Şimdi Ara

Hardcoretr Zombie Mod açılmıştır... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Serverımızdaki zombi modun oyuncusu oldukça, modun kalıcı olabileceğinden emin olabilirsiniz.
    Şu anki oyuncu kapasitesi 45 e çıkmıştır.

-Cod 4 te bulunan bütün haritalar modda açık bulunuyor.

-Maptan çıkmalar konusundada zombi modda daha iyi zıplayabiliyorsunuz. ama sonuçta
    haritalar normal bir oyun düzenine göre hazırlanmış. Bu tarz dışarı çıkmalar normal yani.
    Her haritada çıkma olduğunu zannetmiyorum ama gerçekten rahatsız edici durumlara ulaşıyorsa
    o mapları çıkartabiliriz oyundan.

Şu an dünya üzerinde çok seveni var. Benim tahminim yakın zamanlarda bu ilgiden dolayı moddaki
    hataların düzeltildiği ve dengesizliklerin giderildiği yeni bir versiyonu çıkar.
    Emin olabilirsinizki çıktığında serverımızda oynamaya hazır olacaktır.

İlginiz ve yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Hardcoretr admini: Kurban (Hades)

• zaten artık sadece zombi modda oynuyorum daha sonra 1-2 defa sd yada tdm oynuyum dedim sonunculuktan son anda kurtuldum resemn hayatım zombi oldu hele strikeda bir savunma yapıyoruz ki (burada en iyi blacklotus bilir)hele dünkü oyunda çok manyaktı bilen bilir
  • Hades dostum map dışına cıkılan tek map ambush oylama yapıp ambush u kaldıralım en az 10 tane cakal duvardan map dışına çıkıyor bunların yarısı siyah bölgeye gecip kayboluyor ne zevk alıyorlarsa geri kalanlar map a yakın kalıyor güzel bir yer bulup allah ne verdiyse tarzında başlıyor yaylım ateşine tabi zombiler amacsız şekilde sürenin dolmasını bekliyor.
  • yağmurlu haritada map dışına çıkmayı başardılar benden söylemesi
  • Dün biraz oynadım ama açıkçası hiç sarmadı.
    Daha yükseğe zıplandığından hunter arkadaşlar çatılara ve bölgeye hakim yüksek bir yere çıkıp başlıyorlar zombi avlamaya.Zombinin oralara kadar çıkıp hunter öldürme şansı malesef sıfır.Çıkar çıkmaz ördek gibi avlanıyorlar.Ben ne anladım şimdi bundan.Zombi ler ne yapacak o zaman.Zıplamalar olmasa normal şekilde oynanır ve zevk alınır diye düşünüyorum.
    Buranında suyu erken çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: promet

Dün biraz oynadım ama açıkçası hiç sarmadı.
    Daha yükseğe zıplandığından hunter arkadaşlar çatılara ve bölgeye hakim yüksek bir yere çıkıp başlıyorlar zombi avlamaya.Zombinin oralara kadar çıkıp hunter öldürme şansı malesef sıfır.Çıkar çıkmaz ördek gibi avlanıyorlar.Ben ne anladım şimdi bundan.Zombi ler ne yapacak o zaman.Zıplamalar olmasa normal şekilde oynanır ve zevk alınır diye düşünüyorum.
    Buranında suyu erken çıkmış

Haklısın bu mod çok güzelde eksikleri var 4 çeşit zombi var sadece birinin canı 600 diğerlerinin canları düşük üstelik elektrik ve flame hasar pek işe yaramıyor zaten gece görüşüde olmadığı için cok karanlık üstelik zombi secerken cok fazla bug oluyor kuru kafa zamanı kurukafa atanı secemiyorsun bedavaya kaybediyorsun mod üzerinde tekrar inceleme yapılmalı gerekli düzenlemeler yapıldığı takdirde cok zevkli bi okadar eğlenceli olacak ama normal oyundaki buglari aylarca düzeltmediler halada var sanmıyorum bu modun bugları düzeltilsin :D

• Selam
    Bende dün Zombie Serverde biraz oynayim dedim herkes soruyor "Mapin disina cikabiliyormuyuz "diye, eger cok rahatsiz ediyorsa sitemizde oylama yapalim ve ona göre de mapleri kaldiralim

Bug herzaman olur. Bug lari buraya veya Sitemize yazabilirsiniz (www.hardcoretr.com ) ve ona göre Modcuya bug lari yazabiliriz ve Zombie Mod birdahaki sürümde daha iyi olur

HardcoreTr.com Admini 'Nabend
  • sadece ambush ta o bölgenin zıplanmasına engel olunsun ama kaldırılmasın
    ayrıca backlot da da ben rahatça çıkıyorum striikeda da çıkanlar var bugün deniyecem ayrıca downpourda da çıkanlar var
    söylemesem daha iyi olurdu şimdi herkes sanki b.k varmış gibi gelecekler en sinir olduğumda bazıları çıkmayı bilmiyorlar mal gibi geliyorlar
  • Mapleri silmek, kaldırmak çözüm değil, bütün hepsinde dışına çıkılıla biliyor.
  • hmmm tabi buda dogru backlot gibin maplerde normal jump ayarlarla beraber yinede map disina cikiliyor.....

