Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun dün 100k wizardi yatırdım torment 1 de 900k falanda toughles vardı zincirli eliteler geldi cıkamadım aralarından teleport cok kötü bir skil oldu benim için onun yerine imdat skili frost nova alacagım
  • Benide ekleyin.Master seviyesinde başladım.Bu arada bu seviyede öldüm mü itemler gidiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Benide ekleyin.Master seviyesinde başladım.Bu arada bu seviyede öldüm mü itemler gidiyor mu?

Herhangi bir seviyede oldugunde karakter gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ballistique

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Benide ekleyin.Master seviyesinde başladım.Bu arada bu seviyede öldüm mü itemler gidiyor mu?

Herhangi bir seviyede oldugunde karakter gider.

Herhangi derken?Hardcore üstü için mi geçerli bu?Bir arkadaşda sadece HardCore'de dedi.
  • Zorluktan kastim master , torment olarak sadece hardcore dedigin dogru.

• ACT 5 hardcore için oldukca zor uyarması benden çok dikkat etmek gerekiyor master yada expert de ilerleyin itemleri yüksek seviye yapana kadar.1M toughness 60k damage varsa önerim expert oynayın masterda bile yatarsınız cok cok zor olmus
  • Hayal meyal aklimda kalan 7-8 m tough 500k dmg 400k hp t1 gidiliyor. Adv. Mode takiliyorum hizli bitirmek icin expert modu takiliyorum. Durumlar su an iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Hayal meyal aklimda kalan 7-8 m tough 500k dmg 400k hp t1 gidiliyor. Adv. Mode takiliyorum hizli bitirmek icin expert modu takiliyorum. Durumlar su an iyi :)

seninkisi saglammıs baya :)
  • Evet su anda oyle daha iyi olacak umarim. Adv. Mode takiliyodum ise gitmek zorunda oldugum icin biraktim. Gece devam artik

• HC Wizard'ımı 70 level yapıp baya düzelttim. 1,5 saniye hareketsiz dururken unwavering pasifle yani, 7m tough, 560k dps oldu; daha üzerimde 3-4 çok eski item var, onlar değişince torment çok kolay akıcak diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

HC Wizard'ımı 70 level yapıp baya düzelttim. 1,5 saniye hareketsiz dururken unwavering pasifle yani, 7m tough, 560k dps oldu; daha üzerimde 3-4 çok eski item var, onlar değişince torment çok kolay akıcak diye düşünüyorum.

unwavering bu skill hepten dururkenmi yoksa atagı kestiğin zamanmı aktif orası net değil.Yani el frenini çektiğin zamanmı yoksa gaza basmadıgın zamanmı aktif oluyor dün 500k hp ve 9M toughness ile expertt yattım skil sayesinde tekrar canlandım ayrıca son bostada yattım expertte hc için cok sakat olmus toughness nereye kadar daha yükseltcez bilmiyorum
  • quote:

HC Wizard'ımı 70 level yapıp baya düzelttim. 1,5 saniye hareketsiz dururken unwavering pasifle yani, 7m tough, 560k dps oldu; daha üzerimde 3-4 çok eski item var, onlar değişince torment çok kolay akıcak diye düşünüyorum.

Sana hc başlayalım dedim yok dedin ertesi gün hc başladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

İşte böyle süprizlerle doluyum, ne kadar legendary'im gör. Oyunda olsan haber edecektim, lakin yoktun. Eski bir arkadaş oyuna ROS ile geri döndü, 1 yıl kadar ara vermişti, ona 60 level yapalım derken ben Crusader yaptım; sonra hadi Wiz 70 yapalım, onu da 70 yapalım derken işler uzadı; dün neredeyse hiç cs oynamamış oldum.

Kızma Erbay'ım, senle de Crusader'ı 70 yaparım ya da Wiz ile gelir seni kasarız Hard Act-5 falan filan. Hem senin için Act-5in zorlayan kısımlarını görmüş oldum, sırf önce sen ölme diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

İşte böyle süprizlerle doluyum, ne kadar legendary'im gör. Oyunda olsan haber edecektim, lakin yoktun. Eski bir arkadaş oyuna ROS ile geri döndü, 1 yıl kadar ara vermişti, ona 60 level yapalım derken ben Crusader yaptım; sonra hadi Wiz 70 yapalım, onu da 70 yapalım derken işler uzadı; dün neredeyse hiç cs oynamamış oldum.

