum powerleveling yaparım diyen var mı?

Ekle dostum yaparım pwl Wookiee#2338
  • Eyvallah hocam ekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

Hardcore da altın ihtiyacım söz konusu , softcore ile takas olabilir. İlgilenenler için : Axminster#2390

Saygılarımla
  • diabloya hevesim kayip oldu.... hc ile tekrar baslayim diyorum... yeniden baslayacak olanlar varsa beraber oynayalim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 19 Ocak 2014; 21:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

diabloya hevesim kayip oldu.... hc ile tekrar baslayim diyorum... yeniden baslayacak olanlar varsa beraber oynayalim...

çok geç kalmışsın hocam :) gerçekten çok zevkli oluyor hele ki sıfırdan başlarsan. ayrıca heyecanlı da oluyor. dene kesinlikle
  • Level Atlamak için yardıma ihtiyacınız olursa imkanlarım ölçüsünde yardımcı olurum. Axminster#2390

Saygılarımla
  • MP 10 da Ateşli geceler :):)
    https://www.youtube.com/watch?v=DSHuD7x0oCk
  • wd paragon 100. sırada hc paragon 76 barbarı var onuda ölmeden tamamlarım umarım =)
  • Hardcore gold 2,3 oranıyla SC gold ile değişirim. HC gold isteyen mesaj atabilir. ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axminster

Selamlar

Hardcore da altın ihtiyacım söz konusu , softcore ile takas olabilir. İlgilenenler için : Axminster#2390

Saygılarımla

Hocam ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

Orijinalden alıntı: Axminster

Selamlar

Saygılarımla

Hocam ekledim.

Yanlışım yoksa altınlar artık account bound, aksi halinde elimdeki 3-5 kuruş HC altınını bende takas etmeyi düşünüyordum.
  • Selamlar,

Bende HC oynuyorum yaşım 30
    axxo#2191 account name

monk 95pr karakterim var isteyen ekleyebilir. Genelde akşam 17:00-18:00 arası ve 21:00-23:00 arası online olabiliyorum.
    Şuan rahatlıkla torment1 yapıyoruz arkadaşlarla. Uberde yapılır.Portallar mevcuttur

Herkese bol şans.
  • Yenı yamayla oyun gerı geldı ama bakıyorum herkes Normal Mod oynuyor. Yenı esyalar, yenı yeteneklerle Hardcore Mod ıyı oldu halbukı..

HC karakterımı sılıp yenıden basladım. 60 olduktan sonra, HC'ye baslamak ısteyenlere elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de HC'da bugün yeni Monk dizdim. Ama iyi arkadaşlardan pek oynayan olmadığı için, Erbay wiz 60'lamaya çalışıyo, Can süper wiz yatırdı lag'dan, derken oynama fırsatı pek bulamadım ama T-2'de party süper akıyodu, HP azalmadan akıyordu.

İşin komiği, Erbay'a level kastırırken Mira, Torment'in aldındaki zorlukta bana ilk HC leg'imi attı. Pants. ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Valla ben de HC'da bugün yeni Monk dizdim. Ama iyi arkadaşlardan pek oynayan olmadığı için, Erbay wiz 60'lamaya çalışıyo, Can süper wiz yatırdı lag'dan, derken oynama fırsatı pek bulamadım ama T-2'de party süper akıyodu, HP azalmadan akıyordu.

İşin komiği, Erbay'a level kastırırken Mira, Torment'in aldındaki zorlukta bana ilk HC leg'imi attı. Pants. ^^

Bana komplo kurdunuz. paragon 80 karakterimi öldürdüm sırf slot açılsında wizard oynarım diye.bi wizarda 60 level bile kasmadınız.yazıklar olsun size.karakterinizin kafasına şimşekler insin,altlarından poisonlar fışkırsın,kafalarına meteorlar yağsın

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.