Şimdi Ara

HARDDİSK GÖRÜNTÜ KALİTESİ Mİ MİNİ DV Mİ DVD Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumu okudum ancak çelişkili cevaplar var.kimi mini dv görüntü kalitesi daha iyidir diyo..kimi harddisk görüntü kalitesi...hangisinin görüntü kalitesi daha iyidir?bilgisayara aktarırken görüntü kaybı hangisinde en az olur..
    pc ye aktarırken hangi yöntem daha iyidir..
    ben konserlerş de çekmek istiyorum..yani gece çekicem..hangi ürünleri önerirsiniz??
    teşekkürler..
    forumu aradım ancak cevap bulamadım çelişkili cevaplar var yardımcı olursanız sevinirim...

• arkadaşım ben jvc mini dv kullanıyorum 4 senedir bir kere bu marka gerçekten kaliteli, çözünürlüğü yüksek, sanki profesyonel çekim yapmış gibi. saydığın diğer türler bundan daha iyi olamaz artık. tabi birde makina kaliteside önemli.
  • tşk ederim ceapladığın için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

arkadaşım ben jvc mini dv kullanıyorum 4 senedir bir kere bu marka gerçekten kaliteli, çözünürlüğü yüksek, sanki profesyonel çekim yapmış gibi. saydığın diğer türler bundan daha iyi olamaz artık. tabi birde makina kaliteside önemli.

4 senedir kullanılan bir makinayla şuanki modelleri kıyaslamak pek doğru olmaz sektör hızlı bir şekilde gelişiyor bence sen bu görüntü kayıplarına bakma sonuçta ne kadar kaybedersen et elinde belli bir kalitede görüntü olacak o görüntüleri kıyaslamak daha doğru
  • Arkadaşım görüntü kalitesinin mini DV ya da hardisk ile alakası yok, formatı ile alakası var. Şu an en kaliteli çekim yapanlar tabi ki high definition kameralar. 4 sene önceki teknolojiyi son teknoloji high definition formatındaki görüntülerden daha iyi olacağını iddia etmek ise bence kendi malını övmekten başka birşey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcaglayan -- 13 Şubat 2008; 15:27:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcaglayan

Arkadaşım görüntü kalitesinin mini DV ya da hardisk ile alakası yok, formatı ile alakası var. Şu an en kaliteli çekim yapanlar tabi ki high definition kameralar. 4 sene önceki teknolojiyi son teknoloji high definition formatındaki görüntülerden daha iyi olacağını iddia etmek ise bence kendi malını övmekten başka birşey olmuyor.

galiba aynı tür içinde soruyor arkadas soruyu

yani high def veya standart def kendi içinde görüntü kaybını merak ediyor

ben hala çok önemli olmadığını düşünüyorum siz kameranın çektiğini değil aktarımdan sonra pcnin tvnin gösterdiğini izleyeceksiniz o yüzden kayıplı hallerle kıyaslayın
  • şimdi çektiğin görüntüyü işleyecek misin bu önemli? yani bi video programıyla mesela ulead , pınnacle ,son vegas vb proglarla....(efek felan)

eğer işlemezsen tak izle misali dvd dicem.
    yok ben işliycem dersen bi de high def. olsun kalite olsun dersen ;

en az çift çekirdek işlemci
    // // 2gb ram
    +plazmaya ihtiyacın olucak...
    ha unutmadan bi de kaliteli bi firivere kart alman yada dazle kart alman gerekir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör mü tv mi?
    geçen yıl açıldı
    tv mi monitor mü? hangisi
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet katılıyorum.

Ama her şeye rağmen ben DVd makineleri sevmiyorum.bunlar sadece çektiğin görüntüyü aynen takıp izlemek için pratik olabilir.Oysa dijital kamera kullanıp bu foruma yazabilecek kadar teknolojiye yakın bir kimse az da olsa bir video edit programı en azından movie maker kullanabilmelidir.Bunun için de DVD değil kasetli bir kamera daha uygun olur.High Definition HDD kameralar hakkında bilgim yok.Ama eğer ham avi formatında editlemeye uygun videolar çekebiliyorlarsa tabii ki tercih bunlardan yana olmalıdır.Ama her halukarda DVD kameraları sevmiyorum.

Ben kasete çektiğim görüntüleri düzenleyip DVDye aktarıyorum.Orjinal kalitede snuç alıyorum.Bir kasetin içinden istediğim bölümü alıp montajlayıp DVD ya daVCD yapıp eşe dosta hediye edebiliyorum.Olayın hatıra değeri daha çok artıyor o zaman.Aynı DVD den kopayalar çıkarabiliyorum.Tabii mini DVD lerde kullanımı pratik olan şeyler ama dediğim gibi editleme yapmak isteyenlerin işine çok yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 14 Şubat 2008; 17:29:37 >

• high definition kameraların bazıları hem avi hem AVCHD formatlı cekiyormuş...
    ayrıca sd ye....
  • ama avi olarak çektikleri HD değil galiba

yani benimkinde öyle
  • quote:

Arkadaşım görüntü kalitesinin mini DV ya da hardisk ile alakası yok, formatı ile alakası var. Şu an en kaliteli çekim yapanlar tabi ki high definition kameralar. 4 sene önceki teknolojiyi son teknoloji high definition formatındaki görüntülerden daha iyi olacağını iddia etmek ise bence kendi malını övmekten başka birşey olmuyor.

varmısın iddaasına : ) hem ben benim makinam diğerlerinden veya şimdikilerden daha iyi çekiyor demedim, 4 sene öncesinin makinasının görüntü kalitesi çok güzel dedim, şimdiki bir modelle kıyaslama fırsatı buldum yeni olan daha iyi değil, göz bu görüyor, malımı överim çünkü beni fazlasıyla tatmin ediyor, gıck olduğum tek tarafı türkçe menü yok ama bu sayede ingilizceyi ilerlettim: ) birde son teknoloji ürünü diye o marka kaliteli olacak diye bir kuralda yok. çin malı arabalar gibi donanımı çok olur ama fos olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

quote:

varmısın iddaasına : ) hem ben benim makinam diğerlerinden veya şimdikilerden daha iyi çekiyor demedim, 4 sene öncesinin makinasının görüntü kalitesi çok güzel dedim, şimdiki bir modelle kıyaslama fırsatı buldum yeni olan daha iyi değil, göz bu görüyor, malımı överim çünkü beni fazlasıyla tatmin ediyor, gıck olduğum tek tarafı türkçe menü yok ama bu sayede ingilizceyi ilerlettim: ) birde son teknoloji ürünü diye o marka kaliteli olacak diye bir kuralda yok. çin malı arabalar gibi donanımı çok olur ama fos olur.

vestigo makinan ne jvc nin hangi modeli karşılaştırdığın model hangisi???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.