Şimdi Ara

**** HARDCORE Oyuncular Klübü**** (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
7
Favori
25.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende HC oynamayı düşünüyorum. Acaba HC tek farkı ölünce karakterin silinmesi mi? Başka farklar var mı? HC te düşen itemi soft karakterlerde kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Arkadaşlar bende HC oynamayı düşünüyorum. Acaba HC tek farkı ölünce karakterin silinmesi mi? Başka farklar var mı? HC te düşen itemi soft karakterlerde kullanabiliyor muyuz?

Evet tek farkı ölünce char'ın üzerindeki her şey gidiyor, sadece stash ve gold kalıyor.
    HC'da olan HC'da kalıyor, item geçirme yok.
  • Şu topiği bir canlandırsak, bende Diablo ya dönüşün ardından direk HC başladım ancak tek başıma sinek avlıyorum kimseleri göremiyorum.

Battletag :

neurofunk#2949
  • quote:

Orijinalden alıntı: neurofunk

Şu topiği bir canlandırsak, bende Diablo ya dönüşün ardından direk HC başladım ancak tek başıma sinek avlıyorum kimseleri göremiyorum.

Battletag :

neurofunk#2949

ekliyorum yardımcı oluruz birbirimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

quote:

Şu topiği bir canlandırsak, bende Diablo ya dönüşün ardından direk HC başladım ancak tek başıma sinek avlıyorum kimseleri göremiyorum.

Battletag :

neurofunk#2949

Teşekkürler, akşam 6 dan sonra oyunda olacağım, görüşmek üzere
  • quote:

quote:

quote:

Battletag :

neurofunk#2949

Teşekkürler, akşam 6 dan sonra oyunda olacağım, görüşmek üzere

Çalıştığım iş vardiyalı oldugundan bu aksam ve yarın aksam yokum , en yakın zamanda görüşmek üzere :)

• 1 yıldan fazla bir süredir oynadığım hardcore modunda ilk defa öldüm

Aşağıdaki demon hunter sizlere ömür olmuştur.DH açarken öleceğinden emin olduğum için sıkıntı problem yok beyler,Kanımızın son damlasına kadar savaşıp öldük kiss ile beraber

http://eu.battle.net/d3/en/profile/erbay-2636/hero/41978701

• quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

1 yıldan fazla bir süredir oynadığım hardcore modunda ilk defa öldüm

Aşağıdaki demon hunter sizlere ömür olmuştur.DH açarken öleceğinden emin olduğum için sıkıntı problem yok beyler,Kanımızın son damlasına kadar savaşıp öldük kiss ile beraber

Gecmis olsun haci. Cem in wizard mi yatti yoksa benmi yanlis anliyorum. Buyuk gecmis olsun eger oyleyse :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Gecmis olsun haci. Cem in wizard mi yatti yoksa benmi yanlis anliyorum. Buyuk gecmis olsun eger oyleyse :s

Cemin wiz dün akşam sizlere ömür oldu . Onunda DH vardı partide DH öldü

• quote:

quote:

quote:

Yenisine bakarsiniz artik haci yapacak bi sey yok. 3-4 gun oncede benim barbar yatti t4 te. İmmortalin chestini dusurdum 1 dakika gecmedi elitlerin arasinda kaldim 2 yada 3 gruptu ignore pain bile fayda etmedi suresini uzatan beltle birlikte :)) Allahtan uzerimde earth build icin hazirladigim itemler yoktu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yenisine bakarsiniz artik haci yapacak bi sey yok. 3-4 gun oncede benim barbar yatti t4 te. İmmortalin chestini dusurdum 1 dakika gecmedi elitlerin arasinda kaldim 2 yada 3 gruptu ignore pain bile fayda etmedi suresini uzatan beltle birlikte :)) Allahtan uzerimde earth build icin hazirladigim itemler yoktu

