Şimdi Ara

Harddisk 500 gb lik alan yok oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar powerquest partitionmagic 8.0 programını win 7 ye yükledim ve çalıştırdım.Ne yazıkki hata verdi ve hatayı araştırırken pc kendiliğinden resetlendi ve açılırken hata verdi devamlı yeniden başladı.Format atıyım dedim format atcağımız yeri seçme bölümünde sadece 100 mnlik alan görüyordu.Gitti 500gb lik alan lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xalix123 -- 27 Ocak 2013; 22:39:06 >

• hdd yi söküp herhangi bir bilgisayara harici hdd kutusu yada kasaya bağlayıp biçimlendirin.. daha sonrada recovery my files program yardımı ile giden dosyalarınızı kurtarın.
  • harddiskini yakmışsın bence bende partitionmagic bu programla harddiski böleyim derken harddisk yakmıştım
  • ne yanması arkadaş yav dedıgımı yapsın sorun çözülecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceran83

ne yanması arkadaş yav dedıgımı yapsın sorun çözülecek...

partitionmagic bu program çok yükleniyor pc ye herşey olabilir
  • yok kardeşim imkansız bısey söyledın sadece hdd yi ham hale cevırmıs hdd nın formatı yok olmuş takıp biçimlendiricek basıt bısey benımde basıma geldı rahat ol sen ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceran83

yok kardeşim imkansız bısey söyledın sadece hdd yi ham hale cevırmıs hdd nın formatı yok olmuş takıp biçimlendiricek basıt bısey benımde basıma geldı rahat ol sen ;)

tamam dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarıma sağtıkla yöneti seç disk yönetimine git orda harddiskin bölümlenmemiş tarafına sağtıklayıp isim ver.
    Partition programını açıp ss atabilirmisin buraya(partition durumlarını görmemmiz için)
  • partition magic maalesef win7 de çalışmıyor.
    diski RAW veya HAM disk olarak görüyor.
    easeus partition master kullanın.

disk yanmamıştır merak etme. öyle yazılım yüklemeyle donanım yanmaz.

başka bir pc ye tak ve o pc de bilgisayarım kısmına sağ tıklayıp "yönet" de.
    orda disk yönetimi menüsü altında kendi diskini göreceksin.
    ordan biçimlendirip kullanmaya başlayabilirsin.
  • adam hiç açamıyor arkadaşlar..
    bios ekranı hariç gelkmiyor.. bu olay banada oldu hdd ayrı şekilde bağlamadıkça sorun düzelmez..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.