Yeni bir harddisk almayı düşünüyorum ve kafamda bazı sorular var. İşte bunlardan bazıları: 1-) Serial ata ların IDE lere göre artıları ve eksileri nelerdir? 2-) 8 mb cache önemlimidir? artı bir özellik midir? Bir yerde fiyat bakarken aynı hdd in 8mb cache olanı daha ucuzdu. Onun için kafam karıştı. 3-) 120 veya 160 gb için önereceğiniz markalar nelerdir?
Şimdiden teşekkürler...
serial daha hızlı ve daha güzel-ince kablolar bende seagate 120 gb var ses dışında gayet memnunum 8 mb cache artı bi özellik
1, hizli ama kurarken driver tanitmak gerekiyor. 2, tabiki onemli ve arti bir ozelliktir, bence yanlis yazmislar o fiyati. 3, samsung veya seagate tavsiye olunur.
160 Seagate SATA kullanıyorum. Bir sorunu var biraz sesli çalışıyo çok tıkırdıyo. Diğer tüm özellikleri çok iyi...
Bu tıkırdama sesinden şikayetçi arkadaşların pc lerinde hiç fan yok sanırım. Eğer öyleyse TEBRİK EDERİM.
SATA'lar daha hızlı. Her zaman driver tanıtmak gerekmiyor. Ben taktım ve herhangi bir şey yüklemedim, sistem otomatik tanıyor (anakart: Asus P4P800se, WinXP Pro) Samsung 120 GB SATA kullanıyorum ve gayet güzel, öyle denildiği kadar ses sorunu da yok bence.
İDE 160 Seagate 8mb cache aldım bir hafta olmadı gayet memnunum tavsiye ederim
SATA'lar daha hızlı. Her zaman driver tanıtmak gerekmiyor. Ben taktım ve herhangi bir şey yüklemedim, sistem otomatik tanıyor (anakart: Asus P4P800se, WinXP Pro)
ha oyle tabi benim anakartta driver yuklemek gerekiyo diye oyle yazmisiz:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme