Şimdi Ara

Hangi Boyut Uydu Alıcısı Almalı? Kasa Boyut mu Mini mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir Uydu Alıcısı almayı düşünüyorum ama Mini mi olmalı Kasa boyut mu almalı bi türlü karar veremedim? 300 lira limit koydum.

Minilerin de fiyatı kasa boyutu kadar, özelliklerine bakıyorum neredeyse aynı o zaman bu büyük kasa boyutlarındaki cihazların önceliği ne ki alıp kullanıyoruz?

Yok kasa boyuttakilerin daha donanımlı ve güçlü olduğu için bu boyuta ihtiyacı var ise o zaman mini almak dezavantaj mı? Bu konuda bilgisi olan var ise paylaşımı ve yardımına ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 20 Eylül 2014; 19:00:17 >

• çok bilgim yoklakin zaten o kasayı acınca onun içi full dolu degilki bom boş bir kutu yani o içerik mini cihazlarda rahatlıkla sıgar diye düşünüyorum
  • Minilerde ısınma problemi daha çok oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha delikli olan ve nisbeten geniş uydu alıcılarında ısınma sorunu pek yaşanmaz. Mesala komşunun uydu alıcı ısınmaktan yanmıştı. O da kasadı ama delikleri dardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini cihazların ısınma sorunları ve IR gözlerinin almaması gibi sorunlar olabiliyor kasalı cihazlar bütçeniz varsa daha mantıklı gibi.
    NETA 6400 HD öneririm HD ve SD kalitesi çok iyi, kanal geçişleri çok hızlı sizi pişman etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

Mini cihazların ısınma sorunları ve IR gözlerinin almaması gibi sorunlar olabiliyor kasalı cihazlar bütçeniz varsa daha mantıklı gibi.
    NETA 6400 HD öneririm HD ve SD kalitesi çok iyi, kanal geçişleri çok hızlı sizi pişman etmez.

Elimde Goldmaster var, aslında iyi cihaz, ama Uydu değiştikten sonra SD yayınlarım çamur gibi oldu, çözünürlük çok kötü ve renk balans ayarları ile atmaığım takla kalmadı yine de kötü renk alıyorum, çok parlak ve renkler abartılı.

Dedim mazeret edip yeni cihaz alayım ama SD yayınlar uydudan böyle ise parama da yazık olacak ne yazık ki...

Atlanta da ilgimi çeken cihaz, çoğu yerliymiş bu cihazların, ama NETA 6400 HD biraz da küçük galiba diğer kasalara göre. Beni en rahatsız eden tasarımının kaba ve estetik yoksunu ve kumandasının da pazardan alınmış gibi görünmesi. Gerçi güzel bir akıllı kumanda kullanıyorum ama bu detaylar cihazın kalitesi konusunda beni sorgulara itti mecburen!

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 21 Eylül 2014; 10:56:26 >

• Neta da optik ses çıkışı olsa salona z5500 a bağlanır ama yok ki..
    Bu. Fiyat seviyesinde optikli hd büyük kutu var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.