Bildirim
Harddisk Çalışıyor PC görmüyor ??
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
BİLGİSAYARIM SAĞ TIKLAYIP YÖNET GEÇİN DEPOLAMA DİSK YÖNETİMİNE GİRİN ORDA SİZİN HARDİSK GÖZÜKÜYOR MU bakar mısın -
Hayır görünmüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Basar2T
Arkadaşlar Seagate Barracuda 1 TB harddisk ini kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar pc acayip yavaşlamaya sonrada harddisk i görmemeye başladı.Harddisk çalışıyor ama görmüyor.Yeni bir harddisk aldım ama içinde önemli bilgiler var sizce nasıl geri getirebilirim ? LÜtfen Yardım
Pc görmüyorsa çalıştığını nereden anladın
Takılıyorum sadece, bios dan bi bakar mısın HDD kısmında Bios tanıyor mu. -
Motorun sesinden ve bios un tanımasından :D -
-
quote:
Arkadaşlar Seagate Barracuda 1 TB harddisk ini kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar pc acayip yavaşlamaya sonrada harddisk i görmemeye başladı.Harddisk çalışıyor ama görmüyor.Yeni bir harddisk aldım ama içinde önemli bilgiler var sizce nasıl geri getirebilirim ? LÜtfen Yardımquote:
Orijinalden alynty: Basar2T
Arkada?lar Seagate Barracuda 1 TB harddisk ini kullanyyordum 1 hafta öncesine kadar pc acayip yava?lamaya sonrada harddisk i görmemeye ba?lady.Harddisk çaly?yyor ama görmüyor.Yeni bir harddisk aldym ama içinde önemli bilgiler var sizce nasyl geri getirebilirim ? LÜtfen Yardym
Ylk önce yavaslamaya baslady sonra gitti diyorsun disk gidik gibi, içinden verileri almak zor bu asamada.
Farkly bir bilgisayarda da denemeni tavsiye ederim ama.
-
Denedim ordada aynı şey oldu , her türlü şeyi denedim son çare belki bilen vardır diye forum a sorayım dedim -
Bilgiler kurtarilabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hayır görünmüyor
HHD büyük ihtimalle gidik -
quote:
Orijinalden alıntı: edipmahmutturunc
quote:
Hayır görünmüyor
HHD büyük ihtimalle gidik
Dahili disk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X