Şimdi Ara

harddisk bicimlendirme mesaji hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar, düzenli bir takipci olsam da sitedeki ilk sorularimdan bitanesi diyebilirim.

bu aralar sistemimin güvenligine takmis durumdayim. herseyimi harddiskimde tutan birisi olarak harddiskime girisleri engellemek istedim. harddisk sürücüsüne sag tikladim, özelliklerden güvenlik, oradan da group or user names (benim windows ingilizce de bu kismin türkcesini bilemedim) kisminda düzenle dedim. birtek administrator u biraktim. digerlerini hep kaldirdim. digerleri neydi diye sorarsaniz, hatirlamiyorum ama bilgisayarin harddisklerinden birisine ayni seyleri yapmayi deneyerek söylüyorum. users var, yetkilendirilmis kullanici var, bir de herkes vardi benim harici harddiskte....neyse, su anki durum su ben harddiski takitigimda bicimlendirmelisiniz hatasi veriyor. simdilik baska bir bilgisayarda denemedim ama 400 gb'in tamami dolu. bilgisayarima yeni format atmistim. herseyi yedeklemistim. yani harddiski kaybetmem demek 10 senelik gecmisi silmek demek. eger baska bir bilgisayarda da ayni hatayi verirse bunun bir geri dönüsü var midir? ... yada hali hazirda su anda yapabilecegim birsey var mi? ...rahat rahat yaziyormusum gibi görünsem de acayip bi durumdayim su an. lütfen bi yardim..

• arkadasim oncelikle gecmis olsun.. bende ayni durumdayim ama benimki durup duruken oldu bende anlamadim ne dustu ne bisey.. 1,5 tb maxtor 3 bilg denedim ucundede ayni bicimlendirme hatasi verdi.. ama takili iken normal yesil isigi yanip sonuyo ve calisma sesi geliyo baska garip seslerde gelmmiyo... bende yardim istiyorum bilenlerden tecrubelilerden, ne yapmak gerekiyo, gitti demekmi icindekiler...:((((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.