arkadaşlar 500lük hdd mi bölümlendirmek istiyorum ama şu resimdeki hatayı veriyo çözümü nedir acaba
aynı sorun bendede oldu. çözümü şu.o senın bölmeye calısırken bölünen ikinc kısım varya (bende 30.4 mü öle bişiydi) orayı önce bölümü kaldır dıyeceksın daha sonra bölümü sil dıyeceksın . o otomatik olarak ayrılmış hafızasından kalkacak. daha sonra büyük olan hdd'ye yanı c'ye ekleyeceksın akabinde c hepsini kapsamış sekilde yaklasık 470gb yada daha farklı büyüklükte olacak. herşey bttıkten sonra yenıden ikiye böl dediğinde yanı bölümü kücült dediğindeydı sanırsam , sana karşına gelen ekranda en cok yapabiliceğin alan cıkıcak ordada zaten 230 küsur yazıyordu orasını sen ayarlarsın (;
Bende Y560 modeli diskim tek parça geldi bende bu işlemi yaptım ve senin gibi sonuç aldım.. Sonra paniğe kapıldım tabi yaklaşık 150 GB lık bir bölüm ayırdım ve neticede kayboldu o bölüm. Netten şu programı indirdim..
MiniTool Partition Wizard Home Edition indirmeyi BURADAKİ sayfadan yapabilirsin. Free versiyonu bile işimize yarar. Programı free olarak kur ve çalıştır..daha sonra pencerede kayıp olan bölümde çıkacak sağ tıkla ve formatla... sonra sol üst köşede Apply e tıkla..işlem tamamdır..yeniden başlatma istiyor mu hatırlamıyorum ama hemen sonuç aldım..