Şimdi Ara

harddisk bozuk olup olmadığını nasıl anlarız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    donma sorunu yaşıyorum
    sorun harddiskte olabilir düşüncesinden bunu soruyorum; çünkü explorer 7 açtığımda google yada yahoo gibi sitelere girmek istediğimde daha bir harf yazmadan klavye mouse donuyor harddisk tıkır tıkır bişeyler yapmaya çalışıyor
    reset attıktan sonra yeniden sistem açılınca bu tip bir donma olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hack19 -- 16 Mart 2007; 23:37:08 >

• Virüs, Spyware,... vs gibi şeyler olabilir. Harddiskten şüpheleniyorsan HD Tune programıyla kontrol edebilirsin.
    http://www.hdtune.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: hack19

seagate harddiskim var
    donma sorunu yaşıyorum
    sorun harddiskte olabilir düşüncesinden bunu soruyorum; çünkü explorer 7 açtığımda google yada yahoo gibi sitelere girmek istediğimde daha bir harf yazmadan klavye mouse donuyor harddisk tıkır tıkır bişeyler yapmaya çalışıyor
    reset attıktan sonra yeniden sistem açılınca bu tip bir donma olmuyor

Disk birleştiricisi yap+disk denetimi yaptır
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Virüs, Spyware,... vs gibi şeyler olabilir. Harddiskten şüpheleniyorsan HD Tune programıyla kontrol edebilirsin.

Bu program ne işe yarıyor ? Biraz bilgi lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Virüs, Spyware,... vs gibi şeyler olabilir. Harddiskten şüpheleniyorsan HD Tune programıyla kontrol edebilirsin.

bu program bozukluğu tespit eder mi
    format atıp yeniden kurduğum sistemde bile oluyor
    vista yüklü virus spyware herşeyle arattım bişey çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hack19 -- 17 Mart 2007; 0:10:46 >
  • aynı sisteme başka bir harddisk takmayı denedinmi. harddiski başka bir sisteme tak aynı sorunu verirse sorun harddiskten kaynaklanıyodur...
  •  harddisk bozuk olup olmadığını nasıl anlarız

hd tune daki sonuçlar nasıl bir sorun yok değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hack19 -- 17 Mart 2007; 12:48:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O ne ya öle ? usta senin hdd ata 133 destekli seninki 33 te çalışıyor driverlarını kurdunmu ? sata jumperınada bi bak ama normal değerler değil onlar bak ben benimkini koyuyorum hatta defragsız va ağzına kadar dolu olan bu harddiskim genede fena sonuç vermedi seninkiyle karşılaştırda anlarsın

• vista yüklü herhangi bir driver istemedi yinede yüklemem gerek mi bir de 320 gb olmasına rağmen 20 gb nerde c:50 d:250 e:50 20?
  • bende de sana benzer bi sorun vardı...disk birleştirmesi yaptım sorun ortadan kalktı....
  • birde benim sata II neden sata I olarak gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hack19

birde benim sata II neden sata I olarak gözüküyor

Hard diskin jumper'ı SATA 1 olarak ayarlanmıştır. Juper'ı SATA 2 olarak ayarlayarak düzeltebilirsin.
  • tamam jumper değiştirdim sata II oldu test yeniden yaptım şimdi nasıl değerler öncekine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hack19 -- 17 Mart 2007; 19:28:20 >

• Gayet normal görünüyor. Bence hard diskte bir bozukluk yok.
    Sadece IE7 kullanırken mi donma oluyordu?
    Ben de IE7 kurmuştum. Arasıra donma falan oluyordu. IE7 kullanan başkalarında da donma olduğunu okuyunca IE7'yi bıraktım.
    Sadece IE7 kullanırken donma oluyorsa Firefox kullanmayı dene bakalım yine donma yapacak mı?
  • dostum seagate hddlerin biraz ısınma sorunu var onuda dikkate al derim
  • benim hdd yazmaya karşı korumaya aldı kendini hiç bişi yazamıyom win tamamen gitti tekrar kurmayı denediğimde bçimlendirme biyo pc kendini yeniden başlatıca yine hiç bişi kalmamış 0 dolu gözüküyo başka bi makinaya taksam bu proyu kullansam düzelebilir mi???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.