Kasa full item dolu.yedekte 4 tane daha karakter var üzeri dizili.bir yerden sonra ölmek gerekiyor item stoklarını eritmek için

• Tek acidigim olay olmekten beter ringi dusurmeye calismak royal bilmem ne :))

• Hep güzel zamanlarda yazmıyorum. Dün büyük bir şanssızlık yaşadım ve büyük şanslarla drop'lar aldığım, neredeyse ölümsüzlüğe yaklaşan fire-build wizard'ım öldü. Son hali için bakabilirsiniz:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/41482021

Öldüğüme sevineceklerin sayısının forumda bir nebze fazla olduğunu biliyorum. Sevinsinler. Çok fazla umurumda olmadığını görsünler diye yazıyorum bunu şu an. Hardcore bu sonuçta, bir oyun ve bunu kabul ederek oynuyorum.

Nasıl öldüğüme gelince; üzerimde 3 parça firebird set ve grandeur yüzük vardı. Yani dolayısıyla 1 kere ölme hakkım vardı 4. set bonusu sayesinde dirilmek mümkündü. Bu oyunda daha öncesinde 3 kere başıma gelmişti; çalıştığını biliyordum. Başıma geldiğinde gayet sıkıntılı pozisyonda, zor elite'lerin arasında kalmıştım ya da chat'te yazıyordum büyük dikkatsizlik yapmıştım.

Ancak bu son seferkinde tamamen set bonusuna güvendim ve adeta bile bile ölsün, nasılsa dirilir diye düşündüm. T3'te rift boss'taydık ve hem boss'un, hem benim HP çok az kalmıştı, güzel bir party'deydim; boss ölür, ben yine dirilirim demiştim. Ancak bu sefer bug'a yakalandım. Boss öldü, ben öldüm, meteor düşer gibi oldu, ekran gri rengi aldı; ancak hero geri dönmedi, adeta yok oldu.
    Ölündüğü zaman ekrana gelen " your deeds of valor will be remembered" tarzındaki yazı çıkmadı; "return to menu" butonu çıkmadı. Yok olmuş bir haldeyken, yerde boss'tan düşen shards ve forgotten soul görürken, manuel olarak oyundan çıkmak zorunda kaldım. Escape-leave game-10 saniye bekle ve çık.
    Party'deki arkadaşlar meteor'un düşmediğini söylüyor. Blizzard'a ticket attım, tabi ki hardcore policy'i bile bile, kendilerine sitem dolu yazdım; cevap verdiler ancak tabi policy'e hiçbir şekilde bug durumunda da karşı uygulama yapamacaklarına yönelik, bu durumu blizzard forumlarında yazmama yönelik birçak yanar-döner 6 paragraf cevap göndermişler.

Neyse ölenle ölünmüyor tabi. Elimde daha 3-4 tane sağlam wizard çıkaracak drop item var sandıkta. Sıkıntı o değil, bug ile saçma ve haksız bir olayı yaşamak oldu.

Sıradaki wizard'ım şu şekilde:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/41482021 (arcane build üzerinden ve archon cooldown düşürme üzerinden gitmeye karar verdim bu sefer.)
    Bu sefer yine üzerimde 3 parça firebird (evet akıllanmadım. ), 2 parça vyr (evet 3. parça bir türlü düşmedi.) ve 1 parça tal rasha (diğer parçası henüz düşmedi) var. Bu sefer denemek istediğim bir durumu denemek üzere fırsat oldu. Denemek istediğim, üzerinizde bir set parçası varsa, diğer parçasının düşme olasılığını tetikleme durumu. Neye dayanıyorsun derseniz; şimdiye kadar üzerimde 3 parça BT, 3 parça firebird set ile oynadım ve kasada şu anda 15 parçaya yakın firebird var, 8 parça da BT set (kırdığım BT set'in hesabı yok keza) var.

İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Hep güzel zamanlarda yazmıyorum. Dün büyük bir şanssızlık yaşadım ve büyük şanslarla drop'lar aldığım, neredeyse ölümsüzlüğe yaklaşan fire-build wizard'ım öldü. Son hali için bakabilirsiniz:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/41482021

Öldüğüme sevineceklerin sayısının forumda bir nebze fazla olduğunu biliyorum. Sevinsinler. Çok fazla umurumda olmadığını görsünler diye yazıyorum bunu şu an. Hardcore bu sonuçta, bir oyun ve bunu kabul ederek oynuyorum.

Nasıl öldüğüme gelince; üzerimde 3 parça firebird set ve grandeur yüzük vardı. Yani dolayısıyla 1 kere ölme hakkım vardı 4. set bonusu sayesinde dirilmek mümkündü. Bu oyunda daha öncesinde 3 kere başıma gelmişti; çalıştığını biliyordum. Başıma geldiğinde gayet sıkıntılı pozisyonda, zor elite'lerin arasında kalmıştım ya da chat'te yazıyordum büyük dikkatsizlik yapmıştım.

Ancak bu son seferkinde tamamen set bonusuna güvendim ve adeta bile bile ölsün, nasılsa dirilir diye düşündüm. T3'te rift boss'taydık ve hem boss'un, hem benim HP çok az kalmıştı, güzel bir party'deydim; boss ölür, ben yine dirilirim demiştim. Ancak bu sefer bug'a yakalandım. Boss öldü, ben öldüm, meteor düşer gibi oldu, ekran gri rengi aldı; ancak hero geri dönmedi, adeta yok oldu.
    Ölündüğü zaman ekrana gelen " your deeds of valor will be remembered" tarzındaki yazı çıkmadı; "return to menu" butonu çıkmadı. Yok olmuş bir haldeyken, yerde boss'tan düşen shards ve forgotten soul görürken, manuel olarak oyundan çıkmak zorunda kaldım. Escape-leave game-10 saniye bekle ve çık.
    Party'deki arkadaşlar meteor'un düşmediğini söylüyor. Blizzard'a ticket attım, tabi ki hardcore policy'i bile bile, kendilerine sitem dolu yazdım; cevap verdiler ancak tabi policy'e hiçbir şekilde bug durumunda da karşı uygulama yapamacaklarına yönelik, bu durumu blizzard forumlarında yazmama yönelik birçak yanar-döner 6 paragraf cevap göndermişler.

Neyse ölenle ölünmüyor tabi. Elimde daha 3-4 tane sağlam wizard çıkaracak drop item var sandıkta. Sıkıntı o değil, bug ile saçma ve haksız bir olayı yaşamak oldu.

Sıradaki wizard'ım şu şekilde:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/41482021 (arcane build üzerinden ve archon cooldown düşürme üzerinden gitmeye karar verdim bu sefer.)
    Bu sefer yine üzerimde 3 parça firebird (evet akıllanmadım. ), 2 parça vyr (evet 3. parça bir türlü düşmedi.) ve 1 parça tal rasha (diğer parçası henüz düşmedi) var. Bu sefer denemek istediğim bir durumu denemek üzere fırsat oldu. Denemek istediğim, üzerinizde bir set parçası varsa, diğer parçasının düşme olasılığını tetikleme durumu. Neye dayanıyorsun derseniz; şimdiye kadar üzerimde 3 parça BT, 3 parça firebird set ile oynadım ve kasada şu anda 15 parçaya yakın firebird var, 8 parça da BT set (kırdığım BT set'in hesabı yok keza) var.

İyi oyunlar.