Belki ozaman Ziplama ayarini normal yapsak yani normal Hardcore/Normal modlu serverde oynadiginiz gibin olsa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nabend

hmmm tabi buda dogru backlot gibin maplerde normal jump ayarlarla beraber yinede map disina cikiliyor.....

Belki ozaman Ziplama ayarini normal yapsak yani normal Hardcore/Normal modlu serverde oynadiginiz gibin olsa?

bence en iyisi böyle olmalı, ipini koparan evlerin tepesine ve map'in dışına çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ligla -- 26 Nisan 2008; 21:19:52 >
  • Hıç bir zaman admin olmadığı ve adminler küfüre müsamağa gösterdikleri için artık girmiyorum.Güzel bir moddu fakat yanlış serverde bana göre.Buna çözüm bulunması gerekiyor.Peki siz yukarda yazmış olan arkadaşlar hiç mi rahatsız olmadınız küfürden.Şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız o zaman.
  • Ben bu oyunda hayatım boyunca 15 kişiden fazla serverlara girmedim. Denemedim bile. Oyunu taktiksel bir şekilde oynamayı seviyorum ki bu tür serverlar çok. Bu sze karşı bi yorum değildir alınmayın. Kargaşa yani 45 kişi küçücük bir haritada....
  • @SEAL4EVER

her serverde küfür olur bu cok normal birseydir.
    ama bukadar fazla oldugunu da sanmyiorum ben zombie modlu servere cok girdim dsadece dün 2 kisiyi uyardim ondan sorna daha yazmadilar.
    Eger normal uyarsaniz mesela" abi ayip oluyor küfür yok" diye ozaman güzel bir cvp alirsiniz ve oyuncu küfürü de birakir ama genelde millet direk küfür ediyor bence problem burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

Hıç bir zaman admin olmadığı ve adminler küfüre müsamağa gösterdikleri için artık girmiyorum.Güzel bir moddu fakat yanlış serverde bana göre.Buna çözüm bulunması gerekiyor.Peki siz yukarda yazmış olan arkadaşlar hiç mi rahatsız olmadınız küfürden.Şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız o zaman.

o küfürleri eden zaten 15- dir onlar'ı takan var mı ki?
  • zıplama ayarları normale getirilip denenebilir,ayrıca zombi öldürmek çok zevkli birkaç tane öldürmekten bahsetmiyom saklanmaktansa savaşmaktan bahsediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Ben bu oyunda hayatım boyunca 15 kişiden fazla serverlara girmedim. Denemedim bile. Oyunu taktiksel bir şekilde oynamayı seviyorum ki bu tür serverlar çok. Bu sze karşı bi yorum değildir alınmayın. Kargaşa yani 45 kişi küçücük bir haritada....

Standart oyunda bencede 30 u gecmemeli. Ama bu zombie mod.
    Normal oyundan çok farklı. Kalabalık olması dezavantaj olmaktan çok normal oyuna göre daha zevkli oluyor.

Nirvana:
    Dün Nabend'le bizde Standart zıplama olması konusunda kendi forumumuzda bir anket yapalim dedik.
    Yorumlarınızı bekliyoruz.
    Mormal zıplama ayarlarında bencede daha zevkli olabilir. göze göz dişe diş olur. HUnterlar koyun sürüsü gibi bi köşeye toplanmaya başlarlar.
    Sayıları azaldıkca avcı olmaktan çok av olurlar

• sız serverı sattınız mı? rcon kımse dalga gecıyor zıplayı yukseltıp catıya cıkınca dusuruyor,oyunun ıcıne edıyor...
    kufur ıse 4-6 kısı aynı verse sıkısınca olumsuz oluyorlar...mermılerı bıtse bıle dıp atıtıyorlar 20 dk fazla olara durup sayı yapıyorlar ve okadar kısınız hıcde beklemek istemiyorlar...kızan kısıler kufur edıyor...gayette haklılar
  • bence map dışına çıkma olmasa daha güzel ve nitelikli savunma yapılır. böyle kaçak dövüş gibi oluyor.
  • yoo biz serverimizi niye satalimki???
    bu dediklerin nezaman oldu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.