Şimdi Ara

HARDDİSK BÖLME PROBLEMİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni harddiski partition magic 8.0 ile böldüm ancak c oluştu diğer bölüm d olacağına e oldu ve işin ilginci d yapılmıyor nedense ,bilen arkadaşlara duacıyım

• CD ya da dvd rom hangi harfe sahip?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuilderX

CD ya da dvd rom hangi harfe sahip?

F HARFİ
  • Sorununuzu pek anlayamadım ama isteğiniz E: harfi ile adlandırılan ikinci sürücüyü D: harfi ile değiştirmek ise şunları uygulayabilirsiniz...

Bilgisayarım > Sağ tık > Yönet > Disk Yönetimi > Burada E: ile adlandırılmış sürücünüze sağ tıklayın > Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir > Değiştir > Buradan yeni bir harf seçin...

Eğer D: sürücüsü CD sürücüsü gibi başka birşey tarafından kullanılıyorsa, öncelikle onun ismini X: gibi bir değerle değiştirin... Yani D: ismi boşta kalsın, daha sonra E: 'yi D: yapın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: outlaw

Sorununuzu pek anlayamadım ama isteğiniz E: harfi ile adlandırılan ikinci sürücüyü D: harfi ile değiştirmek ise şunları uygulayabilirsiniz...

Bilgisayarım > Sağ tık > Yönet > Disk Yönetimi > Burada E: ile adlandırılmış sürücünüze sağ tıklayın > Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir > Değiştir > Buradan yeni bir harf seçin...

Eğer D: sürücüsü CD sürücüsü gibi başka birşey tarafından kullanılıyorsa, öncelikle onun ismini X: gibi bir değerle değiştirin... Yani D: ismi boşta kalsın, daha sonra E: 'yi D: yapın...

ÇOK SAĞOL TEŞEKKÜR EDERİM BİR DENEYELİM

• Söylemeyi unutmuşum, bilgisayarım simgesine sağ tıklayın, oradan yöneti seçin...

Böyle bir ekranla karşılaşmanız gerekmekte...

• quote:

Orjinalden alıntı: outlaw

Söylemeyi unutmuşum, bilgisayarım simgesine sağ tıklayın, oradan yöneti seçin...

Böyle bir ekranla karşılaşmanız gerekmekte...

çok teşekkür arkadaşım işe yarayacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.