Cem daha iyisini yaparsin. Hem karakter drop sansi degisir ben kendimi boyle teselli ediyorum:)

• Aynen şu an biraz değiştirdim üzerimi ve elemental exposure üzerinden arcane build gidicem bir süre. Archon cooldown için daha vyr set 1 parça eksik, crimson eksik, yok yere üzerimde tutmamayım dedim vyr seti, hem yok yere toughness düşüyordu. Şimdi chest ve pants firebird koydum, omuzluğa da aughild basıp yine 3 set bonusunu aldım. Silahı da thounderfury ile değiştirdim. 13m oyun içi dps, 17m toughness oldu bereket versin şimdilik. Rip hero'dan kaybım sadece full BT set bonusu (ki firebuild kullanılmazsa pek gerekli değil bence) ve bir miktar elemantal dmg. kaybım var.
    Silahta lighning dmg var, sparkflint fire vuruyor, ben arcane vurunca %15'i alıyorum elemental exposure ile idare eder.

Biraz item düşsün, yine fire build yaparım 2. wizard'ı 70 yapıp. Bana bu bug'dan ölmek 70m gold civarına patladı sadece, gemleri yeniden max yapmak ve 3-5 item üzerinde mystic... Fena giydirdim ama Blizzard'a ticket'ıma verdiği cevaptan sonra, henüz bir şey yazmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 4 Mayıs 2014; 21:30:55 >

• BEDAŞ sitesinden programlı kesintileri takip ediyorum.Bu akşam avcılar ilçesinde 3 saatlik kesinti vardı o yuzden çıktım oyundan

HC oynuyorsanız sık kullanılanlara bedaş sitesini ekleyin takip edin elektrik kesintilerini falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbayaksoy -- 4 Mayıs 2014; 22:46:11 >
  • Selamlar,

Hardcore T5 - T6 Rift yapanınız varsa beni ekleyebilir Falu#2838. Party formasyonuna göre, sırasıyla Monk(Full support Palm) - WD (DPS) - Wizard (Control ) ile oynayabilirim.

@KissOfDeath geçmiş olsun, neyse ki backup wizard'ın varmış. Kısa sürede eskisinden daha iyisini yaparsın umarım.

İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [GM]PhyrO

Selamlar,

Hardcore T5 - T6 Rift yapanınız varsa beni ekleyebilir Falu#2838. Party formasyonuna göre, sırasıyla Monk(Full support Palm) - WD (DPS) - Wizard (Control ) ile oynayabilirim.

@KissOfDeath geçmiş olsun, neyse ki backup wizard'ın varmış. Kısa sürede eskisinden daha iyisini yaparsın umarım.

İyi oyunlar.

İyi dileklerin için teşekkürler.
    Yatan wizard ile T4 giriyordum klandan iyi party ile. Ancak T-5,6 riski değer mi hc için tartışılır; iyi party ile mümkün elbet. Yapanlara saygım sonsuz tabi.
    Yarın eklerim artık, kapattım oyunu şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death
    İyi dileklerin için teşekkürler.
    Yatan wizard ile T4 giriyordum klandan iyi party ile. Ancak T-5,6 riski değer mi hc için tartışılır; iyi party ile mümkün elbet. Yapanlara saygım sonsuz tabi.
    Yarın eklerim artık, kapattım oyunu şimdi.

Açıkçası, T5 speed run yapıyoruz diyebilirim: 2 WD + Crusader + Monk setup ile (Oyunun şu haliyle en iyi setup bu diye düşünüyorum), WD Gargantuan 400m Crit vuruyor (Crusader active buff), Fetishler 40m crit atıyor, Partyde en az 1 WD olduğu sürece herşey yapılır diye düşünüyorum. T6 için benim Monka henüz Fist of Az'Turrasq düşüremediğimizden 15 dakika kadar sürüyor (Herkes tırsarak ilerliyor (: )

Bence T5 oldukça iyi farm için, XP olsun drop olsun Zaman olarakta hızlıca yapılabiliyor.

• Softcore gene biraz sıkmaya başladı, Ros çıkmadan önce 60 yaptığım Barbar ımı geliştireyim diyorum. Uzun zamandır Hc oynamadım ve Ros ile oyunda biraz zorlaştı. Önerileriniz var mı hiç acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.