Kızma Erbay'ım, senle de Crusader'ı 70 yaparım ya da Wiz ile gelir seni kasarız Hard Act-5 falan filan. Hem senin için Act-5in zorlayan kısımlarını görmüş oldum, sırf önce sen ölme diye.

Tamam sen iyice öğren oraları geldiğimde elimden tutup gezdirirsin beni

Hem ben ölmem la

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

unwavering bu skill hepten dururkenmi yoksa atagı kestiğin zamanmı aktif orası net değil.Yani el frenini çektiğin zamanmı yoksa gaza basmadıgın zamanmı aktif oluyor dün 500k hp ve 9M toughness ile expertt yattım skil sayesinde tekrar canlandım ayrıca son bostada yattım expertte hc için cok sakat olmus toughness nereye kadar daha yükseltcez bilmiyorum

Standing still diyor, yani 1.5 saniye boyunca yürümediğinde aktif oluyor; ben böyle gözlemledim.
    Act-5 özellikle biraz kolay başlayıp bir yerden sonra zorlaması ile yani 70 level'a yaklaştıkça oyunun zorlaması ile hardcore için işlerin daha da zorlaştığının göstergesi. Ancak bence T-1 için 10 tough gerekmeyecektir; demek istediğim tough yine bir yere kadar DPS de yüksek olmalı ki, mob-elite senin HP düşüremeden kesmek için. Bence gear üzerinde zayıf halka durumunda olan 1 item bile oldukça, 1 üst seviye zorluk seviyesinde tamamen oynamamak gerekli; deneme yapmak için 2-3 elite bakmaya girilebilir belki 1 üst zorluğa ama elite kesimi uzun sürüyorsa ya da HP azalması fazlaysa önceki seviyede farma devam; yoksa HC affetmiyor. Keza 60-70 arasında level kasmak bile kolay olmamış bence.

• Wizard hardcore başladım. lvl 22 yim şu anda. 3. zorluk seviyesinde devam ediyorum. Nereye kadar gidebileceğim merak ediyorum. İşin sonunda dumur olmak var gibi geliyor.
    Her şeye sıfırdan başlamak farklı bir duygu. Altın falan hiç bir şey yok. Soft core de yüzüne bakmadığım materyallere burada atlıyorum direk.
  • Level 60 olup (paragon 0) daha fazla ilerlemeyen WD veya herhangi bir karaktere, hangi zorluk seviyesinde oynamayı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playful penguin

Level 60 olup (paragon 0) daha fazla ilerlemeyen WD veya herhangi bir karaktere, hangi zorluk seviyesinde oynamayı tavsiye edersiniz?

Benim sıfırdan başladığım Crusader'dan örnek verirsem 60-70 arasında pek drop alamadığım için Hard bile kesme hızı olarak yavaş oluyordu. Ancak DPS yerinde olursa Master bile rahat olabilir 60-70 arasında. Tüm gear 70 olmadan ise torment başlamamak lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playful penguin

Level 60 olup (paragon 0) daha fazla ilerlemeyen WD veya herhangi bir karaktere, hangi zorluk seviyesinde oynamayı tavsiye edersiniz?

Puplicte sineklen gerçi millet hep adventurede oynuyor ama 61 olana kadar idare et 61de güzel itemler gelmeye baslıyor o zaman dizersin üstünü
  • 3ddark kullanıcısına yanıt
    Adventure'a geçmek için malum act V'i bitirmek gerek. Level 60'a eski üçüncü zorluk seviyesinde ulaşmıştım, o yüzden ben de expert'ten başlayayım dedim ROS'a. Ama yüksek ihtimalle bölüm sonu canavarı ile savaşırken zorluğu normale indireceğim. Act V bitince de kısmet diyip bounty ve riftlerde güzel item düşmesini beklerim artık.

Cevaplarınız için ikinize de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.