Merhaba iyi akşamlar,Benim PC Sata Anakartına Sahip Tümleşik ses kartı Var.kaç yıldır normal çalışıyordu fakat bir gün Format atmam gerekti Ve Herzamanki Driverini yükledim ama bu Sefer Realtek AC97 Yazmadı Donanımlarda Yani Öyle Bir Seçenek yok Normalde Yükledikden sonra Hep olurdu fakat olmadı,Bütün Sitelere Baktım çözümü Nedir? Ses kartı Yanmış olabilir mi ? yada Ben PC arada Sırada Dondugunda :D Yan Tarafına Elimle vuruyorum acaba ondan Hasar Görmüş olabilir mi ? Birde Tümleşik Ses Kartı oldugundan onun içini Nasıl açıp bakarım :/ ? teşekkürler
Bu anlattıklarını okuyunca, Sizin yakınınızdaki bir bilgisayarcıdan yardım almanızın daha doğru olacağını düşündüm.
Ses alamıyormusunuz pc'den ve driverı silip tekrar kurmayı denermisiniz
denedim hatta 10-20 kere denedim hani hep her zamanki driverini kuruyorum ama Donanım ve Aygıtlarda Ac REALTEK 97 Göstermiyor :S.
FArklı bir cd ile format atmış olabilirmisin dostum tekrar format atabilirmisin ?
hayır hep her zamanki cd
Çok ilginç fakat yeniden format at sonra düzelmezse bilgisayarcıya götürürsün
tmmda başka yöntemi yokmu çok ağır birde bilgisayarcı uzak :(
birde hard diskten Realtek AC97 yi çalıştırmaya çalıştım Ac Realtek 97 Geçerli Bir Win32 Uygulaması değildir diye hata geldi harddiskten mi kaynaklanıyor acaba :(
birde ses sistemin nedir oda önemli tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme